Komentari na vest

Vojvodina nastavlja da tone, Kragujevčani sa Dudićem krenuli u napad na Evropu

C

Cjepka123

pre 3 meseca

Kud sad prodadose cinedu kad slede važne utakmice.....
X

Xajaa

pre 3 meseca

Samo mi nije jasno kako svi u BiH pljuju ovog Fedju kad čovek sa Radnickim i ovim zaboravljenim igračima od pretposlednjeg da dodjes u prvih 8 i borba za evropu ?
k

kendisport

pre 3 meseca

Zato sto u Srbiji ne sme da se mangupira kao sto je u Bosni, da vredja protivnike, sudije i tako dalje. Da ljudima u Srbiji docaram, Fedja se u BiH ponasao kao sto se Lalatovic ponasa kod vas.
Н

Наша деца напоље а незнан како да их назовем

pre 3 meseca

Суља
D

Družeuu

pre 3 meseca

Kako raskiva ovaj dudić,uzeo je jedno 95% očekivanih bodova i 120% neočekivanih bodova,bukvalno nema kiksa ozbiljnijeg otkako je došao
d

dosta je bilo

pre 3 meseca

Vosa mora da menja ceo sportski sektor, sve mesetari i prevaranti
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Oglasio se Zbiljic(klupski sajt) , kaze da daje podrsku igracima i treneru i da preuzima svu odgovornost za rezultate, da li vam je ovo poznatu, e pa nedam ovoga, onoga, bla bla bla pa onda odlazi muka nam je od tvojih lagurija..
S

Srpska Atina

pre 3 meseca

Vosa ima trenutno odlican igracki kadar, ovde fali dobar trener da to sve skocka...
B

Bravo

pre 3 meseca

Za komentar
G

Goran letić

pre 3 meseca

Nemože ove da skocka ni Murinjo,ovo su limitirani igrači,sve od njih se davno videlo plej of,je limit na jedvite jade,na strani nikog al ponavljam nikog ova ekipa ne može da dobije
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Neverovatno da Vojvodina ne može da se izdigne iznad ovog sivila i prosečnosti u seniorima i omladinskoj školi! A imaju uslove kao niko u Srbiji! Daj bre, uozbiljite se više!
S

Stari navijač Voše

pre 3 meseca

@Vojvodinaš Ja, ako ste gledali utakmicu, onda ste verovatno zapazili čist i ne dosuđen penal koji nakon konsultacije sa Var sobom nije sviran! Drugo, u slučaju Radničkog penal je sviran nakon SLIČNE KONSULTACIJE sa Var sobom. U dve situacije koje su ukazivale na penal JEDNOM JESTE, DRUGI PUT NIJE, TO JE SUMNJIVA SUDIJSKA ODLUKA, ako je vama to u redu, to je vaše pravo da tako mislite.
a

a da li si

pre 3 meseca

kao pravi vojvodinas primetio da vam je proslo kolo da li lucani ili javor sviran penal koji nije bio..ili prosle godine da ste par golova dali iz sumnjivih penala i nadoknada..
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Penal za Vošu nije bio iako je bilo malog kontakta bio je van šesnaest a za Kg cist i skolski primer kako igrac u bloku ne sme da drzi ruku a nas kapiten je kriv i za prvi gol jer je izasao na 30-40 metara i samo zasmetao Lazarevicu.. On je katastrofalan igrac da ne nabrajam jos koji ne zasluzuju Vosin dres.. Uz 10tak izuzetnih fudbalera za nasu ligu..
O

Ovog nervoznog Fedju

pre 3 meseca

Ovog trenera Radničkog Dobrasinovic dobio 4-0 šta bi tek sa ovim kvalitetom igrača uradio. Fedja je trener koji samo prenosi nervozu i pritisak na sudije i na svoje igrače a trenersku nula. Igra po bekovima i tu iz kontre nešto uradi ovo ostalo očaj živi. Otvoreno uzima od igrača talove a novinare smatra kupovnom robom. Pa gde ces ti sa tom strategijom nigde više posle Srbije jer u Bih te niko neće a ovde te još nisu provalili ali polako.
M

Mek

pre 3 meseca

Covek digao klub, u ove dve prolecne utakmice po 3,4 hiljade ljudi na stadionu. Igraju na gol vise svaku utakmicu od kad je on dosao. Ako mi ne verujes pogledaj rezultate. Pozdrav!
L

Lmaoo

pre 3 meseca

Lik ih digao sa pretposlednje na 6. poziciju,baš je užasan trener
S

SamoVosa

pre 3 meseca

Mnogo fali Topic.
z

zar stvarno neko

pre 3 meseca

da li stvarmo neko misli da cukaricki ili tsc imaju bolji tim od vojvodine..
C

Chiske1bote

pre 3 meseca

Koliko nas je koštao bodova? Decko nam je donio 10 bodova proslu polusezonu imao je 2 kiksa ali nam je donio 10 bodova Javor, Radnički Nis, Lucani gosti Itd Itd sve utakmice gde je spašavao rezultat tako da nema potrebe da budeš ljubomoran na decka m, evo nije igrao dve utakmice pa smo videli do koga je a on je uvek bio odličan i spašavao nas skoro svaku utakmicu!
O

Oduvek

pre 3 meseca

Bandovicu odlazi!!!
R

Radamelo1

pre 3 meseca

Idete vi u donju polovinu tabele kao sto sam Vam i rekao na pocetku sezone...
C

Chiske1

pre 3 meseca

Pisem posle prosle utakmice da pobedu necemo videti narednih 5 kola jer je Bandos duduk najobicniji. Nemojte se cuditi ovakvim spletom okolnosti. Ono sto mi nije nimalo jasno je sledece. U RK, KK, i OK stavljeni sve mladi treneri, KK prvi na tabeli u ABA2 igrali egal sa crnima i jos bili osteceni. RK osvajac EHF kupa, OK, sa decurlijom skinuli skalpove oba blizanca partizanu 6x za redom. FK, trener Bandovic??? Znaci zasto se ne dovede mlad i ambiciozan trener u FK? Zasto Rastavci, Bataci Bandovici?
z

zato sto se kk

pre 3 meseca

gura da udje u aba ligu..u rukometu imate sponzore kao da ste u bundesligi a u odbojci ste bili peti dok partizan nije poceo da se raspada..i ubodbojci imate tradiciju...a u fudbalu imate pare itd ali nece da vam se sklanjaju...ovog dudica iz kg su u bosni oterali gde je god radio..
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Zato sto su tenderas i ekipa oko njega pametna a sva pamet im je u stranci i poslovima koje rade, oni si gori cak i od Vukovica mislio sam da je to nemoguce ali eto.. Dovode se igraci bez plana ili plan je da na njima uzmu novac, ugovori gotovo svih novih igraca su takvi da svako od njih moze napustiti klub uz nekakvo ili nikakvo obestecenje i sve to maksimalno posle 1 godine ugovora, pozajmice se rade da bi otkupili ugovor i za 6meseci po potpisivanju budu prodati.
R

Radnicki dobar

pre 3 meseca

Svaka cast radnickom,igraju mozda i najlepsi fudbal u ligi👍vojvodina sto vise novca ulaze u igracki kadar, sve su losiji na terenu.
O

OPA CUPA

pre 3 meseca

KG = CDj i ništa više.
1

131200

pre 3 meseca

i sok od višnje.
S

Samo Voša NS

pre 3 meseca

Vracajte Carevica on Barcu nacrni stac tek nas ceka,Sta je sa gosom kakv je ono medjukorak i pokreti kao ovi nasi preci.Direktore jovanovicu smiri ga
C

Chiske1

pre 3 meseca

Care bolje da pregledas koliko si kiksova imao ove sezone i kolikoo si nas kostao bodova? Da nije Rosketa na poluvremenu bi bilo 3 razlike za Radnicki.
V

Vladaaa

pre 3 meseca

Vojvodina uopste nema los igracki za uslove u Srbiji ! Sta vise, medju 5 timova je u ligi po kvalitetu ! Ja pratim nas domaci ocajni fudbal ! Vosa ima problem sa trenerima jer su ispod nivoa kluba ! Ne znam ko ih dovodi, ali vidim da taj ne zna nista o fudbalu !!! Steta je sto je pusten Lazar Rosic stoper jer to je dokaz da Vosa nema ambiciju posto je on za Vosu bio isto sto je i Dragovic za Zvezdu ! Vosa stalno pravi jdan dobar potez pa dva losa ! Sa ovim igracima bi ozbiljn trener bio barem 5 ako nist drugo ! Uprava da prodaje maglu, prodaje nema sta ! Jedino merilo su rezultati i teren ! Kraj tacka !
v

vojvodina je

pre 3 meseca

po kvaliteru je 3 max 4..e sad sto lose igraju nije do trenera..u upravi su novopeceni bogatasi i fudbaleri koji nisu nivo da budu tu.
D

Da dada

pre 3 meseca

Stvarno , u prvom delu sezone jedna od najboljih odbrana, nelupetaj majke ti
N

Nssssssss

pre 3 meseca

Vosa nije stvorila sansu ,
i

imala je

pre 3 meseca

dosta saansi..u rulometu je razbila nekog..
М

Микула Остојић

pre 3 meseca

Барак,Карабатак.. људи то је наша реалност.. После Бате ми смо просечан клуб,срећа па смо из Новог Сада иначе би било јако чупаво. Једино Лале још може да нам помогне .. нажалост
a

a sta ste to

pre 3 meseca

bili sa tim Batom?
R

Realno...

pre 3 meseca

Kako bih voleo da vidim ovu ekipu u kvalifikacijama...Ali da im ostane ovaj Dudić, i obavezno Bevis i Sali, ali i ostali su solidni...Golman Leković SJAJAN!
j

jedina svetla tacka

pre 3 meseca

ja bi postavio Dragana Vukicevica za sportskog direktora ili trenera..steta da takav strucnjak bude sekretar!
G

Gost emisije

pre 3 meseca

Malo si dosadan sa stalnim porozivanjem sekretara, ako nesto ima licno sa njim onda mu kazi a ne ovako bez imena i prezimena
g

gost emisije

pre 3 meseca

a ti imas ime i prezime..pa jadni ste kad vam covek bez skole i vatreni navijaac zvezde sekretar..bas njemu ne smem da kazem..a kriv vam maradona.15 godina zvezdi niste uzeli bod..to ti ne smeta?
T

Tubeki

pre 3 meseca

Marko Savic, bivsi trener Vozdovca je slobodan Idealam za Vojvodinu
C

Chiske1

pre 3 meseca

Sa ovakvom upravom mozemo samo da mastamo o normalnom treneru. Njima je bitan "nemacki stil"
S

Srbija 1991

pre 3 meseca

Vosa je malo jaca od kisele vode. haha
B

Bijkii

pre 3 meseca

Sportski direktor i trener otkaz! Dovesti Marka Savica I stranog sportskog direktora.
t

tu je

pre 3 meseca

dragan vukicevic sa podbare..podbara drzava
K

Konci popustili

pre 3 meseca

zbiljić je direktan krivac. Na stranu sportski sektor gde sede neznalice; na stranu direktorka megagiga sega stadiona / onako ruglo nema u bugarskoj 5 ligi /, ali MARKETING kluba koji je mislio da ce jedna Marina Viskovoc nekoga da PRIVUCE NA STADION; neki podgojeni tiktokeri sto ako potrce pasce u nesvest; likovi pali sa marsa ce da nekoga PRIVUKU na stadion. Mozda neke napredne frikove koji podrzavaju ovo unistavanje kluba, iskrene navijace ovo samo odbija. Neka ti peva na godisnjici firme Marina; a program vode tiktokeri; iz kluba ih molim te pomeri.
d

dabome

pre 3 meseca

Istina...
a

a na kojoj funkciji

pre 3 meseca

su sada Beba Kruzevic i Marina Buljovcic?

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Šta kaže Zbiljić jel Vojvodina juri titulu zna li se šta.
S

Small Owl

pre 3 meseca

Ne još. U skladu sa strateškim planom, očekuje se titula u sezoni 26/27. Ove godine u prva 4, sledeće u prva 3. Uglavnom, ovo je sve po planu, kaže Zbiljić da Vojvodina ima ogroman potencijal da će im CZ i PFC još malo gledati u leđa a sve to zahvaljujući domaćinskom poslovanju. :)
S

Stari navijač Voše

pre 3 meseca

Današnja utakmica pokazala je sumnjive sudijske odluke. Kada je naš voljeni klub u pitanju nije dosuđen očigledan jedanaesterac nad novajlijom Serijem, dok je u slučaju Radničkog to učinjeno. Očigledno je kada ne ide iz igre, onda je pomoć uvek dobro došla (mislim na Radnički). Ovo ne umanjuje problem u kome se naša Voša kao klub nalazi, a to je da ga vode ljudi koji daju, po mom mišljenju, veoma hrabre a istovremeno i neozbiljne izjave o "osvajanju četvrtog mesta i izlasku u Evropu" , a onda gle čuda SAMO JEDAN BOD OD MOGUĆIH ŠEST iz dve utakmice! Uz dužno poštovanje prema članovima uprave i novom treneru Bandoviću, smatram da je vreme da ozbiljno razmislite o vašem odlasku i prepuštanju upravljanja klubom onim ljudima kojima je srce u Vojvodini. Tu pre svega mislim na bivše igrače kao što su: Krasić, Tadić, Kačar i sl. Konačno, gospodo iz uprave fudbal se igra zbog navijača, a ne zbog vas. Razmislite koliku ćete POSETU na stadionu imati nakon ovakvog DEBAKLA!
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Koja je to sumnjiva odluka?
d

darinjo

pre 3 meseca

Da li se sećate utakmice iz pevog dela prvenstva u NS. Tada na 0:1, Radnickom se ne svira cist penal ( igrac Vojvodine igrao rukom ) , onda Vojvodina izjednacuje, i iz penala dobija 2:1 na kraju. Radnički gospodski priznaje poraz. Par meseci kasnije, opet isti rezultat 2:1 za domacina, i opet odlučujući gol iz penala. Budite i Vi gospoda u porazu, kao i vecina navijača Vojvodine.
D

Daba NS

pre 3 meseca

FK Vojvodina je sportska personifikacija države. Nekompetetni, neobrazovani, nestručni, nepošteni na vodećim pozicija jer je centrala stranke tako odlučila. Navijači na slisku plaćenika; i eto propasti.
S

Small Owl

pre 3 meseca

@ Motley crew Lik je Feđa Dudić, nije Peđa.
s

slobans

pre 3 meseca

Vojvodina treba da dovede Dobrasinovica
B

Benny

pre 3 meseca

I to koliko odmah bez odlaganja!
M

Motely crue

pre 3 meseca

Pa s obzirom na ulaganja u NP, nije nista uradio Bolji mladi Savic ili Pedja Dudic
g

gost1977

pre 3 meseca

Da nije smesno bilo bi zalosno, o cemu mi pricamo kakva evropa, nama ne gine pley aut!!trener i uprava mars napolje!!!
a

a gde zuriiiis

pre 3 meseca

brate zbiljic je obecao da osvaja planetu 2026 ..strpljivo bre
M

Malajaccc

pre 3 meseca

Posle Sivica, Fedja Dudic je totalno nadigrao Bandovica. Kako se samo prilagoditi od starta i razbiju strucnjaka sa Tajlanda. Vosa mora dovesti Marka Savica, Fedju Dudica ili onog Litvanca sto je vodio Hajduk. Naravno i sportskog direktora
ђ

ђорђе

pre 3 meseca

Још једна сезона коју су појели скакавци. Бандовићу, иди сам, немој да Те смењује неки аматерски управни одбор. Централни везни игра крило, крило игра шпица, шпиц улази у зауставном, а капитен је најопаснији противнички нападач. Уз Букинца који не зна ни у ком је граду... Иди сам Бандовићу, а нека се спреми Збиљић са својим `експертима`. И играјте на Тајланду: терен је бољи, а нико неће моћи да вас гледа. Ово је историјски блам. Правим Кан-Кана од блата.
Š

Šopala38

pre 3 meseca

Srbiji trebaju kvalitetni klubovi iz fudbalskih mesta što Kragujevac definitivno jeste. Napred Radnicki KG !
?

??

pre 3 meseca

Posle neka neko kaze da su bila potrebnija ona tri nova stadiona nego jedan u kragujevcu. Lep fudbal, lepa atmosfera, solidno popunjen stadion, a rupa od stadiona, teren los.
S

Samo vosa

pre 3 meseca

Ako budemo igrali sa Jelicicem kao stoperom u nastavku prvenstva, crno nam se pise, mali Bukinac ne zna gde je konja vezo'... Morao je Djosa uci ako se vec lomio rezultat.
Z

Zasto ???

pre 3 meseca

Decko odigrao korektno pa i bez greske a penal od ruke , to se desava
P

Preko baree

pre 3 meseca

Zbiljic kao da je pokupio kurs od Torbice kad uci Boskica kako da se izvuce kad zezne stvar, jao nisam znao, jao nisam mislio... Boza vodi klub kao ja u mladosti kad se vratim pijan kuci u 3:30, pa u jednoj ruci punjena pljeska, na stolu dve litre kisele i pocnem Football Manager i eksperimentisanje sa pozicijama, taktikom... Ovaj Maradona nema spica, nema stopera, nema trenera. Jadnost punog oblika na svim nivoima i onim starletama sto se tiktokisu po lozi stadiona. Onaj Caleb Seri ubedljivo najbolje fizicki pripremljen na debiju, a kondiciju u klubu vodi neki rvac, dzudista... Vosa nema tim, igru, sportskog direktora, trenera, sistem, strategiju. Dovesti Marka Savica za trenera, uruciti otkaze Maradoni, Tanasijevicu, Bandovicu, Gruji!
м

манки

pre 3 meseca

немој Грујића Душка и оно његово чувено "пријатељу" када те ословљава тако то је анестетик и иде нож код скапуле. Букинац блам бламова, како клуб може бити озбиљан када Лазар Јовановић не игра а најталентованији је у земљи, плус шта рећи за тренера, Зука је у прошлом колу капитен а данас на клупи, то значи нема плана нити стратегије, циркус Медрано, а Зука меда не може
Х

Хијена

pre 3 meseca

Предлажем Питера Хибалу, предлагао сам али немају слуха
N

Nishlija

pre 3 meseca

Kragujevčani, koja šteta što vam ide Činedu. Činedu-Bevis-Sali najjači trio u ligi trenutno!
i

ili ili ili ili ili

pre 3 meseca

Čist penal nije dosuđen za Vojvodinu. Radnički očajan u drugom poluvremenu, nije zaslužio da pobedi.
D

Donni

pre 3 meseca

Ako misliš na ono na kraju kad se Zukić rasprostro u kaznenom prostoru u 95 minutu, grešiš! Ni P od penala, Radnički zasluženo pobedio. Vojvodina nije imala igru, Bandović promašaj od trenera. Treba reći kako jeste.
i

ili ili ili ili ili

pre 3 meseca

Ne mislim na to već kad je pre izjednačujućeg gola onaj crnac prošao po strani, igrač iz Radničkog ga sve vreme vukao tako da mu se dres deformisao, ovaj pao i sudija svirao gol aut jer je lopta izašla napolje.
D

Dexaman

pre 3 meseca

Retko dobar trener u našoj ligi...
t

tuneki

pre 3 meseca

trener Marko Savic iz Vozdovca je slobodan
?

??

pre 3 meseca

On bi bio dobar za vojvodinu. Mlad, moderan i ambiciozan trener. Uprava vojvodine ima cudne kriterijume za dovodjenje trenera, tako da od toga nema nista
S

Sramota

pre 3 meseca

Kako se rasprodaje i dalje ugled Vojvodine.. Brišite nesposobni uvlakači iz kluba
h

hahahhah

pre 3 meseca

Dudić ozbiljan trener za razliku od ovih naših amatera
G

Grajkula

pre 3 meseca

Radnički igra dobar fudbal, nema sta. Lepa atmosfera, dosta publike, samo da se reši stadion i teren..
V

Vojvodinaši

pre 3 meseca

Bojkot uprave. Ni onih 1000 višedecenijski navijača sa zapada da ne dolaze dok ovi što sramote slavnu nekad veliku Vojvodinu pokupe prnje i odu iz kluba. Kakve trenere dovode. Kakva omladinska škola gde igraju miljenici u seniorima a prodaju sve što valja il oteraju iz kluba il sede na klupi ko danas Jovanović i Sukačev koji su sa 18 g bolji od svih prvotimaca. Glavno da se guraju Jeličić koji igra već 3 g za prvi tim i još kapiten. Promašaji sa Petrović em i Savićwvićem. Zašto reprezentativac Luksemburg Korać ne igra kad je duplo bolji od Jeličića. Bukinac skroz nazadovao uz nazadne. Treneri posebna priča. Uostalom kakva uprava takvi treneri igrači i plaćeni navijači. Čast je biti navijač Vojvodine kog je stid od svih onih koji urnišu VOJVODINU tri decenije
l

ljubine livade

pre 3 meseca

Žao mi je što ovakva situacija sa Vojvodinom, veliki je to klub za nase okvire, mislim dva puta prvak SFRJ. Ali nema u sportu stare slave, danas Radnički konkretniji, za nijansu bolji, a fudbal za nase prilike baš dobar, zanmljiv, neizvestan. Nadam se sa će novosadska stara dama, naći snage da se otrgne iz naprednjačkih kandži, i vrati tamo gde joj je mesto u sprskom fudbalu.A naš Radnički, jako dobar. Sa ova dva boda iz prve utakmice, najavljuje lepo proleće, i po meni, siguran za plasman medju 8, plus u narednim utakmicama ima dobar raspored, tako da nije isključen ni napad na Evropu. Videcemo sta ce biti, ali jedno je sigurno, Radnički igra baš dobar fudbal
V

Vlans

pre 3 meseca

Zbiljiću odlazi, ti si najveći krivac.
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Sacekaj malo, cim se raspise tender za stadion da uzme jos malo! Komedijas sa smislom za humor kao i njegov gazda.
L

LDK

pre 3 meseca

Bravo, Đavoli 😈😈!!! Svi u Ivanjicu sledeće kolo, biće ludnica!!!
?

??

pre 3 meseca

Sad ce da kukaju i da se zale ovi iz vose i ako nemaju na sta. Mogu jedino na njihovu losu igru
M

Marko NS

pre 3 meseca

30 godina pratim Vojvodinu. Decu više neću voditi na stadion sve dok ovi ljudi vode klub. Zbiljiću dosta nam je tvojih laži vreme je da ODMARŠIRAŠ IZ NAŠE VOJVODINE. Sram te bilo čoveče bez stida i srama.

Daniel bezz

pre 3 meseca

Bandovic nesposoban

Daniel bezz

pre 3 meseca

ko je doveo ovog bandovica covek ne zna sta radi
S

Stara Garda

pre 3 meseca

Navijačka grupa Zbiljić DOO/ nekada poznata i kao Firma / je direktno odgovorna za ovaj raspad Voše. Dozvolil su da ih jedan napredniački hoštapler i prodavac malge uzme uz sebe. Sa jedne strane klub nam se raspada na svim frontovima; stadion ruglo, teren je njiva, sportski sektor kao da radi protiv kluba, ovog što nas vodi nije zaslužio ni komentar, i sve to Firma ne komentariše. Najveća sramota NS je ta grupa ljudi koji saradjuju sa Zbiljicem. Stamota da Novo Sad ima takve prodane navijace. Nasa grupa sa prekida bilokakvu komunikaciju sa Firmom/ Zbiljic doo/ i sa gnusanjem gledamo na sve njihove sledece akcije.
f

fermasiiì

pre 3 meseca

Da ovaj Campbell ne igra u prvi jedanest ne mogu da verujem, momak ko metak, Bandovica treba smenit.
e

epoxs

pre 3 meseca

Bandovic je tako los trener, sa ovakvim igracima on ne moze da se sastavi.
i

igor79.

pre 3 meseca

Vojvodina igra pravi tajlandski fudbal, terajte trenera ljudi.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Bravo za KG ❤️