Komentari na vest

Voša krenula evropskim putem: Simić igrač odluke, Vasiljević sprečio ubedljiviji poraz Napretka (VIDEO)

g

gost 021

pre oko 2 godine

sa ovom upravom i trenerom - sedi di si ni za di si nisi.
M

MarkoniPFC

pre preko 2 godine

Vosa je bolje izgledala nego obicno, samo je pitanje kako ce da izgleda kada bude najbitnije a to su kvalifikacije naravno pod uslovom da ostanu na cetvrtom mestu mada ovo je bio veliki korak ka tome. Do leta ce biti dosta slobodnih igraca pa uz dobru prodaju nekih klinaca bice para za platu nekog ko moze da napravi razliku i donese rezultat sledece sezone u ligi i to trece mesto a to znaci bas dosta para za bilo koji klub sem CZ i Partizana...
G

Gost iz Njemacke

pre preko 2 godine

Ajmo sad Vosu napad na trece mjesto
R

Raša P

pre preko 2 godine

Na leto Vasiljević nazad u Zvezdu umesto Popa a čini mi se i Borjana!
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Bravo za igru, konacno dooobra Voša. Lazarevic i Simić najbolji. Maticu zvizdala dvojica nazovi navijaca sa zapadne tribine,zvizducima i galamom trazili promasaj penala "navijači" , sve je u Voši bas kao i državi sjajno, samo je Matic problem.
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Čemu ovaj menja Vukčevićakoji se odlično kretao i glavom namestio gol šansu Simić iz jedinog pravog centaršuta Vojvodine u prvom poluvremenu.Čovića i Topića menja kod 1 0 i gubi na skoku jer Matić iako je 191 cm ima duplo manji skok neg Čović i Vukčević a ovi i nogama bolje barataju loptom. O Zuki da ne govorimo. Umesto da pobedimo 2 do 3 razlike što smo zaslužili prvenstvrno igrom fenomenalnog Vukadinovića koji je najbolji igrač lige zatim Lazarević em i Simić em ostade 1 0.A odlučuje kod plasmana međusobni mečevi gde su čarapa i kod kuće pobedili 2 0.Mora sve da se gleda. Ova dva koji su se nadmetali ko će da puca penal a nijedan ne zna treba debelo da zaslužne makar i 5 m po meču. Opet nije uveo Kabića i Miletića koji su bolji od ove dvojice što su i pokazali na pripremama ko je gledao. Sve je dobro što se dobro svrši. Ipak mora to puno bolje. Pre svega vođenje meča sa klupe. Penal je morao da izvede ili Simić ili Vukadinović kad nije u igri Čović koji je nepogrešiv sa penala jer je u 2 g za Vojvodinu pucao 5 penala i sve znalački pogodio.. Pa nek pokaže na treningu ovim što su tako loše pucali penale. Pitanje za Mozzart šta je sa Saneom Gambijcem kog ste najavili ko maltene igrača Vojvodine.
o

ojooj

pre preko 2 godine

Nisu samo tog Gambijca najavljivali nego zadnjih par godina sve neke strance koji su tu samo ih potpis deli, uz to su igraci koji prave razliku i kapitalci, kad ono BUC nista zero. Nije jedan ponavljam ni jedan stranac nije dosao. I nije problem to da imamo domace vrhunske igrace, naravno bolji su domaci ako imaju kvalitet da igraju, nego je sve to sarena laza, a sa druge strane stranac po pravilu nece u klub koji nije OK to se zzna iz drugih liga ne samo nase. Nisu mogli da dovedu igrace iz Afrike porosle godine ista prica za nekog igraca ne secam se imena, koji je onda olozen za leto i pojede ga maca izgleda. Evo sada neke igrace mlade iz Bosne sto im istice ugovor a Ok bilo je reci da ce dovesti, i imace sutra i prodaju ako se pokazu a malo kostaju i opet nista. Oni ne mogu da dovedu nekog iz okruzenja igraca, da skautiraju koji ce biti pojacanje a kamoli nekog stranca. Cak i nase igrace iz manjih klubova ne uspevaju da dovedu i pojacaju klub. Nikada ne secam se da je losije se radilo u Vojvodini, nema cak i nesto dobrih igraca iz nase skole, ne dovode se talenti ni u mladje kategorije. Ne u onoj meri kao nekada i kako bi trebalo da bude. Sramota je da Vojvodina glea u ledja Cukarickom, Tsc i jos nekim klubovima pre svega mislim na finansijsku moc, pa onda i igracku, organizacionu... Nekad je mogla igracki da parira vecitima, sada mnogi igraci i nece u Vosu nego im je lepse na tribinama a vode se da igraju za Partizan ili CZ. A to dolazi od toga sto je tolika razlika u novcu koji se ulaze u ove dok Vosa ima mrvice i postavljeno rukovodstvo koje je stetno po klub. Naravno da je stetno kada ne mogu da naprave tim koji ce biti konkurentan, koji ce biti stabilan finansijski i imati zdrave temelje... Mora se prizanti da je krenulo na bolje kako je bilo i da je nesto uradjeno konacno pozitivno, i obnovom ugovora ovih mladjih igraca pa i ovim dolaskom kakvim takvim na zimu, i ako je dolazak Matica bruka i sramota kako zbog kvaliteta tako i zbog drugih stvari. Morali su nekog drugog i boljeg ali opet ima nekih pozitvnih pomaka mora se priznati, da je ovaj mali Crnogorac Vukcevic iznenadjujuce dobar potez ali sve to treba bolje i ima vise stvari koje su mogli da urade bolje. Treba voditi racuna sta na leto da se ne bruka ponovo klub ispadanjem iz Evrope. Bruka se i Srbija i svi zajedno, tako da mora se postaviti osnova i dodati kvalitet samo na to onda. Vukadinovic kao jedan od najboljih igrca ne sme da ode a da se ne obnovi ugovor sa njim, pa ako ima ponudu neku Ok mozda uzeti novac za njega, slicna je prica sa Covicem. Mada su to momci koji su zasluzili da idu da nesto zarade a ovamo su nosioci ovog kluba i ako odu klub je ostao bez najboljih... Mora se naci zamena i uvesti polako u sistem a njih onda na zimu pustiti ako imaju ponude. Kad se radi lose godinama onda je svaka odluka teska i nema pravog resenja na duze staze.
J

Jedva

pre preko 2 godine

Jedva cekam Partizan protiv Sparte.
S

Smejanjeeee

pre preko 2 godine

Hahaha Bojan Matic, ne mogu stvarno, na stranu to sto je penal ponisten, ima li vece prevare od napadaca nego sto je ovaj Matic? Gde god je isao ispratio sam,nigde gola nije dao a igra u napadu
S

Slanina

pre preko 2 godine

Uzas. I u prvom periodu kada je bio kod nas nije bio nista posebno, a ovo danas je uzas, ne samo penal.