Komentari na vest

Voša odbila 1.300.000 evra od Sampdorije, Mihailo Ivanović potpisuje trogodišnji ugovor na Karađorđu

@

@ravan

pre 10 meseci

Jovan je mlađi samo 7 meseci od Ivanovića pošto je Jovan rođen jula 2005 a Ivanović novembra 2004.Igrali su pre 2 g zajedno kao tandem u omladincima Ivanović kao centarfor a Jovan kso desetka i to bi bio da je Vojvodina imala sluha da zadrži Jovana najbolji duo napadača mladih do 19 g kod nas i šire. U Evropi
s

samo vosa

pre 10 meseci

Slazem se, a od cega da klub zivi druze?
K

Koje

pre 10 meseci

Pare. Kad je Sampdorija pre 7 dana rekla da bi ga otkupila al nema para da izmiri mnoga dugovanja kako je preneo sam Ivanović koji je odlično igrao u Sampdoriji b i treba da bude prvi centarfor 19.g omladinski reprezentativac koji je po kvalitetu ravan Jovanu Miloševiću samo je malo drugačiji tip centarfora. Jak na lopti odličan u igri glavom snažan prodoran. Vredi bar 4 do 5 miliona evra. I dobiće Vojvodina te pare samo da se klub dokaže kroz Evropu ove i sledećih godina
R

Ravan

pre 10 meseci

Jovanu Milosevicu? Uh, zesca glupost. Ako nista, Jovan je skoro 2 godine mladji od ovog bucule

Chiske

pre 10 meseci

@Ravan Nisam siguran da si upravu meni je Ivanovic bio mnogo konkretniji kao napadac na proslim pripremama...
L

Limanac

pre 10 meseci

Treba realizovati ponudjene zadnje vezne Loreintz Rosiere i Samuel Asamoah, dva potpuno razlicita tipa igraca.
s

schout

pre 10 meseci

Verovatno najbolji mladi napadac u zemlji... Bice u buducnosti preko 3m. Bila je ponuda 1.5m iz Skandinavije, ali igrac nije zeleo tamo, a ni Vojvodina.
A

Auuuu

pre 10 meseci

Na kakvom si ti prasku? Pisase li da je otkupna kluzula milka eura? A vis sad ove price. Jos najbolji napadac
P

Pa jeste

pre 10 meseci

Kada je Jovke otisao
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Normalno moze cena da mu naraste pa posle Vojvodina da ga proda za 15 000 000 evra ili 20 000 000 evra.
S

Sherlocked

pre 10 meseci

@ ovaj nick "pobeda je resenje " je strasno sta pise i kakvi su to komentari . Nisam siguran da ima vise od 11,12 godina.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Izgleda da nećemo imati veliku brigu sa napadačima u budućnosti... Velike pare Samp daje za ovog dečka
G

GrobarNS

pre 10 meseci

To Miho Grobare ⚫️⚪️💪❤️🇷🇸
F

Fare

pre 10 meseci

hahahahaha ne lupetaj
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Ovo je samo pumpanje cene decku da je vosa zaista dobila takvu ponudu prodali bi ga odma,pa oni su na prvu pustili Milosevica za milion i 200k,koji je za dve klase bolji igrac od ovog momka.
A

Archie

pre 10 meseci

Milošević uopšte nije otišao na prvu. Vojvodina je želela da ga zadrži, ali on je želeo da ode, pa s obzirom da mu je isticao ugovor ovog leta bilo je ''daj šta daš''. Ljudi iz kluba su ga mesecima molili i nadali se njegovom ostanku.
N

News

pre 10 meseci

Tu si u pravu. Milosevic je najbolji napadac u Evropi u svojoj generaciji a jedva su dobili 1.2 mil a ni to ne bi dobili da se Zvezda nije umesala u trku. Stuttgart je nudio pola miliona evra pre toga.
i

ingemar

pre 10 meseci

Milošević bi otišao za krompir.Nije hteo ugovor sa vošom
V

Vi sve znate

pre 10 meseci

Gde je bila Vosa sa ugovorom pre EP? Zasto su dozvolili momku da ode na EP BEZ UGOVORA?!? Ta potpisali ga i Kurta i Murta. Ko je kriv za to? A posle sve svalili na njeg. Decko trazio minute, nisu mu dali d igra.
@

@Vi sve znate

pre 10 meseci

Mi pojma nemamo, kao ni ti. Ako te interesuje istina, idi pitaj Ljubišu Dunđerskog(glavni i odgovorni) kakve je igre igrao, i u korist čije štete... Eto, braćela, sad ti je istina pred nosom, samo se malo napni da je saznaš.
A

Archie

pre 10 meseci

@Vi sve znate Ne pričaj svašta. Milošević je dobijao minute bukvalno od početka prvenstva. Kada je bilo jasno da ne želi da produži ugovor i da je odbijao sve ponude kluba onda je odstranjen u drugi omladinski tim. Tek kada je prodat Štutgartu opet je počeo da igra za prvi tim, verovatno jer su Nemci to zahtevali.
Z

Zesce lupetate

pre 10 meseci

Jedini problem Milosevica je sto ne pripada nikome iz kluba ili uprave. Sto mu menadzer nije ni Gruja ni Jovanovic niti mu je Apro teca. Mali ste vi jos za ove igrarije.