Komentari na vest

Vošine novajlije prave ozbiljnu razliku i prete da TSC-u otmu grupnu fazu u Evropi

D

Dragan 1985

pre 9 dana

Sudbina TSC je u Zvezdinim rukama. Sada moze Zvezda da im trazi najboljeg igraca za 200 000 evra, u zamenu za osvajanje u Kupa i guranje TSC-a u LK.
G

Goust

pre 9 dana

Vosa bi trebala da napravi novi Stadion u Veterniku, ovo u centru je cista glupost.. Jedino kod nas navijaci ne daju stadion, pa da li su Nemci pitali Bayern kad su pravili Alianz Arenu gde ce biti? Naravno da ne, stari stadion u centru ostao, a novi napravljen na njivi, pored auto puta. Na spensu i bulevaru opsadno stanje kad je neka malo jaca utakmica, ne moze se svakodnevno proci kolima a kamoli kad je tekma.
V

VošaFF

pre 9 dana

Treba dovedti Frank Kanute iz partizana, dobar jako zadnji vezni Duljaj ga je otpisao za dzabe i dovesti još jednog dobrog stopera pored Koraća, Danilo Arboleda, Slobodan Rubezić
V

VošaFF

pre 9 dana

I napadač Ohi Omoijuanfo
C

Chiske1

pre 9 dana

Ni jedan igrac iz nase lige nama ne bi bio pojacanje osim Djakovca i Sume. Bar imam takav utisak posle dolaska Koraca i Seria. Takva 3 nam trebaju. Danijel Aleksic, Radoja, Medojevic, Tadic plus neki reprezentativci bilo koje repke. Ohi je za stranca mator, skup bi bio a ne bi ga prodali za tepsiju ribe. Kanute jeste dobar ali ne bi bio pojacanje. Neki igrac kao Sanogo, mladji naravno. Moramo razmisljati i o prodaji.
н

нс бој

pre 10 dana

Фали нама још 4-5 добрих појачања,који су играли евро такмичења,јаке лиге а да су у добрим играчким годинама.Да почнемо од пара бекова,видим да и близанци кубуре са тим,освежити везни ред цца Јаблонски,још једно крило ала Сери и нападач и штопер.Ако Бог да,да уђемо у групе,да можемо неки бод да освојимо. Треба нам такмичарска екипа,за сада показујемо неке елементе тога.Ево видећемо у недељу колико смо далеко или близу неког европског минимума.
@

@alka

pre 10 dana

Naravno da je tsc lagao za istoriju jer oni nisu nikakvi naslednici AIK koji je osnovan 1950 i igrao drugu ligu zapad YU 80tih pa se ugasio pre 29 godina. tsc je kupio FK Bajšu iz sela Bajša opština Bačka Topila tj njeno mesto u Vojvođanskoj ligi pre 9 gofina
A

Alkaloid

pre 10 dana

TSC je osnovan 1913. godine prijatelju. Kakve veze ima AIK i 1950. godina sa TSC-om?
@

@znakovi pitanja

pre 10 dana

Ciske je u pravu. Pouzdano jer sam u Vojvodini 50 godina. Renoviranje počinje čim završi sezona 20 maja. Cela zapadna tribina poseban deo za novinare na jugozapadu. Nove stolice rekonstruisani toaleti na svim tribinama nova hibridna trava. Biće po Uefa standardima i za Ligu Evrope Konferencije pa i za Ligu Šampiona. Renoviranje će koštati 5 m evra. Grad daje 1.5 m evra što je malo al dosad u zadnjih 12 g ni cent nisu dali pa je pomak fss daje po miliona evra a uprava sponzori preostala 3 m evra. Ubuduće se intresovati u klubu a ne preko sajtova lupati ko maksim po diviziji
C

Chiske1

pre 10 dana

Ono sto je porazavajuce je da grad do dana danasnjeg nije ulozio nista u stadion a bitno da su ga komunjare otele klubu! Sve sto je izgradjeno na stadionu izgradila je fk Vojvodina! 1.5m eura je presmesna cifra na spram cifre koju bi grad zaradio dolaskom inostranih navijaca. Zato treba da se dige istok i da se sredi ceo jug da bude velika tribina i da stadiom broji bar 20k mesta. Da se prekrije itd. To bi realno bilo 10tak miliona da se dovede u red. a 1 m od fss je bezobrazluk obzirom da su blizancima ove sezone ukupno dali 50m eura na bacanje!
H

Hx

pre 10 dana

Ma nebitno ko ide blamirace nas ....
D

Drvo

pre 10 dana

Voša je gotivan klub i drago mi je što će njihovi navijači imati skoro mesec dana da se lože.
c

czbggggg

pre 10 dana

Biće teško biće petarda
B

Beks - NUFC

pre 10 dana

Ljudi, o kakvoj ozbiljnoj Vojvodini pričate?! Treći klub u našoj zemlji, drugi najveći grad, veliki igrači koji su igrali i ogromna tradicija, interesovanje navijača nula! Gledam juče u Kragujevac došli sa 150 navijača!? Da li je to ozbiljna frakcija, kako ih nije sramota! Možete tek zamisliti koliko će ih biti protiv Zvezde?! Ne više od 300 duša. Razočaravajuće.
N

Novosadjani NS

pre 10 dana

To nisu pravi navijači; to je sprdnja, nikakve veze za Vojvodinom. Do pre neku nedelju su glumili studente na fakultetu; nema tu navijaca samo likova za par crvenih da odrade sta im se kaze. Ko da sedne sa njima u autobus isti; nikada niti jedan novosadjanin koji drzi do sebe; to je problem! Sramota nas je ljudi koji se predstavljau da su Firma. Sramota Novog Sada.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Lepo napisa ovaj ispod. Firma je ugasila tribinu zarad par crvenih.
B

Bar Kohba

pre 10 dana

Ako pričamo objektivno, male su šanse da Zvezda ne uzme duplu krunu i teško Vojvodina može da je pobedi. Što se tiče evrop kupova Zvezda i Partizan su ekipe mnogo stepenika iznad i oni uvek mogu da odigraju dobro i odu u grupne faze, ostali to nisu mogli do prošle sezone gde su došli do izražaja Zvezdini rezultati i omogućili grupne faze. E sad, Voša je u prošlosti bila tri puta u plejofu ispadala od Šerifa, Plzena i Az Alkmara, tu se videlo da im je nešto nedostajalo za završni momenat, svi ostali su bili tanki čim naidje neko iole jači. Ispadala je i Voša od indijanaca tipa Ružomberoka, Vaduca i Trenčina, ali su i parirali Lasku, Brižu, pa i Apoelu prosle sezone, prosto nedostaje kontinuitet za vise i veca ulaganja, mislim da sad imaju fin tim i fali jos 2-3 igrača, jer Vukanović, Malbašić, Petrović, Radulović su top za našu ligu. Čuka jeste razbijena u evropi proslu sezonu, ali se za TSC ne moze reci da nisu bili dostojni, ok jesu zalutali u kvalifikacije za LS gde ih je mnogo jaca Braga otresla, ona bi razbila i Partizan, ali u grupi sa Vest Hemom, Frajburgom i Olimpijakosom je stvarno bio ok fudbal i borba, jedino ih je Frajburg razbio tamo, mogli su mozda da uzmu jos bod ili dva, ali realno prejaka grupa i preozbiljan budzet klubova u odnosu na njih. TSC je u korona sezoni na jednu utakmicu ispao na penale od Steaue. Jedina zamerka je mali stadion, trebao je kapacitet biti jos 2-3 hiljade veci. Svakako sad imaju vise iskustva i sanse.Radnicki ce verovatno tesko proci u grupnu fazu, ali igrom su zasluzili evropu.
R

Realnost je

pre 10 dana

Stadion TSC je onako kako treba,4.500 je Maks koliko je i interesovanje( Zvezda Partizan Evropa),što u suštini nije loše,imaju ok ekipu,počeli su da prodaju igrače za milionske iznose,sve je to po nekoj meri napravljeno.
W

West

pre 10 dana

Ekipa nije losa, al se ne sme igrati sa Carevicem. On je pokazao koliko ne zna bas kao nekada Supic. A sto se tice stadiona to mora biti mali Stadion sa 10000tak mesta natkriven bez atletske staze .
N

Nemanja ...

pre 9 dana

Potreban stadion minimum od 20 hilj.
S

Sega89

pre 10 dana

A gde ce Vojvodina igrati grupnu fazu posto na Karadjordju ne može…da ima nekog plana u ovoj državi i da su napravili novi Karadjordje,Čair itd. umesto Zaječara i Loznice…
C

Chiske1

pre 10 dana

Za koji dan bi trebalo da krene rekonstrukcija stadiona Vojvodine!
?

??

pre 10 dana

Nema od rekonstrukcije nista, to krece vec 10 godina. Igrace na stadionu tsca ili u loznici
@

@Chiske

pre 10 dana

To je kasno za Evropu, do kraja juna obilaze stadione i izdaju dozvole za igranje…
C

Chiske1

pre 10 dana

Slazem se da je kasno ali bolje ikad nego nikad i bolje ista nego nista.
D

Djapex

pre 10 dana

Istina, Vosa pogodili sa pojacanjima I podigla nivo igra... ali svako prolece je isto... uvek mislim da su timonier kao Cuka, Vosa itd spremni za Evropu... I kad dodje leto nemogu nikog da pobede... valjda se stvori lazna slika jacine naših klubova kad igraju samo superligu... jedino Zvezda, do nedavno Partizan, I mozda sada TSC mogu igrati, ostali tesko... nadam se da gresim, ali mislim da ćemo opet imati istu Evropsku kampanju sledece sezone kao ove...
m

mare fkv

pre 10 dana

Na osnovu cega mislis da TSC moze da igra? Usli su na isti nacin u grupnu fazu kao sto su i blizanci cesto u proslosti - ispadanjem iz takmicenja iznad. Imali jedan nereseni i sedam poraza ove sezone. Lol...partizai ispao odmah... Ne treba zaboraviti da je u poslednjih deset godina Vojvodina maltene jedina izbacila ekipe iz nekih jacih liga, i jedini razlog zasto nisu igrali grupnu fazu je taj sto su morali da igraju iz kvalifikacija. Nisu nista imali zagarantovano.
@

@mare

pre 10 dana

Ne treba ni zaboraviti od koga je Voša i ispadala i pod kojim okolnostima, tipa Luksemburžani i sl… Sad sam gledao rezultate naših klubova poslednjih 10 god u Evropi i nećeš verovati da npr Čukarički nikad nije ispao od slabije rangiranog protivnika od sebe…uvek je to bilo od ekipa sa minimum 10 puta jačim budžetima… Voša jeste, Czv i Partizan više puta, Niš da ne pričam(Maltežani)…
C

Chiske1

pre 10 dana

Od Vaduza je Vosa ispala jer je Bata prodao utakmicu (legla bila plata odma nakon tekme u Hotelu Park), a ne mozes porediti cuku sa blizancima i Vosom koji su igrali evro kupove od svog nastanka maltene. Naravno da ce se desiti Vaduz, Fljamurtari i ostale brlje... Ta Vosa je igrala 1/4 finale kupa sampiona, osvojila srednjoevropski kup, osvojila intertoto kup. Mnogo podcenjujete i nipodistavate Vosu jer ne znate istoriju.
@

@Chiske

pre 10 dana

Niko ne priča o 50 ili 100 godina, pričamo o poslednjih 10-15 godina, novijoj istoriji… Ako i sam kažeš da je Voša prodavala utakmice u Evropi, onda istu ne treba više da vidi.
C

Chiske1

pre 10 dana

Slazem se, ali pre toga ugasiti blizance zbog kradja sto je pet puta gore od prodate utakmice. I treba kazna za prodavanje ja to prvi kazem!
G

Grande TSC

pre 10 dana

Nema ništa od toga, TSC postaje srpski Grin Bej Pekers, jer, pravi fen klubove po čitavoj Vojvodini. U NS-u već postoji fen klub sa 2500 članova i raste, u Subotici sa 1000, Zrenjanin 800, Pančevo -700, Kikinda 500, Bečej 500, Sombor 650, Sremska Mitrovica 450, Zemun 400, Vršac 400, itd.... TSC već planira rušenje sadašnjeg novog stadiona i gradnju većeg od 24 275 mesta. To je sve dobro i za Vošu jer će morati i sama da se više iscima da bvi stigla nivo TSC-a šampinjonskog giganta.
C

Chiske1

pre 10 dana

Znam da se zezas ali TSC kako je krenuo ima da postane ozbiljan klub, mislim vec jeste ozbiljan. Samo da nisu lagali za istoriju podrzavao bi ih 100% jer jak TSC ce i od Vose da napravi jak klub jer ce Vosa morati ozbiljnije da radi.
A

Alkaloid

pre 10 dana

@Chiske1 Lagali za istoriju??? Sta je s tobom?
C

Chiske1

pre 10 dana

Lagali nego sta. TSC je ustvari FK Bajsa a ne nasledik AIK-a. Lagali isto kao i OFK i RFKNS. Ali nema veze ima nas koji znamo sve pa edukujemo ljude pravovremeno.
A

Alkaloid

pre 10 dana

@Chiske1 TSC je osnovan 1913. godine. Ne znam gde je zabuna? Kakva crna Bajsa ili kako se vec zove? Jedina laz u ovoj nasoj ligi su titule BG blizanaca koje je osvojila drzava, a ne oni. E to je laz.
C

Chiske1

pre 10 dana

Ajd ovako, pre svega slazem se da su titule blizanaca sve do jedne lazne! Ali isto tako je bzvz da kao navijac ne znas kako ti je nastao klub. AIK prestaje sa radom 2003 zbog bankrota i u pravu si 100% da TSC nije AIK ali vas klub je zvanicno naslednik AIK-a. 2005 FK Bajsa premesta iz sela Bajsa u Backu Topolu i preimenuje u FK Backa Topola, a 2013 preimenuje se opet u FK TSC Backa Topola. Dolazimo do zakljucka da je vas klub nema veze sa onim iz 1913 vec je nastao 2005. I to je skroz ok samo nemojte lagati kako ste klub osnovan 1913. Doduse ti i ne znas istoriju pa ti je oprosteno.
A

Alkaloid

pre 10 dana

@Chiske1 "...u pravu si 100% da TSC nije AIK ali vas klub je zvanicno naslednik AIK-a...". Nisam razumeo, aki OK. Nije lepo nekom reci da laze. Sve u svemu, mi iz Vojvodine treba da da udruzimo snage da srusimo rezimske blizance, to je poenta, ma koji klub to bio.
C

Chiske1

pre 9 dana

@Alkaloid Treba da se druzimo! Nije sporno nista u tome (samo bez firme jer su nacionalisti i glume blizance hvala bogu ostalo ih 50tak). Da spustim loptu malo, ne mislim ja da navijaci lazu vec uprava kluba. Na Wikipediji pise da ste naslednik AIK isto tako na transfermarketu pise da je Dusan Tadic igrao u TSC a to je neistina. Duca je igrao u ugasenom AIK-u (zapravo je tu bio kao dete Vosa je njegov prvi klub jer je u Vosu dosao sa 13 godina). E to ja to preuzimanje nasledstva kao sto radi OFK. Nije mi jasno zasto se to radi od strane klubova. Evo sada sam bas pogledao transfermarket i izbrisano je da je Tadic igrao u TSC. Jedan plus od mene!
R

Red bi

pre 10 dana

Bio da Vojvodina koja prema tradiciji rezultatima i veličini je treći klub svih vremena sa najviše navijača posle bg projekata sa budžeta osvoji KUP i na svom stadionu čije renoviranje počinje krajem maja u grupnoj fazi Lige Evrope il Konferencije dočeka klubove iz Evrope pred punim stadionom 15 hiljada ljudi.. Nekad od 50tih do 80tih tad pred 30 hiljada navijača Vojvodina je igrala Evro Kupove i pobeđivala Rapid Romu Milan Atletiko M Seltik Spartu Fiorentinu.. I mnoge druge. Vojvodina konačno ima odličan tim nekoliko vanserijski igrača a uz 2 do 3 vrhunska stranca kvaliteta Serija u odbrani i vezi može i proleće godine sledeće u Evropi
@

@red bi

pre 10 dana

Ah nekad, svašta je bilo nekad…narodi koji su živeli u prošlosti i nisu se prilagođavali novim tokovima, nestali su…. Prošlost je lepa, ali je ipak samo prošlost
1

1818

pre 10 dana

mislim da svakako idu umesto tsca zato sto zvezda osvaja titulu pa se na vicešampiona kupa prebacuje mesto u evropa ligi
m

mare fkv

pre 10 dana

Kad bih dobio dinar svaki put kad bi Srbin citirao ovo pravilo, koje ne postoji vec preko 10 godina, mogao bih do sada vec da izlobiram zakon i privatizaciji i privatizujem Vojvodinu.
C

Chiske1

pre 10 dana

Dobro je Mare ne znaju ljudi a i pravilo jeste malo debilno moras priznati. Znaci, Vosa mora da osvoji kup da bi usla u grupnu fazu jer onda preuzima od 3 na tabeli koeficijent ili kako se vec to naziva...
m

mare fkv

pre 9 dana

Chiske, nemam ja problem s tim pravilom. Ako je neko konstantan dovoljno cele sezone da bude treci, mnogo vise zasluzuje to mesto nego neko ko je odigrao dobro par utakmica u kupu i onda uzeo da 'ladi bubrege u finalu. Skroz mi je okej sto je to pravilo ukinuto, koliko god nam sada ne odgovaralo.
D

DarkoSrbija

pre 10 dana

Vosa moze sledece sezone i da se ukljuci u trku za titulu ako Mandaric i ostali malo odrese kesu🙂..daj boze🙂
a

a zbiljic

pre 10 dana

bi kao smeo po titulu?
?

??

pre 10 dana

Nema sanse da mandaric svoju kesu odresi za vosu. Mozda neku pozajmnicu ili neko menadzerisanje igraca
u

u namestenoj ligi

pre 10 dana

bi i cuks pravio razliku...
K

Kombinacije

pre 10 dana

Sportskog dir.donele razliku
K

Kurir djoka

pre 10 dana

Pod 1, kako novinar zna da ce tsc biti treci, partizan kako trenutno igra vrlo je moguce da tu zavrsi Pod 2, kup zaboravite, jer ce Zvezda ove olupati 5 6 razlike
C

Chiske1

pre 10 dana

Ma 70 razlike...
G

Gost gleda

pre 10 dana

Kup je upisan poodavno i ne radujem mu se
C

Chiske1

pre 10 dana

Kao navijaca Vose me uopste ne zanima trofej u kupu! Obesmisljen je jos te kobne 2011. Ono sto me zanima je iskljucivo grupna faza bilo kakvog euro takmicenja. I zato MORAMO da pobedimo kako znamo i umemo! Na prljavu igru ili na bolju napadacku nebitno, mora da se pobedi! Slavicu grupe a ne trofej ako dobijemo!
н

нс бој

pre 10 dana

Са појачањима можемо и кроз квалификације.
2

2305

pre 10 dana

ali evropa vam se ne igra vikendom kako sad to ocete da gledate a nije vikend?
C

Chiske1

pre 10 dana

Tako je trpajte FIRMU po komentarima zasluzili su! I ja kazem da su razmazena derista najobicnija! Idu da divljaju na studente ali radnim danom nema navijanja, idu valda u crkvu da se mole bogu jer su pravi srbi i to maraju da dokazu na svakom koraku. Nema veze sto su rasterali celu grupu pa spali sa 1000 na 50 ljudi. Oni rado dobro ostali su problem!
M

Mi smo FKV

pre 9 dana

To vam jedino i ostaje da trpate firmu po komentarima, zato vas na stadionu nema nigde, ne na severu nego ni na zapadu ni istoku, Firma ima svojih minusa to i oni sami znaju, veliki je teret nabijen grupi od starijih generacija i oni znaju najbolje sa cime se nose, sto svakako ne opravdava njihove minuse, ali zato vi koji pljujete po Firmi 24/7 se dokazujete da niste ništa bolji od domacih izdajnika iz Novog Sada koji navijaju za blizance