Komentari na vest

Voždovac doveo pojačanje iz Njukasla

B

Beks - NUFC

pre 9 meseci

Svaka čast za Voždovac, nije mala stvar posuditi igrača iz Engleske. E sad, znam za ovog malog, doduše, nije bilo prilike da ga gledam. Ne znam kakvi su mu kvaliteti i dometi, ali ne mora da znači da je loš. Imao je Newcastle još jednog igrača kog su mogli da pogledaju naši klubovi - Hejdena. Igra zadnjeg veznog, 28 godina, dosta iskustva u Premijer Ligi, nije top klasa, ali zahvalan igrač. Sad sam video da je otišao na pozajmicu u Standard iz Liježa.
M

Matica srpska

pre 9 meseci

Po svim dijalektima, varijantama i naglascima srpskog jezika kaže se POZAJMITI a ne posuditi. Takođe kaže se i piše na srpskom Njukasl a ne Newcastle. Nema na čemu.
d

delija1997

pre 9 meseci

Aj to što piše Newcastle ali kad vidim ovo posudba i slično naježim se
B

Beks - NUFC

pre 9 meseci

I, šta sad? Misliš da si lukaviji od mene?! Pametniji? Da ti rečem jednu stvar, engleski jezik me ne zanima, niti ga znam niti želim da ga naučim. Pišem onako kako se piše, a tako mi se i svidja. Što se tiče posudjivanja, ja ću i dalje tako da velim, a ti slobodno pozajmi, a ovaj ispod tebe nek' se 'ježi'... Nemam ništa protiv Hrvata, zapravo ih volim, prema tome... I na kraju, poenta je ostaviti dojam!
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

@Matica Srpska Nemoj samo o jeziku, molim te. Pod jedan, ima nas koji smo rodjeni i prije raspada Jugoslavije. Zvanicni jezik se tad zvao Srpsko-hrvatski (ili Hrvatsko-srpski, kome je tako draze) i u njemu su, kako mu i ime kaze, koristene rijeci koje dolaze i iz jednog i iz drugog jezika. A ako si cisto neko ko ne moze da smisli nista sto nije srpsko, tek onda mislim da ti je komentar zalostan. Po meni je jezik vazan i treba da postujemo svoje, ali ne uzimati u obzir istoriju jezika i istoriju regiona, je u najmanju ruku glupo. Ekstremizam nikad nikome nista dobro nije donio.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

@Beks I ne znam bas za ovo "nije mala stvar". Na papiru mozda i nije. Ono tipa, doveli su igraca iz Premier lige. Ali u praksi, to je pod jedan, igrac koji tamo nikad nije igrao, i pod dva, ako on u 24 godini dolazi iz Njukastla u Vozdovac, mislim da je poprilicno jasno o kakvom kvalitetu se tu stvarno radi; tako da je ovo, po meni, vise marketinski potez nego stvarno sportski.
g

gorostase.gorostase

pre 9 meseci

Volis Hrvate? Ccccc
G

Goust

pre 9 meseci

Sto bi Terza rekao "prodajemo u Milan a kupujemo iz Bayerna" jos da IMT dovede nekog iz Arsenala ili Zeleznicar Pa nekog iz Dortmunda
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Jedna je stvar biti profesor na univerzitetu, pisati knjige i imati teoriju u malom prstu, druga je suva praksa! Ogroman raskorak!
g

goste8388w8w83

pre 9 meseci

Ne znam za vas, jesu preloši rezultati u Evropi, to stoji, ali ova odluka o ukidanju pravila o strancima u srpskom fudbalu može da će isplati kroz sezonu dve. Do sada su zadnjih 3 godine dolazili samo srpski povratnici iz inostranstva koji nisu igrali ili bili van ritma, koliko toliko sada strancima možemo da podignemo kvalitet, što može da se odrazi za ne sledeću, nego onu tamo godinu. Po meni utakmice će biti zanimljivije, jer koliko god poražavajuće zvuči, svw talente pokupe Partizan, Zvezda ili Evropa, zato prosečni mladi igrači ne mogu pomoći TSC-u, Čuki i Voši u Evropi, a često su Afrikanci free agents dosta jeftiniji nego isluženi pečalbari od 30+ god..
G

Gos

pre 9 meseci

Lik bivsi talenat, 24 godine vukao se po pozajmicama u nizerazrednim klubovima. Verujem da nece nista da napravi ali bolje stranac nego srbin neki.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

divan grad i dobar klub...verujem da je cuo za Beograd i Vozdovac minut i po pre potpisivanja ugovora
?

??

pre 9 meseci

Svaka cast vozdovcu. Nije mala stvar, nema veze sto tamo nije igrao. Moje misljenje da ce ovaj i ostati u vozdovcu, trazice tamo raskid saradnje. Vozdovac je zdrava sredina za svakog igraca
P

Polool

pre 9 meseci

Bravooo! VOŽDOVAC