Zličić (kisfardafc.hu)
Zličić (kisfardafc.hu)

Voždovac prodao Lazara Zličića

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.08.20. | 17:58

Još jedan odlazak iz Zaplanjske

U danu kad počinje novu sezonu, Voždovac je ostao bez još jednog značajnog člana iz prethodne. Posle Nikole Mikića (Grafičar) i kapitena Nemanje Nikolića (Tuzla Siti), Zmajeve je napustio i Lazar Zličić.

Vezista je dogovorio uslove saradnje sa Kišvardom i potpisao ugovor sa Mađarima, za koje od zimus već igra jedan Srbin, Slobodan Simović, bivši član subotičkog Spataka, Slovana iz Bratislave, BATE Borisova.

Izabrane vesti

Klub iz Zaplanjske je potvrdio transfer bez otkrivanja finansijskih detalja, jedino je istakao da je od svih ponuda Kišvaridna bila najkonkretnija i da je Voždovac njome zadovoljan.

„Srećan sam što ću u narednom periodu nositi dres Kišvarde i jedva čekam nove izazove. Prvi utisci o novom klubu su sjajni, impresioniran sam uslovima i stadionom, upoznaću uskoro saigrače i raditi vredno da zaslužim mesto u timu. Drugovima u Voždovcu želim sreću u narednoj sezoni i zahvaljujem se još jednom svima u klubu na prelepoj saradnji u poslednje dve godine. Srećno, Zmajevi“, rekao je bivši talenat Vojvodine koji je za dve godine u dresu Voždovca odigrao 30 utakmica, postigao četiri i namestio dva gola.

U istiom danu, Kišvarda je dovela i doskorašnjeg krilnog napadača podgoričke Budućnosti, Dritona Camaja.



tagovi

Lazar Zličić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara