Laisckas i Mirković (© FK Voždovac)
Laisckas i Mirković (© FK Voždovac)

Voždovčani ponosni: Justas Lasickas oborio Oditin rekord

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.22. | 16:36

Litvanac je stranac sa najviše utakmica za Zmajeve

Pretrpeo je Voždovac premijerni poraz u plej-ofu, skoro da je ostao bez šansi da se plasira u Evropu, ali će meč sa Partizanom (0:3) posebnom pamtiti Justas Lasickas. Litvanac je postao suvlasnik rekorda po broju utakmica strani fudbalera u dresu Zmajeva i na taj način ispisao istoriju kluba.

Desni bek, po potrebi krilo, pred početak duela sa crno-belima dobio je na poklon dres na čijoj poleđini je otisnut broj 95, kao simboličan podsetnik da je to broj mečeva koje će stajati pored njegovog imena kad se okonča aktuelna sezona. Susret sa Parnim valjkom je bio 94, naredni na stadionu „Rajko Mitić“ biće 95, a kako je okršaj od ponedeljka veče bio poslednji u ovom ciklusu na krovu Tržnog centra „Stadion“, uprava je odlučila da tako obeleži vredno dostignuće, da ne čeka završnicu sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Justasu Lasickasu (prethodno u Srbiji članu Zemuna) poklon je darivao generalni direktor Miloš Mirković. Na taj način je obeležen ulazak Litvanca u almanahe kluba, jer će nadmašiti ostvarenje Obiore Odite po broju mečeva za Voždovac kad su u pitanju fudbaleni iz inostranstva.

Izabranici Aleksandra Linte u subotu od 18.30 imaju šansu da se pobedom nad Crvenom zvezdom domognu plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencije.


tagovi

Miloš Mirkovićfk voždovacJustas Lasickas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara