Dominik Solanke proslavlja pogodak (©Reuters)
Dominik Solanke proslavlja pogodak (©Reuters)

Vreme je za buđenje Trešnjica

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.12.21. | 12:13

Poslednji meč današnjeg programa Čempionšipa igraju KPR i Bornmut

Nikada nije dosadno u Čempionšipu, najjačoj drugoj ligi na svetu. Činilo se da će Fulam i Bornmut da se prošetaju do Premijer lige, ali desila se kriza vodećeg tandema. Trešnjice su bez pobede već šest kola pred duel 24. runde u Londonu protiv Kvins Park Rendžersa (18.30).

I pored slabe forme, tim Skota Parkera je ostao na drugom mestu, sa dva boda manje od lidera Fulama. Najbolji strelac tima je Dominik Solanke sa 16 golova, šest manje od Aleksandra Mitrovića iz redova vodećeg tima šampionata. Radi se o nekadašnjem đaku Čelsija, kasnije napadaču Liverpula, koji nije uspeo u ova dva velikana, pa krči put u redovima Bornmuta.

Izabrane vesti

Tim iz engleske prestonice je ove sezone mnogo bolji nego prethodnih i može da se vrati u elitni rang. Trenutno je na korak do mesta koje vodi u plej-of za ulazak u Premijer ligu. Prva zvezda tima je Marokanac Ilijas Šair, sa šest golova najefikasniji igrač ekipe.

18.30: (2,65) KPR (3,25) Bornmut (2,70)

Londonski Policajci su odlični na svom terenu, imaju šest pobeda na 11 mečeva, uz samo dva poraza, dok je Bornmut najbolji gost u ligi sa 22 sakupljena boda van kuće, ali na već četiri uzastopne utakmice van Vitaliti stadiona nema trijumf.

-------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

U prvom delu šampionata, Bornmut je pred svojom publikom dobio KPR sa 2:1 golovima Antonija i Solankea, dok je pogodak za tim iz Londona postigao Mekalum. U proteklom izdanju Čempionšipa, Policajci su bili uspešniji protiv Trešnjica, osvojili su četiri boda. Kod kuće su trijumfovali sa 2:1, dok je na Vitaliti stadionu završeno bez pogodaka. Forma ide u prilog domaćina, ali je Bornmut kvalitetniji tim i ne bi bilo iznenađenje da se desi prekid crnog niza izabranika Skota Parkera.

ENGLESKA 2 – 24. KOLO

Nedelja

Hadersfild - Blekpul 3:2 (1:2)

/Vard 3, Tomas 80, 84 - Jejts 1, Medin 18/

Midlzbro - Notingem Forest 2:0 (1:0)

/Jejts 17ag, Šporar 59/

Ponedeljak

16.00: (4,80) Derbi (3,45) VBA (1,80)

18.30: (2,65) KPR (3,25) Bornmut (2,70)

Odloženo

Barnsli – Stouk

Kardif – Koventri

Fulam – Birmingem

Luton – Bristol Siti

Milvol – Svonsi

Peterboro – Reding

Preston – Šefild Junajted

Hal Siti - Blekburn

*** kvote su podložne promenama



tagovi

ČempionšipKPRKvins Park RendžersBornmut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara