Mladen Krstajić
Mladen Krstajić

Vrtlog spekulacija oko Krstajićevih 25 - Bleki na spisku, nema Luke Jovića ni Jagoša Vukovića?

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 08:56

Kad nije zvanično, onda kreću glasine

Javnost je znatiželjna, FSS tajnovit. U takvim okolnostima logično je da u danima pre no što Mladen Krstajić i zvanično objavi spisak čaršija spekuliše ko će biti u timu Srbije za Mundijal u Rusiji.

Od stranih medija, a oni su se pozivali na klubove, saznali smo da će Andrija Živković sigurno biti u avionu, a Ljubimir Fejsa ne. Potom je Nemanja Pejčinović za ruski Izvestiju rekao da ga niko iz Saveza nije zvao i da ne očekuje da će se to desiti, da bi potom Večernje novoste navele da bi štoper moskovske Lokomotive ipak trebalo da bude barem na širem spisku od 23. Novosti su objavile i da će na tom širem spisku biti i Nemanja Radonjić i Luka Jović, dok Kurir danas ide korak dalje uveren da je otkrio koga će Krstajić povesti na pripreme u Austriju!

Izabrane vesti

Kurir ističe da će selektor na pripreme pozvati 25 igrača od kojih će dvojica morati da otpadnu - što se poklapa i sa informacijama MOZZART Sporta - s tim da poimence navodi imena svakog od njih.

Prema Kurirovim saznanjima, u tih 25 igrača neće biti Jagoš Vuković, koji je bio standardan kod Slavoljuba Muslina, pa ni Luka Jović! Očekivano, ni igrača koji su se pominjali po društvenim mrežama poput Zvezdinih Milana Rodića i Vujadina Savića.

Zato je tu Nikola Milenković, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Fjorentini. Da ne dužimo dalje, ako su Kurirove informacije tačne, u Austriji putuju.

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Marko Dmitrović;
Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Dušan Basta, Nikola Maksimović, Ivan Obradović, Nikola Milenković, Duško Tošić, Miloš Veljković;
Vezni red: Nemanja Radonjić, Nemanja Matić, Luka Milivojević, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić, Mijat Gaćinović, Marko Grujić, Nemanja Gudelj;
Napadači: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Dušan Tadić, Filip Kostić, Andrija Živković.

I još jednom, pod pretpostavkom da je spisak tačan, iz ove konkurencije dvojica otpadaju...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rusija2018fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara