Vučelić: Igrači Crvene zvezde nisu zaduženi za golove, već neko drugi

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.09.18. | 09:32

"Ovo je briljantna igra Partizana, apsolutno smo dominirali i bili bolji u svim elementima. Partizan je igrao superiorno. Igrači su dominirali. Pobedili smo u svim elementima igre, a rezultat govori nešto drugo, iz sasvim drugih okolnosti"

Jasno, glavna tema posle derbija bio je gol Ričmonda Boaćija. I Crvene zvezde kažu da je gol, iz Partizana da nije.

Tako je svoje viđenje posle utakmice dao i predsednik Partizana Milorad Vučelić. On je jasno istakao svoje mišljenje i rekao da se radi o nepravdi.
"Igrači Crvene zvezde nisu zaduženi za golove, nego je zadužen neko drugi. Ponavlja se... Sudija prvo ne svira, pa svira na intervenciju i tako dalje. Situacija sistematske nepravde. Nije na nama da kukamo, o tome treba da vode računa oni koji su za to pozvani, o regularnosti takmičenja jer je ovo zaista velika nepravda", rekao je Vučelić posle utakmice.

Izabrane vesti

Predsednik Partizana čestitao je igračima i stručnom štabu na odigranoj utakmici.
"Ovo je briljantna igra Partizana, apsolutno smo dominirali i bili bolji u svim elementima. Partizan je igrao superiorno. Igrači su dominirali. Pobedili smo u svim elementima igre, a rezultat govori nešto drugo, iz sasvim drugih okolnosti", kazao je Vučelić.

Crvena zvezda posle ovog derbija ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan, ali i utakmicu manje.


tagovi

Milorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara