Milorad Vučelić i Miloš Vazura
Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Vučelić nezadovoljan: Kad ste čekali ovoliko, čekajte još malo

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.08.18. | 21:25

U petak zaseda Odbor za hitna pitanja u Humskoj 1

Orilo se pre sedam dana u Humskoj „Đukiću, odlazi“, a kako sad stvari stoje, uprava Partizana rešila je da posluša savet sa tribina i smeni trenera s kojim se ekipa muči na početku sezone.

Po povratku iz Litvanije, gde je Parni valjak jedva obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, aktuelni strateg biće smenjen, a na njegovo mesto postavljen Zoran Bata Mirković.

Izabrane vesti

Tu informaciju između redova nagovestio je i prvi čovek crno-belih, Milorad Vučelić.
U petak pre podne je Odbor za hitna pitanja, pa ćemo tad dati odgovore. Odluka je doneta kada se donese. Ne mogu sam da je donesem. Odbor će zasedati, pa ćemo doneti odluku“, predočio je predsednik Partizana posle revanša sa Trakaijem, u kome je srpski predstavnik opet bio neubedljiv. „Kriza u igri očigledno postoji. Neko nezadovoljstvo postoji, to moramo da razmotrimo, da vidimo kao odgovorni ljudi i sigurno ćemo zauzeti stav. Kad ste čekali ovoliko, sačekajte još malo“.

Da Partizan igra loše vidi se iz aviona. Ne beži od tog utiska ni Vučelić.
Vrlo sam nezadovoljan. Igrali smo slabo, što je opšte vidljivo. Bezvoljno. Ne mogu biti zadovoljan igrom. Nezadovoljan sam igračima, zalaganjem, iskusni igrači napravili su more grešaka. Postoji nezadovoljstvo“.

Logično je zapitati se hoće li biti rezova i u svlačionici?
Sigurno će biti rezova. Igrači moraju da imaju korekcije u igri, moraju se povećati zahtevi prema njima. I trenerski zahtevi, i zahtevi uprave i svi drugi...“

A šta će biti sa sportski direktorom?
„Snosiće istu odgovornost kao i ja. Da preispita to što smo dali poverenje određenim igračima i treneru i stručnom štabu. Nosi odgovornost, ali trebalo bi praviti razliku između odgovornosti i krivice. Ja se osećam odgovornim kao predsednik, ali ne osećam krivicu. To se kod nas brka“.

Kaže Milorad Vučelić da „ne voli rečenice“ u kojima se kaže „važne su samo pobede i plasman dalje“.
Ne volim te rečenice. I iz pobeda i poraza se izvuku pouke. Ako se ne izvuku pouke ni iz pobede ni iz poraza, onda nešto nije u redu. Pogotovo ako se ne izvuku iz poraza. Oni su deo fudbala, ali morate izvući pouke, morate nešto promeniti. To je u nekoliko navrata izostajalo i naravno kad izostanu pouke, izostanu i akcije...“, završio je prvi čovek kluba iz Humske.

FOTO: Star sport


tagovi

Milorad VučelićMiroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara