Vuletić: Zvezda, Zemlja, Bruno i Galilej

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 19:44

Replika iz Humske

Tema dana u fudbaskoj Srbiji. Nagoveštaj da bismo najkasnije od sezone 2021/2022 mogli da gledamo VAR u Superligi u Partizanu tumače kao svojevrsnu pobedu, jer već godinu dana insistiraju da se tehnologija uvede u elitni rang takmičenja. Posle tri pismene inicijative, stvari su se pomerile sa mrtve tačke tako što je Skupština Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije usvojila inicijativu crno-belih, pa će se oformiti Radna grupa čiji će cilj biti izrada nacrta plana u uvođenju VAR-a na naše stadione.

Iako nije imala predstavnika na sednici u Staroj Pazovi, tokom dana se o ovoj ideji izjasnila i Crvena zvezda, kroz reči predsednika Svetozara Mijailovića da na Marakani „s nestrpljenjem čekaju da VAR bude implementiran, kako bi se suđenje u Srbiji podiglo na što viši nivo“.

Izabrane vesti

Čim su se te reči pojavile u javnosti, reagovao je potpredsednik Partizana, prof. dr Vladimir Vuletić, koji je inače zastupao interese kluba iz Humske u Staroj Pazovi.
„Liči na izjavu da se Zvezda oduvek zalagala za to da je Zemlja okrugla, posebno nakon što su to dokazali Đordano Bruno i Galileo Galilej”, replicirao je, jednom rečenicom, Vuletić.

Foto: MN Press


tagovi

Vladimir VuletićSvetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara