Komentari na vest

Za Zvezdu nesrećan scenario sve izvesniji: Od Lige šampiona odvajaju je Pušićevi Rudari

S

Skid81

pre 12 dana

Да, ја се слажем да ће Звезда чак и са неким појачањима бити међу најслабијим учесницима, али играње у тој лиги данас са оваквим улагањима у тимове лиге 5ице је успех. Не може се очекивати пуно када један играч вреди ко цела постава Звезде, али те премије од учешћа и све што се на конто тога заради је одлична прича, што је и логично. Свакако и за Звезду и за Партизан је ЛЕ право мерило и ту би играчи највише напредовали јер су противници по мери, а њу ће свакако играти.
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Niti je Zarja, iz Luganska, niti je Šahtjor, iz Donjecka! To je teritorija bivše Novorusije i sada je sastavni deo ruske federacije! Ne znam čime se zanose ovi UKrajinci, koji se kite tuđimk perjem! To više nikada neće biti UJrajina. Uostalom, ti klubovi koji se tako samo fiktivno zovu, svoje utakmice igraju u Kijevu i Ljvovu! Dosta je više samoobmana!
S

Sima Arauho

pre 12 dana

To su klubovi REPUBLIKE RUSKE KRAJINE!
N

Nordsjeland x6

pre 13 dana

Jel zna neko kad je zadnji put klub iz zg osvojio titulu i igrao LS? To je toliko davno bilo da se ni njihove crno bele pranbabe ne secaju toga,proslo pola veka!
P

Priznamo

pre 13 dana

Jaci je klub iz Tirane...eto 7 titula za redom...srecni.
T

Top 12 klub.

pre 13 dana

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7 GOD. A LS IGRAO NIJE PREKO 20 GOD, A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Kako je gore u Kosarci od Fudbala MOLIM TE objasni nam?!
B

Bosnalijek

pre 13 dana

Kao da vam je Mirko Cemeš lično skrojio naslov..."Pušićevi Rudari"
Z

Zaharije

pre 12 dana

hehehehe...Mirkec
G

Gostinjo

pre 13 dana

Nek igraju LS, ako se ne stide blamiranja iznova i iznova svake godine..Pa gube sa po 5 razlike..Videli od kosarkasa svake godine blamiranje u Euroligi, pa zasto ne bi i oni
l

ljuljaj

pre 13 dana

hahahahhaahhahahahahahhaha jeste jadnii vidimo se u subotu🌪🌪🌪
П

Па...

pre 13 dana

...кад је могао Партизан три пута да буде последњи у ЕЛ, као и да нема победу у фудбалу у Купу шампиона од 1983. можемо и ми овако. Бар нас нису петардирали млади риболовци.
G

Gostinjo

pre 13 dana

Spremni ste kad je isti sudija sa prosle kradje delegiran da vam donese pobedu. Posteno ne umete i ne mozete..Partizan kad igra grupnu fazu ne ponizava se kao CZ..uvek ste poslednji i ekipa za popravljanje gol razlike
D

Dakle

pre 12 dana

Zvezda se NE IZBLAMIRA protiv jednog Mancester Sitija, a partizan se IZBLAMIRA protiv jednog... Oni ribolovci kako se zvase? Da li ste realni vise sa prozivkama, pokrijte se usima!!!
P

Pedja108

pre 13 dana

Meni je OK i cetvrto kolo. Prvo, nece se morati bas odmah poceti sa treninzima za novu sezonu. Drugo, taman ce i forma moci da se bolje namesti za pocetak prvenstva. A cak i ako se ne uspe, svakako ce igrati Evropu. Realno u LS nema sta da se trazi pored ovih ekipa, ali je to uvek znacajna finansijska injekcija i ujedno magnet za druge igrace da dodju u klub.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Naše prvenstvo počinje u julu,a plejof za LŠ je u avgustu.
g

gostix 2

pre 13 dana

Meni je naprimer daleko tragicnije sto ce ovakav partizan igrati kvalifilacije za LS. Ekipa koja realno nije ni za 6 mesto nase lige...
А

Алекса977

pre 13 dana

Важно да сте ви конкурентни за било шта, са толико уложених пара у историји никада више, газите и разигравате Мало Могрен.
G

Gost Zlatko

pre 13 dana

Trenutno svi zaboravljamo jednu stvar a to je novi format. U sadašnjem formatu merio si se sa još 3 ekipe iz grupe. U teoriji, i 2 boda je moglo da bude dovoljno za treće mesto ako imaš bolju gol razliku od četvrtog ili si bolji u međusobnom duelu dok je važilo pravilo gol u gostima. U novom formatu meriš se sa svih preostalih 35 ekipa, odnosno sa bar 7-8 koje će biti na bod, dva razmaka. Postavlja se pitanje koliko će biti potrebno za to 23.-24. mesto? Kroz baraž ili direktno, može li Zvezda da uzme 6-7 bodova u LŠ-a?
S

Sd

pre 13 dana

Igrajuci fm, u novom formatu potrebno je od 9-10 bodova pa nadalje.Uvek imas neke 2 ekipe slicnog kvaliteta, dve osrednjeg i ostalo iz liga petica.
R

Realno istina

pre 13 dana

Zasto da ne.
M

Ma da

pre 13 dana

I bolje da se odigra plejof, dve jake utakmice, direktnim ulaskom u ligu sampina do prve utakmice u grupi ni nemamo ozbiljnog protivnika, sto se pokazalo ove sezone.
1

1315

pre 13 dana

Znaš kako je dobro bilo u Lajpcigu i Bernu. A gde ste vi gostovali, Papua Nova Gvineja?
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Mandarić i Zbiljic da odrade dobar posao sa Vojvodinom i da VELIKA Vojvodina uzme titulu i kup u Srbiji milina bi bila.
p

podesen

pre 13 dana

32/32
A

Ako cemo realno

pre 13 dana

Bolje nego 0/96
з

задња шанса је

pre 13 dana

да Шахтјор пусти Ефес....
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Necete direktno a Bogami ni kroz kvalifikacije.Ko god da vam padne ispadate,zivi bili pa videli.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Videćemo vas.
P

Penzioner

pre 13 dana

Hvala ti Simo, legendo Srpskog a bogami i Evropskog fudbala! Nema lozenja, nema iluzija, kad covek kaze to je tako!
R

Realno istina

pre 13 dana

Ajd prvo da u suboti vodimo koliko mozete vladati posjedom. Pa onda malo razmisli o svom klubu(premalom).
S

Sima Arauho

pre 12 dana

2:1 2:2 (UZ ZIVE ZIDOVE NA 50 METARA I OPROSTENE CRVENE KARTONE) Vidimo se u subotu.
p

prosto...

pre 13 dana

svako ko kaze da zvezda ne treba da igra LS nije navijac Zvezde ni jedan navijac ni jednog kluba u svetu ne bi nikad napisao za svoj klub da ne treba da igra najjace takmicenje
g

gost4

pre 13 dana

treba bas da budes skroz ispranog mozga da verujes da neka ekipa iz nase zemlje treba da bude u LS u fudbalu, mene je jako sramota nacina na koji je zvezda predstavljala moju zemlju u evropi ove godine (rezultat mozes i sam da vidis). mozes ti da navijas za kog god hoces ali u fudbalu zvezda kao ekipa koja ima daleko naj veci budzet (verujem kao cela liga zajedno) nema sta da trazi u LS
r

realista007

pre 13 dana

Cuj 13. marta?! Pa znalo se jos i pre pocetka sezone da Zvezda osvaja.
И

Искрено...

pre 13 dana

...био би злочин према спорту да било ко осим Звезде освоји титулу у Србији. Замисли да клуб где репрезентативац првака Африке греје клупу не буде шампион, него да то буде клуб где је најбољи играч голман.
B

Bnm

pre 13 dana

A ZNA SE I ZA JOS KOJU GODINU KOJA SLEDI... SISTEM GDE JEDAN COVEK ODLUCUJE U SVEMU PA I SPORTU ODLICNO FERCERA! SAMO DA MU JE OMILJENI KLUB PRVI I SVE SUPER. A POSTAVIO SVOJE I OVAJ DRUGI KLUB PA SE I ONI RADUJU STO ISPUSTAJU TITULU PUNI SRECE DA BI GLAVNI BIO ZADOVOLJAN I SRECAN, JER DOK JE NJEGA BICE I FOTELJA ZA NJIH. ZBOG DZORANJA ZA ZVEZDU ZELIM JOJ SVE NAJGORE U EVROPI A TO CE I DOBITI KAO STO JE DOBILA I U LS PO NJUSCI OD SVIH. OBJAVITE BRE KOMENTAR!!!!!
R

Reaalno

pre 13 dana

Zvezda nije za LS. Bolje da ne igra. Nema tamo sta da trazi. LE takmicenje po meri. Ostali u nasoj ligi pitanje da li je iko nivo Lige Konferencije.
Б

Буквално...

pre 13 dana

...је Звезда пример клуба који треба да буде редовни учесник Лиге шампиона. Буквално сваки клуб у Европи мање од Звезде заслужује да буде у Лиги шампиона.
D

Dejoooo

pre 13 dana

Navijacu lazni Zvezde za tebe je bolje u kasu staviti pet nego dvadeset pet miliona evra.
у

уету

pre 13 dana

и ето дође бајер леверкузен поред бајерна и дортмунда и лајпцига и освоји без пораза...срамота за све те репрезентативце из тих екипа
П

Па...

pre 13 dana

... није немогуће да на лето Путин реши ситуацију са украјинским клубовима, па онда не бисмо имали тај проблем.
c

cv

pre 13 dana

mi i nismo za LS bolje igrati LE
K

KIMI 85

pre 13 dana

Au prijatelju koje kmecanje.. Pa vi trenera nemate u derbiju, ekipa vam se raspada, nemate igru, nemate nista ali zato ajde da se bavimo Zvezdom sto nece ici direktno u LS da nam bude malo lakse. Kompleksi su neizlecivi..
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Malo smarate sa tom pricom o direktnom plasmanu. I ovako imamo povlasceni plej of a Zvezda uz sadasnji tim i par pojacanja takvog "povlascenog" protivnika mora proci.
1

1912

pre 13 dana

Nije baš toliko lagano, zavisi od žreba. Mina među nepovlašćenima u plej ofu može da bude Galatasaraj ako osvoji titulu u Turskoj. Sa njima bi bilo baš teško.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Što teško? Turski klubovi su kao arabijski preplaćuju one što su se nekad bavili fudbalom. Desi se nekad da još nisu potpuno za penziju ali uglavnom su truba sa kojima se može igradi.
I

Iksiter

pre 13 dana

Najbolje da se i ne igra lš,samo se ulažu pare od naroda što izdvaja za porez i akcize,gura država u bure bez dna a rezultati nikakvi.
b

banence

pre 13 dana

U BILO KAKVOM RASPLETU C.Z SA OVIM TIMOM I TRENEROM U POSTENOM NADMETANJU NEMA AMA BAS NIKAKVIH SANSI..
G

Gost1234

pre 13 dana

Ovaj trener je sa gorim timom od sadasnjeg dva puta usao u ligu sampiona od prvog kola kvalifikacija!!!!!!!!!!!! I oba puta pobedio po jednom u grupi. Nesto sto ni jedan vas trener nije ostvario evo vec 40 godina……..
А

Аха...

pre 13 dana

...важи. Само смо два пута ушли у Лигу шампиона кроз квалификације са овим тренером. И то из првог кола. И нико никада пре, нити ће ико икада после нас то да уради. Тада је у нападу играо Милић из Спартака, а по боку Симић из Земуна. Ко о чему, гробари о поштењу.
H

Holse

pre 13 dana

Dinamo je sve zeznuo pre par nedelja kad je kuci protiv nekog levog tima odigrao 1:1 ..inače bi sas bilo 2 boda i direktno bi se sve rešavalo..na žalost ovako je gotovo nema gde sahtjor da kiksne čak i da izgubi od Dinama...
7

778uyi5yth

pre 13 dana

Koj ce Zvezda u LS? Opet da je kantaju svi i da popravljaju gol razliku. Neka lepo odluce da igraju konferenciju i toeto. Ostali klubovi da ne izlaze uopste iz Srbije.
С

Сигурно...

pre 13 dana

... Звезда је против Ливерпула освојила исти број бодова као Партизан у 12 утакмица Лиге шампиона.
d

dada82

pre 13 dana

Ne treba da igramo ligu sampiona, nemamo kvalitet za to takmicenje
l

lupetas

pre 13 dana

Hvala bogu vas grobarcice niko nije pitao za misljenje