Komentari na vest

Zaha ide kod Ronalda? Arapi spremili trogodišnji ugovor težak 50.000.000

P

Pantela24

pre 11 meseci

Trpa Zaha bolje van terena nego na terenu :D
D

Deniz

pre 11 meseci

Nije realno porediti Arape i Kineze iz više razloga, živio sam dvije godine u Rijadu pa zna. Prvo, Arapi su ludi za fubalom, posebno Realom, Barselonom i Premier Ligom, Ligom Šampiona. Drugo, pojeduju nekoliko Premier ligaških klubova, pri tom ne ciljam samo na Saudijsku Arabiju, već i na Katar, posjeduju ugovore sa Premier ligaških klubovima, Arsenal-Emirates, Siti, Njukasl, poptisali su ugovor o emitovanju Premier Lige na kanalima sa nacionalnim frekvencijama, posjeduju PSG, a po novom planu, ulažu u narednih par godina 20 milijardi dolara u svoju ligu. Rade strateški iako i mnogo troše. Zar postoji neko na svijetu ko bi bacao pare i radio nešto za džabe, ali realno.
B

Bludni sin

pre 11 meseci

Biće ova liga kao i Kinezi, puci ce za vrlo kratko vreme.
R

Rale123

pre 11 meseci

Zaha je uvijek po meni bio jedan od najpotcjenjenijih fudbalera, uvijek sam se čudio zašto ne igra u nekom jačem klubu od Kristal Palasa.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Jer nije dovoljno dobar za jaci klub
R

Rale123

pre 11 meseci

@ Gostyy Bio je on u Mančester Junajtedu od 2013 do 2015, ali mu Dejvid Mojes, nije dao da igra zato što se zabavljao sa njegovom kćerkom. Takve su bile priče.
B

Brankoni84

pre 11 meseci

Da li ce neko ostati u evropi.😂😂😂 Ovde bi cak i Srnic i Gobelja mogli da namaknu milionce po sezoni, arapi daju sakom i kapom.😏
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Današnji fudbal je novac doveo do totalnog uništavanje , a početno uništavanje fudbala je bilo Bosmanovo pravilo 😔
r

rsczz

pre 11 meseci

E moji arapi jadni nista bolje od kineza necete proci, ko god dodje kod vas ima da vas odere od para a zauzvrat necete dobiti nista od njih i treba tako...