(©Reuters)
(©Reuters)

Zaha ide kod Ronalda? Arapi spremili trogodišnji ugovor težak 50.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.06.23. | 05:31

Za krilnog napadača iz Obale Slonovače zainteresovan i Atletiko Madrid

Gde ima, tu se i prosipa. Arapima ne manjka novca i u skorije vreme bi i te kako mogli da poremete transfr-tržite. Da ga izbace iz ravnoteže. Angažovanjem Kristijana Ronalda su probili barijeru i sada sve ide znatno lakše.

Planiraju u Saudijskoj Arabiji, ali i ostatku Bliskog istoka da okupe zvezde svetskog fudbala i namame iz novcem i mirisom nafte da poslednje godine u karijeri odigraju daleko od Evrope. Ali, kako bi ubrzali proces stvaranja konkurentnije lige i dobili na kvalitetu, pokušaće da pokupe što je više moguće slobodnih igrača.

Izabrane vesti

Kristijano Ronaldo bi u Al Nasru uskoro mogao da dobije društvo iz Premijer lige. Skaj sports piše da Vilfred Zaha na stolu ima ponudu koja glasi: trogodišnji ugovor u vrednosti od 45.000.000 funti iliti nešto jače od 50.000.000 evra.

Kristal Palas je sa Rojom Hodžsonom prilično lako opstao u elitnom rangu ostrvskog fudbala, a sada bi podjednako brzo i lako mogao da izgubi jednog od najboljih igrača. Vilfredu Zahi ugovor sa londonskim klubom ističe na leto i još nije odlučio hoće li ostati.

Posle ponude tima iz Saudijske Arabije šanse da se taj scenario dogodi su umanjene...

Međutim, nije samo Al Nasr pretnja po Kristal Palas. Zastupnicima krilnog napadača iz Obale Slonovače već se obratio i Atletiko Madrid, kao i tri neimenovana kluba koja će učestvovati u Ligi šampiona. Na ceni je Vilfred Zaha iako nije imao bogzna kakvu sezonu sa timom iz Londona. Dao je sedam i namestio tri gola, što je za njegove standarde skorman učinak, jer je od dolaska iz Mančester junajteda previše od osam godina uglavnom imao bolju statistiku.

Prihvati li ponudu Al Nasra, namenjena bi mu bila glavna uloga uz Kristijana Ronalda. U ovoj sezoni ona je bila rezervisan za brazilskog ofanzivca Talisku, a od jačih imena u klubu su još David OspinaLuiz Gustavo. Nema sumnje da će broj stranaca porasti. Kako u Al Nasru, tako i u ostatku lige. Kumovaće tome i potpis Karima Benzeme za Al Itihad.


tagovi

Kristal PalasAl NasrVilfred ZahaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara