Komentari na vest

Zdrava konkurencija ili rađanje zle krvi: Arsenal ima novu “jedinicu“, Ramzdejl u koži Kasiljasa i Čeha…

D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Ovaj Ramsdejl je gotivan lik skroz, a ova igra nogom golmana je postala precjenjena. Uvijek se znalo, ako možeš dodaj štoperu ili zadnjem veznom, ako je presing ispucaj i zdravo. Ovo sad što se radi pojma sa životom nema, uostalom i kad se ispuca lopta, ima ko skočiti za nju.
Е

Ел Думо

pre 7 meseci

Синоћ против Севиље,у надокнади времена,замало попут Глазера против Ситија.Тешка киксара.Рамсдејл је осетно бољи голман.Чак ни у пас игри није ништа лошији од Раје.Напротив...
9

999

pre 7 meseci

Najveci problem je generalno taj neki sistem da sve mora poceti od golmana i da se cesto njemu vraca lopta. Jbt sjecam se utakmica gdje jednog golmana i ne vidis u kadru jer nema posla, a danas svaku akciju mora i golman zapoceti i ocariniti loptu, kao da je playmaker. Tako da ne bih bas krivio Rayu, momku vrate loptu u toku utakmice 70 puta, a nema dozvolu da izbija dok bas ne zagusti. Logicno da ce pod takvim pritiskom napraviti gresku u pasu, da ne grijesi, bio bi igrac a ne golman. To me iritira, a sto se tice odbrana, realno dva podjednaka golmana. I Rams je imao zestokih kikseva..
t

test11

pre 7 meseci

Imao je Ramsdejl 3,4 žestoka kiksa za 40 poslednjih utakmica, dok je Raja imao toliko za 5 utakmica. Ramsdejl proglašen najboljim golmanom Premijer Lige, Raju klub pušta lagano u Arsenal. Dva podjednaka golmana? Hahahahahah

Aleksandar Milutinovic

pre 7 meseci

@test11 Raya je bio jedan od najbitnijih igrača Brentforda, mozes videti i statistiku, po parametrima jedan od najboljih golmana u PL. Gadjao je Toneya u trepavicu dugim loptama.
G

Gost300

pre 7 meseci

Arteta je dosta naucio od Gvardiole i postao je odlican trener,ali isto tako komplikuje sebi zivot kao i Gvardiola sto je u nekim situacijama,Arsenal ove godine mnogo losije izgleda i ako je spucano preko 200 mil.jedino pojacanje je Rajs...
K

KvRbc

pre 7 meseci

Samo sto je Kasiljas bio zamenjen prvo Diegom Lopezom u prvoj postavi. Kasnije je Navas dosao.
r

realfc

pre 7 meseci

tesko da ga je lopez zamenio kad je brani 40+ utakmica sezonu pre nego sto je otisao
И

И

pre 7 meseci

Argeta tvrdoglav kao mazga. Pravi i Ramsdejl greške, ali Raja na svakoj utakmici ima teži kiks. Ramsdejl je za njega Bufon. Dobio čovek nagradu za najboljeg golmana lige i zakucaju ga na klupu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

Videce arteta kad mu celsi uzme remza… Imace kad da se kaje
S

Skopje

pre 7 meseci

Ramzdejl mozda ima slabiju igru sa nogom al je zato bolji golman…smejao sam se kad je dosao da bude 1ca nakon dve ispadnaja za dve godine sa dva razlicita tima al je spasao arsenal u mnogih stiuacija prosle sezone.
K

Kleo

pre 7 meseci

Inace ne gledam Arsenalove utakmice, ali protiv Celsija nigde nisam video tu njegovu dobru igru nogama. Nasumicno ispucao bezbroj lopti, uspeo Palmeru da napravi stopostotnu sansu, itd. Pre ce biti da Arteta izmislja toplu vodu i glumi Gvardiolu sa nekim odlukama koje nikom nisu jasne, samo da bi, u slucaju da neka prodje, pricali o njemu kao nekom ludaku, inovatoru, osobi koja vidi nesto sto ostali ne vide, itd. A isto tako deluje izuzetno tvrdoglavo, deluje mi da Raja moze da napravi jos 30 kikseva, on ce i dalje da tera inat i da ga drzi u prvih 11, samo da ne prizna kako je pogresio.
F

Fabri

pre 7 meseci

Nelogičan potez je isterati iz postave najboljeg golmana PL.prosle sezone zbog slabije igre nogom. Za sada je Raja primio 3 gola za koje je direktno on kriv, da li bi ih primio Ramzdejl? Pitanje je ali sigurno je da Rajina igra nogom nije donela ta 3 gola za koje je direktno uticao.