Bo Henriksen ©Reuters
Bo Henriksen ©Reuters

Želje u Danskoj - četiri boda iz mečeva sa Zvezdom: Kada su poveli protiv Ludogoreca, pokvarili su utakmicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 19:12

"Učinićemo sve što možemo, ovo je za nas malo finale, moramo da izađemo na teren i pobedimo", poručuju iz redova domaće ekipe

Midtjiland ne ume drugačije, nego napadački. Trener lidera danskog prvenstva, Bo Henriksen ceni kvalitete srpskog šampiona, ali najavljuje napad na sva tri boda, kako bi njegova ekipa pokazala da je kadra da se upusti u borbu za plasman u narednu fazu takmičenja.

Henriksenov tim ima jedan bod iz mečeva sa Bragom i Ludogorecom, ali poručuje da je remi sa bugarskim šampionom u Herningu predstavljao plod nesrećnih okolnosti na tom meču.

Izabrane vesti

"Mislim da smo se dobro predstavili u Evropi, iako rezultati u prva dva meča nisu bili onakvi kakve smo želeli. Posebno na našem terenu protiv Ludogoreca, gde je trebalo da pobedimo. Osećali smo se kao da nismo imali sreće. Ali, ne smemo da idemo okolo i da kukamo. Moramo da izađemo na teren i pobedimo, da pokažemo da nam se može verovati u ovoj grupi. Učinićemo sve što možemo, ovo je za nas malo finale, moramo da izađemo na teren i pobedimo", rekao je temperamentni Henriksen i poručio da će njegova ekipa igrati ofanzivno, kako bi uzdrmala jak srpski tim.

Dva tima će se suočiti dva puta u naredne dve nedelje (meč u Beogradu je 4. novembra), a crveno-beli bi značajan deo posla završili kada bi izvukli dva pozitivna rezultata.

"Iz moje perspektive, moramo da osvojimo najmanje četiri boda iz ove dve utakmice, a jasno je da ćemo biti bliže tome, ukoliko sutra osvojimo tri. Najvažnije od svega je da i dalje budemo u igri za prolaz nakon toga. To je ono čemu se nadamo i za šta verujemo da možemo da ostvarimo"

Četvrtak, 18.45: (2,50) Midtjiland (3,30) Crvena zvezda (3,10)

Henriksen je očigledno dobro analizirao protivnika, ali i prethodni meč sa Ludogorecom.

"To je veoma iskusan tim, imaju dosta igrača sa oko 30 godina. Videli smo u njihovom meču sa Ludogorecom da su onog trenutka kada su stigli do vođstva učinili sve da pokvare ostatak meča. To je nešto što moramo izbeći. Verujemo da možemo da se nosimo sa njima, ne samo u jednoj utakmici, već svaki put kada se susretnemo. To je nešto što želimo da pokažemo", poručio je Henriksen.

Utakmica između Midtjilanda i Crvene zvezde zakazana je za 18.45, uz direktan prenos na Radio Televiziji Srbije.


tagovi

MidtjilandBo Henriksen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara