Komentari na vest

Želje u Danskoj - četiri boda iz mečeva sa Zvezdom: Kada su poveli protiv Ludogoreca, pokvarili su utakmicu

G

Gost e

pre preko 2 godine

A nama dovoljna i tri boda iz cetiri utakmice,ako to ne osvojimo i nismo za dalje.
g

gunners

pre preko 2 godine

Odlicna kvota na 1, vredi probati. Sa Ludogorecom smo imali puno srece da pobedimo, iskreno sumnjam da mogu momci da vezu dve pobede na gostovanjima u ovoj grupi, iako bih naravno voleo to. Midilend jako nezgodan domacin, bodovi im neophodni, sigurno ce nas stisnuti od samog starta i bice pakleno tesko. Nesto se pribojavam glupog crvenig kartona sutra.
0

0211

pre preko 2 godine

Bice tesko za 1, iskreno da ti kazem. I Deki ce njih da napadne. Jedino je sigurno da ce biti siguran crveni karton. Mada idemo da ih dobijemo, ko ih j.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Odvalićete ove, bolji ste bar za klasu
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Na kraju će imati 0 bodova i 4 gola u mreži od Zvezde. Pozdrav
P

Partymaker

pre preko 2 godine

A normalna izjava, neće sigurno reci idemo da ne uzmemo bodove... Teren je jedino merilo, oni moraju a mi ne moramo, nama i bod igra, tako da dati im loptu pa neka se igraju
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Делује да ће нас напасти од првог минута, само да не примимо гол у првих 15-20 мин, и верујем да можемо до победе.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Ne znam cemu ovoliko potcjenjivanje od strane gospodina. Kao da su oni Real Madrid, a osvojili smo 1 bod u 2 utakmice dok je Zvezda uzela 6.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ne vidim gde je potcenio Zvezdu. Mozda se iz naslova stice takav utisak ali ako procitas tekst uopste nije tako. Samo kaze da ce probati da pobede i uzmu 4 boda iz dve utakmice sa Zvezdom jer tako moraju posto su uzeli samo bod u prve dve utakmice. Za ekipu Zvezde kaze da je iskusna (prosek godina 30) i da zna da "pokvari igru protivnika". Normalna jedna izjava.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Jedno su zelje a drugo stvarnost. Sutra ih trebamo saterati u njihov sesnaesterac da neznaju sta ih je snaslo, samo tako se igra sa ovakvim hvalisavcima. Odbrana da bude na sredini terena, sredina blize njihovom golu, i udarati iz svih oruzja, a napad da kupi odbitke. Napad i sredina da vrsi pritisak na njihovu odbranu, da ne mogu da pocn ni jedan napad. Samo slozno, timski, i pobeda je nasa, ali ako samo jedna karika u lancu popusti odma menjaj, jer na terenu treba da budu samo oni koji daju 110%, jer tako se igra za grb i ekipu.
L

Lesakesa90

pre preko 2 godine

Djape, tebra, ne igra se PES, vec pravi fudbal!
H

Hihi

pre preko 2 godine

Jedno su želje drugo realnost