Komentari na vest

Životinja, bomba, miks Suareza i Kavanija, uništio Barsu, žele ga Siti, Inter, Milan... Darvin je hit!

f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

ovaj mali je za Manchester united
G

Gost978

pre preko 2 godine

Pominjanje Radonjića u istom kontekstu sa jakim sastavom Benfike je dobar vic. Osim brzine, koja inače nije ništa specijalno ako ga poredimo sa igračima na istoj poziciji u top 5 klubova u ligama petice, taj dečko nema ništa. On bi morao svom menadžeru da plaća 10% plate svakog meseca.
M

Miskitaa

pre preko 2 godine

Generalno Benfika ima BRUTALAN tim. Verovatno ce se za 5 godina pricati kakav je tim imala Benfika u ovom trenutku,kad puno njih budu top igraci. Ima nekoliko vec sad strasnih igraca, plus ovi pred penzijom koji u sebi mozda i imaju jos jednu vrhunsku sezonu. Vertongen, Otamendi. Vec sledece sezone ce mozda biti za staro gvozdje, ali mozda ovu mogu da odigraju vrhunski. Steta za Radonjica sto se ne dozove pameti, opet je krenuo sezonu na stari dobar nacin, povredom, jer je potpuno nespreman, rekreativac. Tesko da bi imao mesta u prvih 11 u najjacim utakmicama, jer su bas na tim pozicijama jaki, ali sigurno moze da ima minutazu u ligi, ako se uozbilji. Igrati u timu koji tako dominira i napada moze samo da donese dobro. Jos jednom sto se tice tima koji ovi imaju, ova Benfika nema nista slabiji tim od onog kojim je Murinjo osvojio ls sa Portom. Mozda nemaju igraca klase Deko, ali jaki su mnogo na svim pozicijama.
9

951357

pre preko 2 godine

E, za ovakvog igrača se daje 25 miliona drugoligašu, a ne za one što se sapliću o loptu...
G

Gost553

pre preko 2 godine

pitaj degeneka za kosmodisk
М

М21

pre preko 2 godine

Иначе ако гледамо чисто само учинак у Алмерији, тај "што се саплиће" дао је више голова од Нуњеза и не би било ни мало изненађење да на лето баш он замени у Бенфици овог дечка кад оде у јачи клуб ... А вама увек остају Боаћи у Челсију, Фалћинели вероватно више ни је игра и најсвежији од свих Диони
9

951357

pre preko 2 godine

@M21 - ako neko gleda samo učinak, onda će i da se proda. Ako neko gleda kako zapravo izgleda na terenu, teško. A niko neće da da ozbiljne pare zato što mu je statistika dobra. Ili makar niko ozbiljan. Pa Sevilja prva radi skoro sve na osnovu statistike, pa su odustali od njega. Ja ne kažem da neće da ode negde drugde, ali svakako će biti manji klub i manje pare od onih koje mediji prenose i pumpaju.
A

Agent Vilja

pre preko 2 godine

Ja koliko znam on je potpisao predugovor sa Interom.
A

Ako ti to kazes

pre preko 2 godine

Onda je to verovatno to
A

Agentprovala

pre preko 2 godine

Predugovor može da potpiše samo kad mu ostane 6 meseci ugovora, a ovaj ima ugovor do 2025.