Vujnović (©Starsport)
Vujnović (©Starsport)

Zmaj odleteo u Ameriku: Nikola Vujnović u Sporting Kanzasu

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.02.22. | 16:09

Voždovac ostao bez najboljeg strelca

Otupljen je špic Voždovca na samom početku prolećne sezone. Za golove najraspoloženiji Zmaj u jesenjoj polusezoni je odleteo sa Krova.

Napadač Voždovca Nikola Vujnović nastavlja karijeru u MLS ligi. Kako je klub saopštio, crnogorski fudbaler je potpisao ugovor sa Sportingom iz Kanzas Siitja. Dogovorena je pozajmica sa opcijom otkupa ugovora.

Izabrane vesti

Izuzetno smo zadovoljni transferom u svakom aspektu, kako finansijskom, tako i marketinškom, a posebno zbog činjenice da je mladi napadač presrećan zbog izbora nove sredine. Jako je važno da naši igrači direktno odlaze u MLS čime otvaramo vrata tog tržišta i drugim mladim fudbalerima iz našeg kluba u budućnosti“, rekao je Miloš Mirković, prvi čovek Voždovca.

Napadač koji je iz drugog tima Viljareala došao u Voždovac i u jesenjem delu sezone postigao deset golova, čime je došao do četvrtog mesta na listi strelaca, jedva čeka da se preseli u SAD.

Ne mogu da dočekam da se papirlogija završi i da konačno dobijem priliku da treniram, a potom i zaigram za svoj novi klub. Svestan sam da me očekuje mnovo viši nivo, ali sam isto tako spreman za isti“, istakao je Vujnović.


tagovi

Nikola Vujnovićfk voždovacSuperliga SrbijeMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara