Žreb za Ligu konferencije: Partizan u Rusiju ili Azerbejdžan

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 14:13

Mečevi su na programu 5. i 12. avgusta

Prva prepreka u Slovačkoj, a druga u Rusiji ili Azerbejdžanu. Ukoliko eliminiše DAC, Parni valjak će se trkati sa boljim iz duela Sočija i Kešle, kako bi stigao u predvorje Lige konferencije. Ako opravda ulogu favorita u susretu sa ekipom iz Dunajske Strede, Partizan će u prvom meču naredne runde biti gost, a revanš će igrati na svom terenu.

Tako je odlučeno žrebom za treće kolo kvalifikacija za novoformirano UEFA takmičenje, koje su crno-beli dočekali kao nosioci. Sa suprotne strane kostura stajali su mu bolji iz sledećih duela: KuPS (Finska) – Vorskla (Ukrajina), Petrokub (Moldavija) – Sivas (Turska), Ararat (Jermenija) – Slask (Poljska). Na kraju mu je pao možda i najteži mogući rival, ako se gleda snaga Premijer lige Rusije i ima u vidu činjenica da je Soči prethodno porvenstvo završio na vioskom petom mestu.

Izabrane vesti

Prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije na programu su 5. avgusta. Revanši su 12. sledećeg meseca. A pre tih duela, 2. avgusta UEFA će odrediti parove plej-ofa, kao završne stepenice do grupne faze njenog novog takmičenja.


tagovi

FK PartizanLiga konferenciježrebžreb kvalifikacijaUEFA

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara