ŽREB: Zvezda u četvrtom šeširu, koje velikane priželjkujete?

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.08.18. | 08:00

Crveno-beli u elitnom društvu

Dočekali su navijači Crvene zvezde i taj trenutak! Crvena zvezda će prvi put u ovom formatu biti deo elitnog fudbalskog društva zvanog - Liga šampiona!

Izabrane vesti

Crveno-beli će danas od 18 časova biti deo spektakla u Monaku, na kojem će biti izvučene dragocene kuglice. Srpski šampion će se naći u četvrtom šeširu zajedno sa Viktorijom iz Plzenja, Brižom, Galatasarajem, Jang Bojsom, Interom, Hofenhajmom i AEK-om.

Prvo kolo grupne faze Lige šampiona igra se 18. i 19. septembra.

A koji će sve velikani stići na stadion Rajko Mitić ove jeseni? U prvom šeširu su one najveće "aždaje". Predvode ih trostruki uzastopni šampion Evrope Real Madrid, zatim osvajač Lige Evrope Atletiko Madrid i prvak Španije Barselona. Tu su još i Bajern Minhen, Mančester Siti, Juventus, PSŽ i Lokomotiva iz Moskve. Jasno je da je prvak Rusije tu jedini poželjan.

Taman kada mislite da je prošlo ono najgore, onda usledi drugi šešir. A tamo Borusija, Mančester junajted, Totenhem, Roma, Napoli... Nešto blaže zvuče imena Porta. Šajtjora i Benfike. Slično je u trećem gde se nalazi jedan Liverpul. Tu su ekipe koje mogu da budu i te kako sureove kao što su Lion, Monako, PSV ili Valensija, ali Šalke, Ajaks i CSKA.

PRVI ŠEŠIR

Real Madrid
Atle
tiko Madrid
Bars
elona
Baj
ern Minhen
Mančester Siti
Juventus
PSŽ
Lokomotiva
Moskva

DRUGI ŠEŠIR

Borusija Dortmund
Porto
Mančester Junajted
Šahtjor Donjeck
Benfik
a
Napoli
Totenhem
Roma

TREĆI ŠEŠIR

Liverpul
Šalke
Lion
Monako
Ajaks
CSKA Moskva
PSV
Valensija

ČETVRTI ŠEŠIR

Viktorija Plzenj
Klub Briž
Galatasaraj
Jang Bojs
Inter
Hofenhajm
Crvena zvezda
AEK


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara