Komentari na vest

Zvanično: Čelsijev mozak je Arsenalovo pojačanje za titulu, Belgijanca je “oterao” u Palas

G

Gunner4life

pre preko 1 godinu

Odlican rok za Arsenal. Jaci su na kraju izasli... Plasio sam se da ce dati sve pare za Mudrika i vjerovatno dobiti novog Pepea ali ovako za duplo manje para su popunili sve pozicije za rotaciju sa prilicno dobrim igracima. Zorzinjo nije sad klasa koja smo se nadali ali za rotacije sasvim dobar igrac koji ce da odigra svoju rolu. Na kraju niti je kostao puno para, niti ima dug ugovor da se izgura sezona a Arteta ga mozda i vrati u formu. Trosard je klasa pre neku godinu laganih bi prvih 11 bio. Ovako ce djeliti minutazu a pokazao je u ova dva meca o kakvom se igracu radi. Ovaj mali Poljak je jedina nepoznanica. Ali kad su Tomiyasia iskopali iz Bologne vjerovat cu Eduu i Arteti pa mozda bude hljeba i od njea. Sve u svemu odlican zimski rok. Kad se sjetim 2008. I 2015 kad se Arsenal borio za titulu a onda Wenger tvrdoglavo nije zimi htio da osvjezi ekipu posto kao ima dovoljno kvaliteta. Ovi su sad ciljano doveli da popune pozocije sto fale
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Solidno pojačanje u nedostatku boljeg rešenja, iskusan igrač koji je naviknut na ligu i jake utakmice, nije u nekoj formi ali realno čitav tim Celzija nije u formi pa se i on tu uklopio. Arsenal očigledno na leto kreće po Deklana Rajsa pa ne čudi ovo sto je Zorzinjo potpisao na 18 mjeseci.
d

dsa

pre preko 1 godinu

Zorzinjo je imao nevidjenu srecu da osvoji to sto je osvojio sa Celsijem. Pratio sam ga dosta i bas je malo pokazao. Mizeran broj asistencija, pasovi uglavnom prvom do sebe i u nazad, i to malo golova uglavnom iz penala. Ali zato ogroman broj izgubljenih lopti na svojoj polovini nakon cega su uglavom primali golove. Nema brzinu, niti snagu da izdrzi duele. Dobro je Celsi na kraju uspeo da uzme te pare za njega.
P

Pantela24

pre preko 1 godinu

Nisam fan Žoržinja ali dečko je igrao kod svakog trenera prvu postavu i bio i kapiten kad nije igrao Aspilikueta... Dao je bitnih golova, borac, imao je svojih blistavih momenata, dobar u defanzivi a i u ofanzivi. Iskusan igrač, dobra zamena, da udje stane na loptu. Mislim da je dobar potez.. Sportski pozdrav!
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Нису лоши Жоржинјо и Тросар, али чинјеница је да су они били Б или Ц опција. Напросто, Тод Боли је разбио Кренкеа, украо им испред носа Мудрика, а није искључено да је уз помоћ Потера убиједио Брајтон да оставе Каиседа до љета, а они ће тада за њега искеширати тражену (баснословну) суму новца. Једноставно Кренке, не жели много да улаже у тим, а Боли жели и то је то.
M

Mk

pre preko 1 godinu

I gde je Arsenal a gde Celzi? Postali su odvratniji od Psg i Sitija zajedno.. Doveli 10 igrača ove zime, gde je tu FFP?
G

Gunner4life

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce Boli da nastavi ovako da razbija sve ubuduce. Za 9 mijesto dovoljno, a ovi razbijeni neka se bore za titulu kad ne znaju dovoditi igrace. Covjece pola milijarde je ulupao a igraca krstenog nije doveo. Vrhunac mi je ukrajinski Lazar Markovic sa tim kad je Lazar dolazio u Liverpool imao je strasnu sezonu u Benfici dok ovaj ima 6 golova u nepostojecoj ligi i 3 dobra meca u LS... Arsenal je doveo taman ono sto im je i trebalo ovaj rok, igraci za rotacije posto je prvih 11 i onako nedodirljivo... Na ljeto se i onako krece u renoviranje veznog reda dok ne znam koliko ce Chelsea moci rada da trosi zbog FFP posto nema evrope.
i

iron man

pre preko 1 godinu

Pa nije ga Arsenal doveo da bude nosilac igre, nego da igra kupove i da ulazi da odmara neke igrace i za ne daj Boze.
T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Kupove smo završili za ovu godinu! Za sledeću će se dovoditi ozbiljnija pojačanja, jer će se igrati liga šampiona! Doveden u nedostatku boljih rešenja! Pozdrav.
G

Gille

pre preko 1 godinu

Decko je bomba.Lik je mozak ekipe.Samo pogledajte statistiku.Dobro pojacanje i plus prvi put pametno razmisljanje Arsenala. Igrace na par frontova i ovaj majstor im treba. Velika greska sto nisu Vlahovica uzeli.Mogli du da istresu 80 milki i da ga uzmu.On bi savrseno legeo za njih.Tip je igraca koji im treba i moraju ga ganjati. Svidja mi se ovaj Arsenal. P.S. Da ne poverujes da je ovo Arsenal.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

I jeste bomba. Zbog njega se Italija nije plasirala na SP u Kataru. Bombetina.
И

Источна стана Партизана

pre preko 1 godinu

Катастрофа, мислим да се у челзију тренутно слави као за Нову годину. Најбескориснији играч Пл, човек који се крије од сваке лопте, у фазону немој мени. Једино у чему је добар то је да рукама сигнализира где да иде лопта, толико могу и ја за 1000 пута мање новца.
1

1389

pre preko 1 godinu

Ti si pokazao koliko mozes, a mozes kao i mi ostali koji komentarisemo, a ne bavimo se fudbalom ni za 1000 puta manje novca.
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Ne znam čemu ovoliko pljuvanje po Žoržinju. Ja se kladim da bi ga i sa 31. god svaka od top 5 ekipa iz liga petice htela bar na klupi.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

promašaj u najavi
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Kao navijac Celsija, nisam verovao da ce ovaj dan doci, i jos da ce neko zapravo platiti za njega.
R

Rh3

pre preko 1 godinu

Lepo Arsenal radi posao.Slaze polako kockice za uspesan povratak.Zao mi je bas sto nisu krenuli po Vlahovica jer bi im legao bas za stil kakav imaju.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Jedino cim sam zadovoljan u ovom transferu je sto se nije ponovio prosli januar,kad su Daglasa Luiza cekali do zadnje minute,nisu doveli nikog sto se dosta odrazilo na rezultate jer niko nije imao da zamjeni Partija,koji se povrijedio i razumjecu transfer ako Kaisedo ostane u Brajtonu,sto ce znaciti da ga nikako nisu htjeli prodati...
G

Gunner4life

pre preko 1 godinu

Luiza su ganjali ljetos zadnjeg dana prelaznog roka. I to bas posle utakmice sa njima kad su dobili Aston Villu sa 2-1 nakon preokreta a on dao gol iz kornera
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Nista u celsiju nije pokazao.
m

mile334

pre preko 1 godinu

jezivo koliko nemaš pojma
И

И

pre preko 1 godinu

Ма ништа. Само је освојио лигу шампиона и био у најужем избору за златну лопту. Али нема везе, данас се брзо живи и још брже мењају мишљења, ако ниси у форми сада и тренутно, џаба ти и 10 освојених лига шампиона.