Komentari na vest

Zvanično: Juve doveo Portugalca kojeg je pustio Milan, a čekao Inter

elmagico

pre 3 meseca

jeste jeftino ali covek povredjen dugo i ima jos da bude van, da ga je Marota hteo ne bi sr Juve pitao
C

Capo di tuti capi

pre 3 meseca

Inter je dugo bio u pregovorima sa igracem ali nije zeleo da ga dovede odma u svoje redove, zeleo je da ga prosledi genovi, igrac to nije hteo i zavrsio je u juventusu, korektno sa njegove strane. Decko je propustio skoro celu proslu sezone i evo vise od pola ove sezone, pokidao je ukrstene kolena, i ne treba trositi preterano reci o toj povredi.
I

Internazionale

pre 3 meseca

Ovog doveli kao strucnog konsultanata, posto zadnji put igrao 2022....ahahahah
S

Smouth

pre 3 meseca

Covek je jos povredjen, skoro celu sezonu ce preskociti zbog povrede kolena, mislim da su ligamenti u pitanju
I

Inter

pre 3 meseca

Mislim da nije vise povredjen. Oporavio se, ali mu Lil svakako vise nije davao sansu, jer su znali da odlazi. Zato su mu i pripretili da ce ostatak sezone provesti na tribinama ako ne ode u januaru, zato je i otpao dogovor sa Interom, jer ga je Inter samo na leto hteo. Svakako je logicno sto je pod takvim ucenama izabrao klub gde moze odmah da dodje, nebitno da li je to Juventus, jer njemu posle povrede najmanje treba da jos pola godine presedi na tribinama, ovako ce postepeno vracati formu.
S

Srki____

pre 3 meseca

Da li je moguce da niste objavili vest da je danas preminuo veliki Djidji Riva? Najbolja levica koju je Italija imala i osvajac Skudeta sa svojim Kaljarijem u sezoni 69/70. Legendo, neka ti je vecna slava. Sardinija veceras place!
V

Vukkk

pre 3 meseca

Ozbiljan mlad stoper, Juve sjajno radi, imaju sigurnu LS sto im je i bio cilj a igraju bez Pogbe, Fagiolija.. Chiesa povredjen.. Nemaju 10ku a pobedjuju.
k

kolodin

pre 3 meseca

Kakav je Zvezda raj za strance govori i podatak da Đalo u Juveu ima godišnju platu manju od 600 000 eura
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Jos zvezda ima milion igraca... Terza madjija nema sanse da svima da platu, cak i Borjanu placa hahah
B

Bundesbach

pre 3 meseca

Imaju ovi nasi dosta manje, ali se prikazuje da imaju vise jer pola uzme zna se ko
N

News

pre 3 meseca

Procitaj tekst lepo pise da ce zaradjivati 4.6 miliona evra bruto ili 2.5 miliona evra neto godisnje a ne 600k
N

NERAZZURI_ALE_ALEEE

pre 3 meseca

Već je izabrao brat bio nego su mu ucjene promjenile put. Odlično pojačanje i posao za Juve, svakako i njemu bolje zbog minutaže. Inače sve najgore skandal centru i mrlji Italije i u ovoj godini. Naravno uz počasti i odlikovanja koja im redovno sudstvo dodjeljuje, ko po navici ko po zasluzi.
T

Terza lopurda gadna

pre 3 meseca

Bravo, Juve. Kakav fenomenalwn posao. Ovakva stopercina, ko mladi Tjago Gialo ste uzeli zA samo 3.5 Milki evrica. Pa , to je pljacka epohe. Kiki Gunti ti si majstorcina. Pa ovaj je Jos sada sa 23 godina je bolja verzija od Baresi I Fabio Kanavareto . Pa zamislite sta ce da bude , ka bude u napon snagi. Hihi, kinezi (citaj Milan I shunter) su ga na koljena molili da potpise za njih. Al, crni brat Tjago zna gde IDE. Kod crni bjele sampione , da nastavi dominaciju. I uprkos to sta sudije I savez je protiv crnobjela armija. Forza Juve u inat dusmanima I to za uvijek🍸🍻💉💅🙏⚰️👏
B

Birokrata

pre 3 meseca

Auu sinee..
M

Mile brica

pre 3 meseca

Druze, ko ti je distributer ovih dana hahahaha
D

Dda

pre 3 meseca

U Milanu nije dobio šansu ni za jedan nastup,što me ni ne čudi jer je to tako karakteristično za Piolija.
J

Juve

pre 3 meseca

Sad gleda pa i kad je bio u Milan doso u Januar 2019 pre 5 godina tad bio 18 god kasnije napunio 19 i otiso na leto bio je mlad sad vec 5 godina stari iskusniji