(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Zvanično: Kanute zadužio crno-beli dres

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.23. | 13:17

Ugovor na tri godine

Velika rokada u veznom redu Partizana danas je dobila i zvanični potpis. Otišli su Ljubomir Fejsa, Hamidu Traore, Andres Kolorado, verovatno će i Patrik Andrade, a na njihova mesta došli su Aleksandar Šćekić i sada i zvanično – Frank Kanute (24).

Dugo čekani vezista iz Senegala uspeo je da utanači sve uslove ugovora sa upravom Partizana i stavio je paraf na trogodišnju vernost crno-belima.

Izabrane vesti

Kanute je podigao crno-beli šal, zadužio dres sa brojem osam i trebalo bi već koliko sutra da bude na treningu sa novim saigračima u Sloveniji.

Frank Kanute je prošao omladinsku školu Juventusa, ali nije igrao za seniorski tim crno-belih, već ga je put vodio na pozajmice u Askoli, Kozencu, Peskaru, dok je u leto 2020. prešao u Serkl Briž. Za belgijski klub Senegalac je odigrao 25 utakmica, a onda je otišao na pozajmicu u Sošo, koji je prošle sezone igrao u drugoj ligi Francuske. Tamo je Kanute skupio 30 utakmica, postigao gol i za jedan asistirao.

Trener Partizana Igor Duljaj sada na pozicijama u veznom redu ima na raspolaganju Šćekića, Kanutea, Belića i mladog Stjepanovića, koji će se boriti da „ukrade“ koji minut pored iskusnijih saigrača.



tagovi

Frank KanuteFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara