Komentari na vest

Zvanično: Paredes u Juventusu za 22.600.000 ili za 2.500.000 evra!

N

Nathan

pre preko 1 godinu

Ово муљање са вишегодишњим позајмицама у серији а и што каснијом исплатом новца ми је толико одвратно али у исто време некако иде уз талијане.
m

ma joook

pre preko 1 godinu

bolji su englezi gde timovi koji se bore za opstanak trose po 300 miliona na igrace koji ne vrede ni 500 000 evra.
J

Jazz

pre preko 1 godinu

Dobro pojačanje za Juve na sredini, profil igrača kakav Alegri voli, pravi regista, sjajni dugi pasovi a tek defanzivno zna odigrati. Može biti veliko pojačanje za Juve jer je realno dosta kvalitetan igrač, a dovoljno govori i činjenica da je standardan u reprezentaciji Argentine. Najbolji prijatelj Di Marie i igranje i Italiji će omogućiti lakše prilagodjavanje, biće on u prvih 11 vrlo brzo.
A

Ajao

pre preko 1 godinu

Topp pojacanje
U

Urgh

pre preko 1 godinu

Rabio 2.0 bezličan igrač. Igrač za bprbu za 5ti meszo i ligu evrope. Još jedan bunar. Vreme je da ode nedved, jer realno anjeli ne može da ode.
G

Gost88888

pre preko 1 godinu

Prvi put se u zadnje 3 godine nisu prosuli sa trosenjem para na kojekakve bezmozgovice kojima menadzeri kroje kapu. Krenula je prica Zaniolo, Berardi, Dembele, desetine i desetine miliona ali lekcija je naucena izgleda. Paratici se nece opet ponoviti. Na Bernadeskog i Kulusevskog je dato zajedno oko 90 miliona, totalni promasaji. Zato Di Marija, svjetska, provjerena klasa za 0 i odmah vise pokazao no ova dva bezmozgovica
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Kako su tupavi ti iz Juventusa. Uzimaju Paredesa, a imali su duplo boljeg Solera za iste pare..
d

druze

pre preko 1 godinu

soler i paredes su dva vezna igraca totalno razlicitih karakteristika
E

EternoJuventus1897

pre preko 1 godinu

Konacno se baza i kostur konstruisu sa znanjem i strukom a ne sa Pes i Fifa decackim tripovanjem. Vec smo jaci nego prosle godine a pravi zalet se realno ocekuje tek iduce sezone!
M

MANOL0

pre preko 1 godinu

Vec smo jaci 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
E

Elaboracija

pre preko 1 godinu

Dakle, ovo je vec ozbiljan vezni red: Pogba-Paredes-Lokateli. Sa klupe vrebaju biseri Mireti i Fadjoli a dogodine i Rovela. Sergej im je i dalje na radaru i njega ce sa golim novcem da uzmu u naredna 2 prelazna roka. Konacno se mracna i pobrkana era Paraticija privodi kraju i slag na torti mora biti da mu se zabrani dozivotno prilaz nasem stadionu. Anjeli se smirio i spustio na trotoar sa svojim budalastim tripom da poznaje fudbal i taktike. Nedvedu se pista za ispis vec uveliko sprema i kroz maglu se nazire tihi ali prodoran povratak najveceg medju najvecima ADP10! Se vediamo.
G

Gostale

pre preko 1 godinu

Bog nas pogledo sa Alegrijem. Vadi covek klub iz kanala u koji nas gurnuse ti genijalci sto si ih nabrojao. Inteligentan, trazio da bude trener-menadzer i ovlascenja da on radi na prelaznom roku a ne Nedved kome je Lord Bentakur bio lider ekipe hahah Fino alla fine!!!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Druze Ako je to ozbiljan vezni red Ja sam papa