Zvanično: Šansa za Radunovića u Seriji A

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.19. | 20:12

Naredne sezone će braniti na pozajmici u Helas Veroni

Branio je dobro, zaslužio je, a danas je zvanično stigla dobra šansa. Boris Radunović će u sezoni koja je ispred nas imati šansu da se dokaže u Seriji A. Iz Atalante je stigao u Helas Veronu gde će u narednih godinu dana braniti na pozajmici.

U Veroni bi trebalo da ima veće šanse da dođe do mesta prvog golmana nego u Atalanti i to može da bude dobro za karijeru golmana koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade branio boje reprezentacije Srbije. I bio je verovatno najbolji pojedinac u redovima Orlova.

Izabrane vesti

Radunović je i prethodnih sezona bio na pozajmicama, ali u timovima iz nižeg ranga kao što su Avelino, Salernitana i Kremoneze, a sada je vreme da proba da se izbori za mesto pod suncem u Seriji A.

INTERVJU – Boris Radunović: Golmani se razlikuju po glavi

U Atalanti bi mu to bilo teško da uradi pored Pjerluiđija Golinija koji će svakako ostati prvi izbor Đan Pjera Gasperinija među stativama. U Veroni mu takođe neće biti lako jer za to mesto figurira Marko Silvestri. Ali, ako mu se otvori šansa, Radunović će svakako probati da je iskoristi.

Radunović je danas odradio uspešno medicinske preglede i potpisao pozajmicu u Veroni. Šansa za novi početak, novo nadmetanje.

Radunović je prošle sezone zabeležio samo 10 nastupa u dresu Kremonezea, pošto je još u novembru zaradio povredu prednjih ukrštenih ligamenata, zbog čega je pauzirao do maja. Videćemo da li će izboriti za minutažu u Veroni.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara