Komentari na vest

Zvanično: Seid Korać četvrto pojačanje Vojvodine

M

Mims

pre 3 meseca

Svaka čast i mnogo uspeha.
F

Friends

pre 4 meseca

Ozbiljno se veca oko potpisa Giovanni Manson Ribeira. Odlican pedigre i zna fudbal, ali bi verovatno trebalo vreme za adaptaciju. Banda bi Ga sacekao, ali ima misljenja iz kluba, da ako odmah nije pojacanje da se ne potpise.
P

Poštovalac fudbalske igre

pre 3 meseca

I, jesu li ga izvećali?
S

Stari navijač voše

pre 4 meseca

Samo jedno pitanje: šta je sa pojačanjima u napadu? Danas se završava prelazni rok ako sam dobro razumeo?
f

firma detelinara

pre 4 meseca

samo jako, da se pokaze trener i ceo strucni stab, da se vrate rezultati koji nikako da dodju i da se posle toliko godina opet igra pravi fudbal, kad bi se igrala evropa i pobedila neka utakmica bile bi pune i tribine i energija na terenu !!
V

Valdo

pre 4 meseca

Macka u dzaku,ovi presipaju iz supljeg u prazno.
Z

Zarpaaaa

pre 4 meseca

Ne znam kakav je igrac, ali za Vojvidinu bi bilo dobro da je barem bolji covek nego sto mu je otac...ako je na njega grdno su se prevarili jer mu je otac tezak olos i smr.d.
D

DekiMagija

pre 4 meseca

Reprezentativac je reprezentativac. Forumas je forumas. Hejter je hejter.
N

Naopako

pre 4 meseca

Naravno samo cekam komentarre tipa "gde su ovog izvukli" itd. Ovaj decko je odlican stoper! Podseticu da poigledate kako je igrao Lihtenstajn sada u kvalifikacijama za evropsko!
c

chester

pre 4 meseca

Luksemburg a ne Lihtenštajn!
k

kikoman

pre 4 meseca

@Ni.1 prvo treba da pokazu da su ozbiljan klub, da ne prodaju igrace vecitima, da imaju marketinske akcije cele godine, sto neko rece da promene dizajn dresova, ovo nisu osamdesete, da srede malo stadion, da ne prodaju decu za kikiriki, zatim...da probaju da vrate nekog, lupicu Tadica, ali neko slican, dete kluba. Nista od toga ne rade.

ГОШЋА

pre 4 meseca

Фино се појачала Воша ове зиме. Било би лепо да се укључе у трку за титулу па да буде неизвесније мало првенство. А не само Звезда Партизан
C

Chiske1

pre 4 meseca

Dobrodosao momcino!
N

No.1

pre 4 meseca

Ako Vojvodina ikada planira nešto da uradi prvo treba da angažuje ozbiljnog dizajnera za dresove! U ovom dresu i Messi bi bio bleda senka sebe...
C

Chiske1

pre 4 meseca

Ne brini ti o nasim dresovima! Za nas su najlepsi na svetu za razliku od vasih "zatvorskih" odvratnih!
Z

Zombilend

pre 4 meseca

Mislim da je boja dresova kljucni faktor za osvajanje titule.
N

Najačidres

pre 4 meseca

Dresovi su na pola, kao i oni, pola ovo pola ono drugo!
@

@ Ni.1

pre 4 meseca

Vojvodina bi trebala da se pozabavi kljucnim problemom,tj kako privuci navijace na tribine ili kako vaspitavati decu da vole svoj gradski klub Fk vojvodinu(70 %dece iz Novog Sada navija za vecite)🤷‍♂️Sve ostalo je na zavidnom nivou,tj organizacija kluba ,marketing na drustvenim mrezama ,finansije,itd...ali fali ta iskrena podrska sa tribina🤔igras kuci så večitim a 70%stadiona navija za njih,tj protiv svog grad i i kluba🤔
@

@ Najačidres

pre 4 meseca

Sta je pola ovo, pola ono drugo? Razjasni?
D

DrejK

pre 4 meseca

Dobrodošao; seećom hejteri / sva 5 uz onog jednog ljubičastog Zbiljinog svedoka / sa foruma nisu imali pojma oko ovog transfera, jer bi već počeli da ogovaraju i uništavaju transfer. Sada će da nam pišu kako su znali; ali ipak nisu hteli da nam ništa javljaju. Par dana hejta pa pocinje sezona.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Nemoj tako nisu svi hejteri tamo. A ja ne znam ko jos obraca paznju na one jajare sa foruma sto im sve smeta. Postali su jako smesni hahah
C

Chiske1

pre 4 meseca

@rykerfcv Kad vec prenosis komentar na forum onda ga prenesi u celosti! Uopste nisam na tebe mislio, vec na svega par forumasa! Vec sam ih pominjao na nekoj od predhodnih vesti pa ne bih da se ponavljam.
N

NaseljeFirma

pre 4 meseca

Gomile dezinformacija; poluistina, postali su kao i komentari po socijalnim mrezama. Kao neki nivo, poznastva, veze pa onda dobijes Bandovica za koga je tamo tvrdjeno da nema sanse da dodje; sve provereno ne dolazi 100%. Skoro sam siguran da Maradona plasira informacije preko nekog svog pajaca tamo.
D

Dobrodošao

pre 4 meseca

Luksemburžaninu porekla YUgo da sa Vojvodinom uđe u Evro KUP. Mogao je Zbiljić da se slika sa reprezentativce Lux ispred busa Vojvodine. A mogao bi da obavesti navijače Vojvodine kad kreće obnova Zapadne i Južne tribine za Evropu. Zna se da postavljanje novog hibridnog terena počinje 3 marta i da će trajati mesec dana Isto tako bi mogao da kaže kako će Vojvodina proslaviti jubilej 110 g od osnivanja i 100 od izgradnje stadiona kako je krajem prošle godine pompezno najavljivao.
b

bravo Marko

pre 4 meseca

Kaze povremeni reprezentativac Luksemburga...ccc sta vi radite a u Srbiji stopera dece talentovane koliko hoces
К

Ко би реко чуда д се десе

pre 4 meseca

Које трофеје планираш да освојиш?!?!?!?!?!
G

GOST NS

pre 4 meseca

Titulu!!!
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Dobro dosao! Kriticari malo se strpite dok ga ne vidimo na terenu!
S

Srpska Atina

pre 4 meseca

Dobrodošao momcino.