(©fkvojvodina)
(©fkvojvodina)

Zvanično: Seid Korać četvrto pojačanje Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 09:25

Štoper iz Luksemburga zamenio Lazara Rosića

Polako Vojvodina kompletira redove za prolećni deo sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije i njen sastav će u nastavku šampionata izgledati zaista interesantno.

Novo, četvrto pojačanje novosadske Stare dame je štoper Seid Korać (22), povremeni reprezentativac Luksemburga, koji je sinoć stavio paraf na ugovor, a klub ga je jutros zvanično predstavio javnosti.

Izabrane vesti

Iako je rođen u Luksemburgu, Korać ima srpski pasoš, a u Novi Sad dolazi iz švedskog prvoligaša Degerforsa.

„Veoma mi je drago što sam došao u ovako veliki klub. Siguran sam da ćemo biti uspešni i da ćemo osvojiti mnogo trofeja. Generalno pratim srpski fudbal, pratio sam Superligu, ali i Vojvodinu letos protiv APOEL-a. Poznajem pojedine igrače, znam kako su im tekle karijere i srećan sam što ćemo deliti svlačionicu. Raduje me što ću odmah početi da treniram sa njima i nadam se da ću se što pre prilagoditi, a onda da počnemo i zajedno da pobeđujemo za Vojvodinu“, izjavio je Korać za klupski sajt.

Mladi fudbaler smatra da ima dovoljno iskustva da bi se lako adaptirao na novu sredinu.

„Stekao sam veliko iskustvo u Švedskoj, odigrao sam dosta utakmica, zadovoljan sam kako sam igrao, iako nismo bili uspešni. Sada sam ovde, maksimalno fokusiran na Vojvodinu“, poručio je Korać.

Pre Seida Koraća, koji je došao da odmeni Lazara Rosića, Vojvodinu su ove zime pojačali Dragan Rosić, Vukan Savićević i Njegoš Petrović.


tagovi

FK VojvodinaMozzart Bet SuperligaSeid Korać

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara