Komentari na vest

Zvezda dobila krv sa mlađom postavom: Čist kataizam na Magikovom jubileju, golčina Kangve (VIDEO)

B

Babajaro

pre oko 1 godinu

Zanimljivo je kako je Katai magican posle mnogih prvenstvenih utakmica dok mu posle evropskih utakmica i posle derbija predlazete da se penzionise.
e

evropa

pre oko 1 godinu

je merilo...ova vucko liga koga briga.
N

Nebitan10

pre oko 1 godinu

Mozda najlepši detalj koji je svima promakao, mali Mijatović dolazi do zapada i daje dres maloj devojcici koju je ovaj gest naterao na suze, bravo Jovane veliki si
Z

Zveki183

pre oko 1 godinu

Znači da je nebitan dok je svima promakao🤣
o

ok

pre oko 1 godinu

On i Mitrovic predbodnici uspeha kluby. Prelepo prvo poluvreme. Da su pametni kao sto nisu da im pridruze Jovetica i da ne diraju trenera. Kakvi bre jevreji za pranje para. Kangva klasa ispred matorog Kange. Lekovic i Erakovic moraju uvek biti na skoku kod kornera. Ponovo dmo primili gol pored mlitavog Rodica. Vreme je za smenu generacija. Katai za klasu ispred dvih na terenu.
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

@ok Druže ajde toplo mleko pa sutra u školicu da naučiš pravopis.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Jel Šilja dao gol?
l

lion zion

pre oko 1 godinu

e ko je nama igro svetsko a nije magiko e drzavo
P

Pa realno

pre oko 1 godinu

Katai je mogao da reši bar jednu tekmu. Ili bi bar individualnim kvalitetom dao neki gol. Lenj jeste ali je klasa.
B

Babajaro

pre oko 1 godinu

E ovo je ubedljivo najjaci komentar. Kako vam svima nije jasno zasto je iz Zvezde, koja toliko dominira domacim fudbalom, samo jedan igrac pozvan u reprezentaciju?
S

Simke88

pre oko 1 godinu

Spartak je bez Bijelovića i Stanića 50 posto lošija ekipa. Oba se čuvaju za Kolubaru, tu je šansa za bodove.
N

NavijacKluba

pre oko 1 godinu

Za početak bih pohvalio teren, ok je bio posle ovih padavina.Pohvale i za Šimuru, žao mi što nije ušla peta lep gol bi bio.Ado mi bio skroz ok, nije defanzivac a sasvim dobro par puta izneo loptu, proigrao, baš ono što nam treba, dobro i grešio je ali imao je više uloga od onih koje bi bile kod nas, tvrdim.Najveći utisak je da su svi nasmejani bili, Milojević pozitivno iznenadio, naša proigravanja danas je ono što mu je u zadnje vreme nedostajalo u taktici.Prucev ima tremu i stalno je pod moranjem, polako, samo više minuta i biće još bolji.Kod Mituljikića mi se nije svideo govor tela, ne kad je promašio loptu nego ponovo kad je probao, dešava se odskoči nema veze ali "ustani" pa je otresi još jače, to se zove reakcija a on mlako.Još trave treba on da se "napase" da bi nam bio starter.Jeste domaća liga ali odlična utakmica, bravo Zvezdo!!
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Tamo nije palo no milimetra snega za tvoju informaciju tako da sam tu već prestao da čitam tvoju analizu... Kad već to neznas šta dalje da čitam...
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Bravo za pobedu. Zao mi je sto se Mijatovicu ne pruza sansa.
Z

Zvezda1989

pre oko 1 godinu

Pa tvoj Mijatovic je igrao 450 minuta i šta je pokazao, Rakonjac od 4 utakmice 4 gola, pravom igracu i poluvreme je dovoljno da pokaže šta zna.
p

pravda

pre oko 1 godinu

Pa taj Mijatovic sto ti kazes i ne igra svoju poziciju vec ga Milojevic ubacuje gde stigne. Nije ni jednom igrao spica u zvezdi ili ga stavi na zadnjeg veznog ili prednjeg. Pogubili su dete,a jos mu ne daju sansu. Ima da ode kao Sljivic i Nikolasevic pa nek se cesu onda u Zvezdi. I to ga stavlja u jakim utakmica Partizan,Cuka itd. A pruceva i mituljikica stavlja protiv modrice i vozdovca
s

sigurno

pre oko 1 godinu

I to sto je igrao veznog 4 asistencije imao kroz nekokiko igraca. A pre toga nikad nije igrao veznjaka. I kad god se usao pravio je razliku vidi se da igra glavom,nije sebican
o

ok

pre oko 1 godinu

Dva igraca mladje generacije sa najvecim perspektivom u klubu. Mitrovic i Mijatovic. Mijatovic je upravo taj pravi naslednik Karaia. Rakonjac je isti tip i nivo igraca kao Pesic. Pesicu dajem prednost a voleo bih da vrate Joveljica iz Amerike sada iskusnijeg. Zvezdkno dete koje bi moglo predvoditi najezdu klinaca. Radulovica takodje vratiti i dati mu sansu na levom beku. To sto igra Rodic odigrace uvek kvalitetno. Ovaj tim kad ima brza odigravanja na sredini poput Kangve na ovoj utakmici igra lep fudbal. Posto smo sezonu pored raspalog parizaia vec dobili fakat je razviti ove mlade igrace. Svakim izlaskom na teren oni napreduju. Ako je tacna informacija da Izraelsc ne dolazi za mene dobra vest. Ne treba nam skup trener koji ne poznaje mentalitet a i zgadili su mk se od knog Zelenskog. Profiteri.
Z

Zvonko23

pre oko 1 godinu

Pa tvoj Mijatovic nista nije pokazao u zvezdi roditelji platili da udje u prvi tim drugog Mijatovica silju izvadili iz naftalina i doveli u graficar toliko o mijatovicu
l

laz

pre oko 1 godinu

Zvonko23 Ovo je velika laz sto pricas.Slazem se za Silju da je izvucen iz naftalina od strane menadzera,al za ovog mladjeg se ne slazem.Da si dete gledao ranije znao bi o cemu pricam.Pre svega,ne siri lazne informacije svi znaju ko je Bekam. I svi znaju ko je bio u fudbalu da je dete bilo projekat kluba jer su on i Sljivic najtalentovanija deca iz te generacije u Srbiji. A vama izrevoltiranim roditeljima i zlobnim nema kraja. Pa decko je prebacen sa 17 godina tek napunio u prvi tim,njegovo tek dolazi. A vi ako to ne znate da cenite vec pljujete,bolje da ne progovarate nista.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Katai protiv Rendzersa..3 gola poništena,bar jedan bez osnova
M

MAGICOOO CAPITANO

pre oko 1 godinu

DAJTE TU TRAKU ČOVEKU AK10
I

Idemo Magiko u LŠ

pre oko 1 godinu

LW:Katai ST:Dessers/Krasso/Pierrot RW:BUKARI AM:Ivanić CDM:Stamenić CM:KANGWA zadnja linija se zna
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Olayinka? Izvini, ali Katai se nece videti u Ligi Şampiona kao sto se i retko video u Ligi Evrope ove sezone. To sto on igra ne prolazi u modernom fudbalu dalje od Balkana.
h

hahar

pre oko 1 godinu

ne lupetaj druze, katai je rangers usrao, ali mu je ponisten sve i jedan gol, kad se setim te veceri, kad god je dodirnuo loptu predriblao je bilo kog, 2 gola sa ivice pod raslje :D
а

армата

pre oko 1 godinu

Катаи и Канга нису за прву поставу у ЛШ. Као ротација да, све остало је чист мазохизам који нас је коштао у квалификацијама за ЛШ. Морају се довести два играча на средини терена и један шпиц.
G

Gostinae

pre oko 1 godinu

Za Kangu se slažem, ali za Kataia ne, katai je majstor
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Katai za poslednjih 30 minuta u LS. Kapiram za toliko ima snage da razbuca. Ostalih 60 minuta Olayinka.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Komsije odnosno navijaci Zvezde vidim da stalno pisete kako vam je potreban napadac za Ligu Sampiona.Temu Puki finac i standardni reprezentativac Finske a sadasnji clan Premijerligasa Norica od leta je slobodan igrac.Bio je vec na radaru Zvezde ima 33 godine i bio bi sa bogatim iskustvom iz Premijer lige savrseno pojacanje za Zvezdu za Ligu Sampiona.
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Ne zaslužuje!!! Već je bio u situaciji da bira između Zvezde i Noriča i izabrao Norič!
j

jaaaaa

pre oko 1 godinu

Nemojte da pravite poređenja i igru protiv jednog Spartaka!
t

trenercina

pre oko 1 godinu

Ogromna dominacija jednog kluba!Mozemo da pricamo i prozivamo Terzica ali ogromne su zasluge za ovoliku razliku Zvezde u odnosu na sve klubove nase lige.Nikad lakse i ubedljivije Zvezda se nije prosetala ligom.Za Evropu je ovaj sastav najverovatnije tanak ali sam ja prezadovoljan i dabogda jos deset godina da vladamo ovako a komsije nek pisu sta hoce i nek prate kosarku!!!!
Н

НИКО4

pre oko 1 godinu

ЗАШТО НИКО НЕ ПОМИЊЕ ДА ЈЕ ЗВЕЗДА ВЕЋ И ТЕОРЕЦКИ УЗЕЛА ТИТУЛУ БЕЖИМО 22 БОДА ПАРТИЗАНУ А СЕДАМ УТАКМИЦА У ПЛЕЈОФУ ИМА ЈОШ
l

lol12

pre oko 1 godinu

Zato sto nije partizan prvi pratilac
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Tsc je prvi pratilac koji sutra igra utakmicu i ima još osam kola.
S

Sima Palica

pre oko 1 godinu

Zato sto si bezao sa casova matematike...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

....... posle pobede protiv Spartaka, red je pohvaliti i trenera Milojevića. Polako mic po mic, njegov rad i njegov način dobija sve jasnije obrise, ekipa izgleda sve uigranija, igrači na poslednjih nekoliko utakmica izgledaju vrlo samouvereno, potrebno je samo da u završnici igrači budu manje sebični, da lopta ide slobodnim igračima, igračima koji su u boljoj poziciji. Jednostavno pod Milojevićem Zvezda u Našoj ligi izgleda kao siguran pobednik na svakom terenu i protiv bilo koga.
J

Ja ne pamtim

pre oko 1 godinu

Ovako sebicnog fudbalera Zvezde kao sto je Katai.Nadam se ako dodje ovaj Izraelac da ce ga proterati.
f

f dijagnoza

pre oko 1 godinu

I nije ti ostalo drugo nego da se nadas... Pratis svoj klub samo u kosarci, koji ima manje asistencija timski po utakmici od jednog igraca zvezde i dolazis tu da prosipas pamet od sebicnosti...
e

edo555

pre oko 1 godinu

Najbolja igra od dolaska Milojevica,Kangva ekpodirao i pokazao da treba da ima prednost u odnosu na Kangu koji usporava igru.Sta reci za Rodica...
x

x man tripl xdx

pre oko 1 godinu

Druze,sa kim igramo?Nasa snaga se videla u Evropi.Grupa u LE je bila jaka,sve ekipe su za LS pravljene.Ali su se tu videle mane.A LS je za 2 klase jace takmicenje.Trebaju na 3-4dobra pojacanja,da Deagovic ostane,i jedan brz napadac.I liga treba da se reformise,,max 12 klubova,i prvi uslov krsten ,normalan stadion . Ja ne znam ko gleda nasu ligu,a da nije derbi,ili Vojvodina .
d

doce

pre oko 1 godinu

Kanga je za Kangvu vanzemaljac,ako se imalo razumis u fudbal ne pisi nebuloze...
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Jedan detalj mi se posebno svideo. Borjan ni jedan put nije odugovljčio sa degažmanjma što je automatski omogućavao bržu igru i slabiji presing protivnika. Večeras i puno, puno više su pasovi išli u napred i sa bržim loptama. Baš smo lepo odigrali večeras!!!
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Kako je Ado odigrao?
m

mozza

pre oko 1 godinu

Nist posebno, imao sut pored gola u drugom pol.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Muska utakmica, Spartak dobar u defanzivnom bloku i brzim kontrama, Zvezda klasika, kad je krene i kad je prati malo srece moze da zabije svakoj ekipi u nasoj ligi po 3-4 komada. Lepo od trenera sto je dao mladima sansu. Sudija malo preterao sa zutim kartonima, ako su za ono zvedini igraci dobili zute, onda su spsrtakovi trebali za iste takve faulove dobiti 5-6 na ovoj utakmici. Svidja mi se sto nije bilo ni sa jedne strane utrcavnja u sudiju, mahanja rukama, psovki itd. Ipak su ovo dve kulturne ekipe.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

I večeras je bilo očigledno da Zvezda nema nikakvu konkurenciju u ovoj ligi,,, i večeras je Zvezda igrala sa jedva 50% snage,,,, Ali ono što smo večeras videli (bar sam ja to tako video), Kangva je i večeras bio najbolji igrač Zvezde. Zvezda igra mnogo brže sa njim na sredini (bez Kange), nema nepotrebne gnjavaže, nepotrebnog zadržavanja lopte u nogama, dodavanja su brža, igra se jednostavnije, a da ne govorimo koliko je Kangva defanzivno bolji. Ja lično volim Kangu, On zna da igra fudbal, razume igru, mnogo je zadužio Zvezdu,,,, još uvek je dobar i veoma upotrebljiv za NAŠU ligu, što se tiče LIGE ŠAMPIONA, nažalost mislim da za to takmičenje sa svojim načinom nema šta da traži. To isto važi i za Kataia,,,, njih dvojica mogu da igraju po jedno poluvreme u LŠ, ali ne na način kako to rade u našoj ligi.
K

Katai Magikoo

pre oko 1 godinu

Evo ga ovaj ubačeni Trojanac od strane komšija, po zadatku opet proziva Kangu i Kataija. A Katai majstor fudbala. I vi ste pobedili danas, idi na vaše vesti. Katai će igrati sa Zvezdom u LŠ, u inat dušmanima.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

U ovakvoj ligi, ni Napoli i Bajern joj ne bi bili konkurencija.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Lagano odradjivanje utakmice. Toliko lagano dobijamo protivnike na prolece, da je napredak u odnosu na jesenas. Steta samo sto masa ne kapira fudbal i sto zbog mase internet "strucnjaka" Milojevic nece da dobije sansu sledece sezone, ali je ove sezone u Zvezdi uradio lavovski posao. Jos jednom cu da pitam, sta je to epohalno uradio Rakonjac? Ako nista drugo, ova utakmica je pokazala da je Pesic nekoliko nivoa iznad Rakonjca, koji mi sve vise deluje kao Orlandic, i svakako ne vredi taj milion i kusur. Isto tako, Vigo je dobar, ali nisam siguran da je 2,5 miliona dobar, mada sam siguran da ce njega da potpisu.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Jel vama zaista Ado i dalje dobar igrac!?
G

Gost94

pre oko 1 godinu

Erak danas sam drzo odbranu.
V

Vladivostok

pre oko 1 godinu

Ja bih probao Bukarija u spicu na par utakmica, cisto da vidimo sta i koliko moze, i kako se snalazi na toj poziciji! Brzinu ima, uma da postigne gol....
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Odlicna igra i pobeda samo da nastavimo ovako
E

Ernan Krespo

pre oko 1 godinu

Nastavicete, do Makabija.
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Meni je veceras najbolji igrac Kangva uz duzno postovanje Kataiu i njegovoj statistici i uopste uticaju na Zvezdinu igru. Jos jedan pokazatelj da je Kangva odlican igrac ali i najveci greh i problem, pozicija i uloga koju je do sada dobijao i igrao. Ne moze on da igra defanzivnu rolu i da bude na poziciji zadnjeg veznog...kada je dobio slobodu na sredini terena i da kreira uz osiguraca u vidu Mijailovica, pokazao je sav svoj potencijal i arsenal suteva koji su uvjek potencijalni golovi i opasnost po svakog golmana. Veceras puno bolja prije svega energija Zvezdinih igraca a onda naravno i sama igra...vjerovatno i ovaj podmladjen sastav i puno brza postava koja je zaigrala od pocetka utakmice.
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Mnogo igraca je zvezda ubila zbog kostura koji stalno igra bez obzira na sve jesu dali mnogo ali mora smena generacije da se desi.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

@demooo - Kazi to Ancelotiju, koliko znam u Realu igra isti kostur tima vec 5-6 sezona ako ne i vise, i niko se ne buni. Dok ima pobeda drzi se uigranog tima.
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Jeste al igraju kao da im je 25god. MU ne moze i dalje da se oporavi jer nije bilo naslednika onih legendi isto vazi i za Barselonu a Real nije primer jer ima Viniciusa Rodriga Kamabingu.. oni rade posao i pored tog Benzeme koji igra kao mladic nasledi e ga neko verovatno ali ga ne bi trpeli sigurno da ne daje ovoliko.. znamo kako real radi sa legendama (raul iker ramos ronaldo)
A

Avenger

pre oko 1 godinu

Kad bi više terena imalo bar ovakav kvalitet...
t

trn

pre oko 1 godinu

Trebali su na pocetku sezone najaviti ovog izraelca, Cokna bi svakoj ekipi zabijao po 4-5 komada
Г

Гост1986

pre oko 1 godinu

Јел може неко да ми објасни зашто је нашим играчима толики проблем центршут?
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

То никоме није јасно. Или пада на прву стативу (без намере) или је "балон".
Г

Гост1986

pre oko 1 godinu

Страшно колико ме то иритира... Буквално свака екипа боље центрира од наших играча.... Ни крила ни бекови не могу да убоду ништа
G

Grenland

pre oko 1 godinu

Nisu bili na casu u mladjim kategorijama.
S

Suboticanin koji

pre oko 1 godinu

Je na stadionu.Penal nije napravio Simura nego Todorovski.
L

LŠ . Ponovo.

pre oko 1 godinu

Bravo Cigani !!! Uskoro proslava Titule pred 50000 ljudi na Marakani !
D

Dzoni96

pre oko 1 godinu

Jel nam treba još pobeda u sledećem kolu da matematički obezbedimo titulu?
@

@Dzoni96

pre oko 1 godinu

Pobeda u sledećem kolu i bod protiv TSC-a u prvom kolu plej ofa osim ako ih Vojvodina ne dobije, u tom slučaju je gotovo jer i da nas dobiju ne znam kojom razlikom gleda se prvo plasman na kraju osnovnog dela prvenstva.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Treba nam 21 bod razlike pred početak plejofa
l

lol12

pre oko 1 godinu

Kangva odlican.Bukari isto (iako je promasio onaj zicer,desava se ).Momak je kao gazela,za Evropu nam je najpotrebniji takav igrac
z

zvezdas..

pre oko 1 godinu

Bukari sve bolji, daleko vise igra za tim nego pre kada je dosao... Svaka mu čast.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Zvezdas Svi su bili odlicni danas steta sto se Aleksandar Dragovic nije upisao u listu strelaca.
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

cokna effect