Vuk Bogdanović
Vuk Bogdanović

Zvezda dovela 20-godišnjeg štopera iz Rada

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 15:31

Ostaje da se vidi da li će ostati u Ljutice Bogdana ili će na kaljenje u Grafičar

Kingsi Kangva je potpisao, navijači čekaju da iz Sočija stigne Rodrigrao, a u senci ta dva bombastična transfera koja bi trebalo da pomognu u napadu na Ligu šampiona jedno neočekivano pojačanje u Crvenoj zvezdi. Ugovor sa crveno-belima potpisao je Vuk Bogdanović.

Reč je o 20-godišnjem momku koji igra na poziciji štopera, a koji je na Topčidersko brdo stigao iz drugoligaša Rada, mada je prošlu sezonu počeo u subotičkom Spartaku. Međutim, odigrao je samo 92 minuta u Superligi pa je minute potom potražio u Prvoj ligi Srbije.

Izabrane vesti

Na Banjici je već bilo drugačije, nakon perioda adaptacije ustalio se u prvom timu i plej-autu u kome su Građevinari sačuvali prvoligaški status odigrao svaki minut.

Da li je to dovoljno za prvi tim Crvene zvezde? Teško je reći, realnije je da Bogdanović prvo ode na kaljenje u Grafičar, pa da ako se tamo pokaže dobije šansu da se oproba sa najvećima.

U svakom slučaju posle koraka nazad koji je napravio zimus kada se spustio u PLS, sada veliki skok napred za Bogdanovića. Ima vremena, ugovor je potpisao do 2025. godine, a još dve sezone će moći da igra kao "bonus".


 

 


tagovi

FK Crvena zvezdaFk RadVuk Bogdanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara