Komentari na vest

Zvezda htela da zasladi finiš prelaznog roka sa Pakom Alkaserom

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Znao sam dolaska Bakara i nakon turnira u Rusiji i napadačke formacije u kojoj ćemo igrati, bilo da je to 3-1-4-2, bilo da je 3-2-1-3-1 iliti 3-5-2, odnosno 3-5-2, da će pored Kraso-a, Olajinke, Degeneka, Stamenića, Kabića i sl., morati da se dovedu štoper, zadnji vezni i napadač (prava devetka) i da to neće biti ni Bakayoko, ni Drkušić, niti Late Lat, već sasvim druge kombinacije sa kojima je klub pregovarao, za korejanca znam da je dobar u vezi, i da može da igra i zadnjeg veznog i prednjeg veznog, da Olajinka igra ili levo krilo ili levog veznog, a da je Kraso - prava "desetka", te sada treba uigrati sve igrače u toku reprezentativne pauze, možda jedino Mitrović iz sadašnje Zvezde dobije poziv, dok će svi ostali biti na raspolaganju Baraku za razne sisteme... Nadam se da će ovaj napadač biti makar u rangu Boaćija ili čak i mnogo bolji, jer ima mnogo kvalitetnije igrače koji će ga "hraniti" loptama... I na kraju grupa, veoma teška, ali jedna srećna okolnost je ta da u zadnjem kolu Zvezda igra protiv City-ja kući, koji će do 5ada imati 13-15 bodova, te nam je i tu šansa da uzmemo bod... Molim ove mlađu populaciju da ne komentariše jer Zvezda je uvek igrala odlično protiv engleskih ekipa, pa nekada davno je znala da iznenadi i u gostima; ZNAM da se sada igra drugačiji fudbal, da ga kroji novac, ali isto tako znam da svaki klub nosi na dresu etiketu neke od "kladioničarskih" agencija, I znam da je u fudbalu sve moguće!!! Samo hrabro Zvezdo, možemo ići direktno u 1/8 finala LE na proleće, a Bože pomozi, možda i do drugog mesta u grupi, što bi za nas sve bilo ogromno kao TROFEJ iz Barija... Bitno je da je Zvezda svake godine sve jača i jača, da konačno imamo školovanog i stručnog trenera koji se ratosiljao nekih standardnih "prvotimaca" poput Srnića, Gobeljića, a da čovek (trener) prepoznaje kvalitet i tehniku i daje našoj deci više šansi nego bilo ko od proteklih trenera. Nadam se da će udpeti6da izvuče još jednu-dve kvalitetne sezone za Kataija, koji jeste X faktor sa klupe, kao i Kanga, samo mora da se vrati u kondiciju gi da batali poroke koji su kod Mister Šerifa od Omonije i Gosn Štucne - prolazilo olako!!! Ivanić igra možda najbolju sezonu od kako je u Zvezdi i njegovo odsustvo se itekako primetilo u zadnje tri utakmice!!! Nastavimo prvenstvo kao što smo ga započeli u prva 4. kola!!!
m

miliona

pre 8 meseci

Trebala je... Gde su 48 tu je 49 igraca... Stvarno su mogli i onda moze da se igra i formacija 5-5-5
J

Joksa1986

pre 8 meseci

Sto su se bivsi pratioci fudbala sa tuzne tribine raspisali 😂😂😂 Nemojte nista da se brinete, tek ce da vas boliiiiiiii 😂😂😂
V

Vratio se Pirke kući…

pre 8 meseci

Kaži sinko dragička. Dragička, tato! Zamal’ da ti kupim bicikl.
I

Ilija Šankerčina

pre 8 meseci

Htela je i Mesija kao jagodu na šlagu ali on je već potpisao za Inter. Jbg. Ali htela je Zvezda samo eto, ne daju…
R

Realni Arth

pre 8 meseci

Zadnjih dva komentara niste pustili, ok je,nema problem, nikad ne uvredim, psujem, omalozavam nikoga, ali izgleda da ni to nije dovoljno po vasim kriterijumima! Kajo god, dacu svoje misljenje u vezi ove informacije. Koliko god ovaj Spanac bio dobar igrac, on je prosao sve i LS i titule i slavu, i dosao bi samo da se pojavi na terenu u LS utakmicama bez neke volje, i to bi donelo samo nezadovoljstvo u timu. Secate se Ailtona koji isto imao prilicno uspesnu karijeru, igrao za velike klubove i dosao kod nas i za jednu sezonu dao jedan ili dva gola, mislim da bi isto bi bilo i sa ovim igracem. Ovako, imamo bas konkurentnih i kvalitetnih 15 ili mozda 17 igraca, nadam se da na nasem terenu bice svasta, ko god nam bio protivnik, i Englezi, i Nemci i Svajcarci, a kao gosti ne mogu da kazem da ocekujem nesto ozbiljno, ali ako Bog da, 2 pobede na nasem terenu znace skoro 7 milki, pa jos karte, TV prava, itd. nije lose! Svi oni koji pricaju o velikom trosku da se razumemo, prodali smo za 12.700.000 eura a platili 11.000.000, sta znaci da nismo u minusu! Uostalom, ako napravimo neki dobar rezultat bice i dobrih prodaja, zato puna podrska ekipi i strucnom stabu, i pamet u glavu da ne prosipamo bodove bez veze u domacoj ligi! Srecno Zvezdasi!
P

Popsi

pre 8 meseci

Ne verujete Darjanu?
G

Gost555

pre 8 meseci

Dug 76 miliona evra, a hteli da dovedu Paka Alkasera, hahahaha kako da ne.
y

yoyo bre

pre 8 meseci

Jesen je plakala s tobom Jesen devedeset i neke Kada si poslednji put Ligu šampiona gledao kao dete
X

XXXL

pre 8 meseci

Dug real madrida premsuje milijardu pa eto ih dovode mnogo sto sta i navijaci barselone atletiko madrida ne pisu na tudjim vestima portalima itd i ne gledaju tudje dugove i tudje dvoriste vec gledaju svoji klub i pomazu kao vi iz partizana sto treba da se ugledate na takve ljude...
N

Nezvani gost

pre 8 meseci

Da zvezda dovede sve igrace iz neke pripizdine, opet bi bila prvak. Samo dok je duha i sudijske organizacije. Njima je Filipovic ubrdljivo najbolji igrac.
s

spacebound

pre 8 meseci

Decko, bili ste 4ti na tabeli i to na gurku!
P

Popsi

pre 8 meseci

Videli smo sudije protiv IMT-a.
H

Heroj ulice

pre 8 meseci

@spacebound Kad je na gurku, sto nismo bili sampioni onda? Nego zauzeli sramotno cetvrto mesto, i to bas prosle sezone kad je drugo mesto donosilo kvalifilacije za LS, a prvo direktan plasman. Uzmi primer Obilica iz 1998. godine, za njih se pouzdano zna da su im pobede namestane, kao i titula na kraju sezone, kao kruna tih sklanjanja protivnika, a ti za Partizan nemas (argumentovan, ni dovoljno uverljiv) dokaz da su mu sudije pomagale, to pises samo zato sto navijas za klub sa druge strane Topciderskog brda.
b

banence

pre 8 meseci

ti nerazumes ovo su pojacanja za domace prvenstvo pocelo je da skripi i ovaj krs od trenera je uvideo da nema sale.svi koji igraju a sa kojima mema dogovora pre tekme opasni su i nemogu se diti..nisi valjda mislio da su ovo pojacanja za ligu evrope..mogu jos 5 inbajeva da dovedu sve je isto..odbrana krs krseva..4 mesto ragarantoo..onda sledi ispadanje u sl.takmicenju i na lraju konferencija gde se nesto i moze...to ti je to bratac...a u domacem i sa ovima ostra borba ker se vec oma zaostatak..e para da ima ima toga za njih uvek ima ..jadan je to klub bratac a navijaci tragikomixni i besmrtno
E

Emilio Butragenjo

pre 8 meseci

Ma mogla je i sa Mohamedom Salahom koji je imao zelju da dodje u Zvezdu za koju navija jos od malih nogu, ali je dosla ponuda Al Tamo nekog pa ce ipak zavrsiti u Saudijskoj Arabiji.
C

Comi81

pre 8 meseci

Ma 100% je i Messi bio u igri ali nije bilo vremena🤣🤣🤣

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Vidimo se u derbiju Comi, I to između jako teških utakmica, Munchester City, Young Boys, pa ako prođete bez petarde da slavite, pa nismo vam mi IMT koji vas je zasluženo pobedio, a onda penali i produžeci dok neko ne postigne gol za goste, bez 2-2&3+ u narednom derbiju, da budem precizniji, derbiju koji će se odigrati na stadionu JNA 27.09.''23. neću da pričam!!! Vidimo se na stadionu tada, mi naš klub podržavamo i kada je najgori i kada nismo imali prilike da dovedemo jedno kvalitetno pojačanje, zato smo sada tu gde jesmo, sa 7 odličnih pojačanja u ovom prelaznom roku, sa 3 odlična pojačanja iz prošle sezone itd... Svake godine je Zvezda samo jača i jača i uskoro će nešto morati da se menja u korist naših timova, koji igraju dobro, ali nemaju prave protivnike, već ih na svakoj utakmici čeka bunker, tu mislim na Zvezdu, TSC, Čukarički i Vojvodinu, koji takođe moraju da napreduju iz godine u godinu, a nažalost, Partizanu će trebati više od 3 godine da se vrati tamo gde je bio pre dve godine...
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Hahahha , smesniji vic nisam cuo

Gost17

pre 8 meseci

Hahahahahahahahahahaha ovo je možda jedna od najvećih spekulacija ovog leta xD
g

gx

pre 8 meseci

Ma ok je za ligu šampiona. Ali gde bi taj igrao u naswm prvenstvo po onim livadama stadiona prosek 300 gledalaca ..smešno .budemo srećni sto imamo koliko toliko dobru ekipu i ovaj prelazni rok je najbolji otkad znamo za zvezdu...eto nam i hwan strasan igrač...
b

benko90

pre 8 meseci

Ovo je ono,mi kao hoćemo a oni nam kao nedaju.

Proficap

pre 8 meseci

To je malo zeznuto sa prelaznim rokom, jer prelazni rok traje samo 12 sati... Trebalo bi da prelazni rok traje id 01. juna do 31. avgusta. Stvarno ne znam zasto traje samo 12h. Pa moja Zvezda ne moze da dovede Paka da shije po livadama Srbije. Koga nebuloza.
A

Aca LJotic

pre 8 meseci

Proficap A od kad pocinje letnji prelazni rok od kod daruma da li znas mozda? Znam da se uvek zavrsava 31- og avgusta u ponoc samo ne znam kad pocinje tacno.

Proficap

pre 8 meseci

Od 02.07. do 31.08. u ponoc, u vecini zemalja. Registracija za Evropu do 04.09. u ponoc.
S

Sljivoljub Prepecenica

pre 8 meseci

@Aca Ljotic Aco faco, prelazni rok pocinje rano ujutru.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Uvijek mi kao nesto hocemo. Ali nam drugi nedaju, sta li. Smijesno.
e

ejjj

pre 8 meseci

pa bolje da su njega doveli nego serifa
G

Goust

pre 8 meseci

Genije jel citas tekst ili samo ostavljas glupe komentare? Nije bilo vremena, procitaj tekst ne samo naslov.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@Goust Da, nije bilo vremena jer prelazni rok traje samo jedan dan. Juce se otvorio, danas se zatvara. Mislim da si malo prebukvalno shvatio komentar na koji si replicirao.
G

Goust

pre 8 meseci

@Grga Cvarak da, ali budimo realni nismo u premijer ligi. Sve sto je kvalitetno gleda ka ligama 5ice ako tamo ne nadju mi ih jurimo poslednji dan (Turska, Grcka, Azija itd) mislis da i Alkaser nije cekao poziv nekog klub iz jacih liga pa kad nije stigao hteo i kod nas ali vec bilo kasno.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Moja poenta je da kad radis svoj posao kako treba nema "nije bilo vremena". Kao sto sam vec rekao, da su ikad ozbiljno razmisljali o tom igracu, davno su mogli postici nacelni dogovor, tipa, "Ok, kontamo da gledas da potpises s nekim iz liga petice, ali ako ne potpises, jel imamo dogovor da zadnji dan prelaznog roka potpises za nas?" Reci mi, ali objektivno, koliko je tako nesto tesko? Dajem samo jedan primjer od milion primjera kako je to, recimo, moglo da se uradi. Medjutim, ako bukvalno cekas na zadnji dan da sa nekim uopste i pricas, a kamoli sta drugo, pa naravno da neces imati dovoljno vremena nizasta.
e

ejjj

pre 8 meseci

pa bolje da su njega doveli nego serifa
P

PfkNS

pre 8 meseci

Klub sa toliko dugova,promasenih transfera,slabo prodatih igraca na tom nivou da ovako dovodi i trosi pare je suludo....U kosarci svake godine 20 igraca u rosteru pa ovo se nikad nije radilo uvek su se favorizovali ali ovako nikada.
a

ahhahaha

pre 8 meseci

Kako placete :)))
o

obriši suzu

pre 8 meseci

mala moja!
F

Frojd S.

pre 8 meseci

Spremi maramice, salvete i navuci zavese. Posle derbija sledi duboka i dugorocna trauma a onda ide novi derbi, bice najteze u istoriji JSD ali zasluzili ste. Radovali ste se kad smo imali sms za donacije i nije bilo struje na konferenciji kad je dosao novi trener...radujete se kad izgubimo 3:2. Sad dolazi ne mecka pred vasa vrata, nego dolazi ... ma videces, samo spremi papirnu konfekciju.
S

Sedorf

pre 8 meseci

Kakav članak! Zamalo da dovedu Paka. Savet navijačima/čitaocima: ako zamenite sve reči Pako i Alkaser rečima Ronaldo, Mbape, Šilja, Leo Lerinc, Čkalja ili Sladjan Šćepović, primetićete da članak ostaje jednako zanimljiv, tačan i poučan
t

tenkista

pre 8 meseci

Šta si očekivao od autora teksta?
Н

Никола 675

pre 8 meseci

Краљ коментара
Н

НИКОЛА926

pre 8 meseci

Који сте барони.. Нагађања и ништа више.. Да је могло , завршили би трансфер до краја рока.. Овако не разумем шта желите да постигнете оваквим насловима ?
P

Partymaker

pre 8 meseci

Dobro je što nisu...lik ni sam ne zna kada je poslednji put dao gol
S

Sasa91

pre 8 meseci

Zvezda ide u visine, a Partizan ce uskoro biti izbacen u Srpsku ligu zbog namestanja.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Druze, gap se pravi. Zvezda ide gore, Partizan ide dolje. To sve stoji. Ali ako cemo o namjestanju, znas i sam da vam je najpametnije da se bar sto se toga tice usutite i uzivate u trenutnoj situaciji. Meni je neshvatljivo da neko i dalje moze ovoliko da bude fokusiran na rivala koji je nikad gori umjesto da je sretan sto njegovom timu ide dobro.
h

hihi

pre 8 meseci

Ko visoko leti, nisko pada
ц

цане

pre 8 meseci

Тако сам и ја зера окаснио да смммуваммм џесику албу, и она се удала...утекао ми авион за тик...
h

halo

pre 8 meseci

50 špiceva pratili, a jednog krštenog štopera nisu mogli da nađu.
P

Popsi

pre 8 meseci

Nisu mogli da nađu štopera koji se krstio.
C

Coja232

pre 8 meseci

Jel ste vi realni da ovo puštate na sajt? Urednik? Neko da iskontroliše budno sanjarenje novinara?
m

mare8

pre 8 meseci

na probu u graficar
n

nniii919

pre 8 meseci

Darijan voli mnogo da baronise. Od deset informacija koje plasira, eventualno se jedna ispostavi kao istinita.
b

bambi22

pre 8 meseci

Fabrizio Romano iz Donje Babušnica, skandal lik..
@

@Bambi22

pre 8 meseci

Here We Go.
N

Ni ne sluti

pre 8 meseci

Ne zna čovek šta je sve propustio da vidi ovde.
m

miletanac

pre 8 meseci

ma da bre i mesija hteli da dovedu
s

svasta

pre 8 meseci

A stoper iskusan za LS ni da razmisljaju o tome? kakve gluposti, najmanje nam treba jos jedan napadac
X

X

pre 8 meseci

Dva meseca nije dovoljno?
G

Goss

pre 8 meseci

Ahahaha ovo je cirkus još samo Mesija nisu spomenuli da dolazi to je ta priča lovci ribolovci i ostali lažovi
P

Pogledaj dom svoj...

pre 8 meseci

Šta je trulo u državi Danskoj?Ali vrijedni ti Danci,jedna petarda i sve počistili.
?

??

pre 8 meseci

Bolje da su nekog levog beka pokusali da dovedu, makar na pozajmnicu. Ovo bi bilo gomilanje igraca u napadu. Fala bogu pa nije realizovano
v

v1ad

pre 8 meseci

Da nisu doveli vec Ndiaja pa i ajde. Ovako cisto preterivanje, da ne kazem nesto drugo. Koliko bi bilo realno je vec drugo pitanje. Ne bi ni Hvang bio realan da se nije pokacio sa Olimpijakosom.
d

dejanera

pre 8 meseci

Pa znas kako.....niije bilo realno da dodje Marin pa dosao! Nije bilo realno da dodje ni Ben pa dosao i on! Kada je Stankovic dosao za trenera kaze: Ne mogu da verujem da je igrac kao sto je Sanogo dosao u Zvezdu! Kada se vracao Katai isto bilo nerealno pa je dosao. Dragovic isto! I tako svako malo dodje neki, za koga kazu da nije bilo realno da dodje, ali eto nesto se desilo tamo gde je bio ranije i on bas zavrsio u Zvezdi! Ali postavi stvari ovako: Ako se posvadjao sa Olimpijakosom sto ne ode u bilo koji drugi klub na svetu nego bas u Zvezdu?
V

Violator

pre 8 meseci

Darjane, zaboravio si da spomeneš i Mejsona Grinvuda. Ni danas mi nije jasno kako je zaobišao Zvezdu.
Y

Yolo77

pre 8 meseci

pa ok,neka dodje u decembru?
G

Gall

pre 8 meseci

Tada dolazi Mbape da konacno osvoli decko LS, da mu ucinimo
G

Ghost11

pre 8 meseci

Ovo bi bila najvece ime u istoriji pojacanja stranaca, ali svakako nam ne treba toliko igraca u napadu da guse jedni druge.
n

nee

pre 8 meseci

ne i ne pored zivot tariba vesta koji je igrao u interu tri godine pre dolaska u srpski fudbal :D a i ailton je bio vece ime od ovog,mozda se ovaj alzni aklaser vukao po barsi dortmundu i svuda odigrao po prosecno 10 tekmi ali debeli brazilac je dao sto golova za verder i ostavio pravi trag
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Debeli brazilac je dan danas zvezda u Nemačkoj.
N

No.1

pre 8 meseci

Može umesto ovog Paco-raban kao utešna nagrada.