Zvezda i Aleksandar Katai – plata od 600.000 evra je dostupna, ali...

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.11.18. | 09:47

Ugovor sa Čikagom je zasad velika prepreka

Crvena zvezda je ozbiljno počela da priprema zimski prelazni rok. Dogovor sa štoperom BATE Borisova Nemanjom Milunovićem je praktično već postignut, a navijači srpskog šampiona su na iglama od dana kada je na društvenim mrežama puštena informacijama o potencijalnom povratku Aleksandra Kataija.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih driblera crveno-belihu novijoj istoriji od dana kada je otišao s Marakane praktično je postao velika želja Zvezdana Terzića. Generalni direktor crveno-belih više puta je u formalnim i neformalnim razgovorima isticao kako ne bi žalio sredstva kako bi u Zvezdu ponovo doveo krilnog fudbalera Čikaga.

I upravo je ugovor sa MLS timom zasad nepremostiva prepreka kada je u pitanju potencijalni Kataijev transfer. Čikago je ovog leta otkupio momka iz Srbobrana od Alavesa i s njim potpisao ugovor na dve i i po godine.

Katai je u Čikagu jedan od najplaćenijih igrača. Ima godišnja primanja od preko 1.000.000 dolara u bruto iznosu. Praktično, on inkasira oko 600.000 evra neto. Reklo bi se da je to suma koju bi Crvena zvezda posle svih evropskih uspeha mogla da isprati, ali...

Ugovor s timom iz grada vetrova je čvrst.
„U ovom trenutku nije realno da se Katai vrati u Crvenu zvezdu. Naravno, videćemo šta će biti u budućnosti. Čikago ga je nedavno otkupio, dali su novac za obeštećenje. I njegovi planovi su vezani za Ameriku“, rekao je u izjavi za MOZZART Sport menadžer koji vodi računa o karijeri potencijalnog reprezentativca Bojan Ostojić.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

Aleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara