Vanja Drkušić (Printscreen)
Vanja Drkušić (Printscreen)

Zvezda ima konkurenciju za Drkušića, Soči dobio ponudu iz Francuske

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 12:59

Nant je zainteresovan za kapitena ruskog kluba

Kao da situacija u vezi sa Vanjom Drkušićem do sada nije bila neizvesna, u finišu prelaznog roka se dodatno zakuvala. Jer prema pisanju ruskih medija Crvena zvezda je u borbi za potpis kapitena Sočija dobila konkurenciju u francuskom Nantu.

Kako navode mediji iz Rusije, popularni Kanarinci su poslali ponudu Sočiju za 23-godišnjeg slovenačkog štopera i pokušaće u poslednjim danima prelaznog roka da dogovore posao sa ruskim klubom.

Izabrane vesti

Ima smisla, jer će prema informacijama iz Francuske kako stvari stoje Nantu biti potreban novi štoper. Žan Čarls Kasteleto je izričit u nameri da napusti Božuar i pride ne bi imao problem da pronađe novu sredinu jer su navodno za njega zaintertesovani Valensija, Trabzon, Kaljari. Francuski klub je dugo odbijao da pregovara o prodaji, ali bi na kraju ipak mogao da popusti

Što znači da će mu biti potrebna i zamena, samo što smo već pisali da je Boris Rotenberg tvrd pregovarač pa tako ni Nantu neće lako da ubedi ruski klub da mu proda svog kapitena. Soči prema informacijama Mozzart Sporta traži 3.000.000 evra što za Nant možda ne bi predstavljalo veliki problem, ali za Crvenu zvezdu jeste. No, i pored toga šampion Srbije neće odustati od ideje da angažuje Drkušića sve do poslednjeg dana prelaznog roka.

Da je na adresu Sočija stigla ponuda iz Francuske potvrdio je i Drkušićev agent.

"Mogu da potvrdim da je ponuda Nanta stigla u Soči. Koja je želja igrača? Odluka je na klubu, sve je u njihovim rukama. Ne mogu da kažem ništa više", izjavio je Mladen Ratkovica za Sport Ekspres.


tagovi

NantVanja DrkušićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2023Soči

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara