Komentari na vest

Zvezda ima konkurenciju za Drkušića, Soči dobio ponudu iz Francuske

G

GosnDjokica

pre 8 meseci

nije mi jasno zbog cega tolika pompa oko Drkusica i pazi to stopera ? stopera u zvezdi ima a bekova nema ,plus za ovog Drkara nikad cuo nisam i sumljam da on ima bilo kakv kvalitet ,tipican balkanski igrac malo mu nameste statistiku i predje Soso ili Okser i kraj karijere, posle ako jos nesto vrede eventualno Grcka kao iskorak u karijeri i to je to ,dobro iskreno i ja bi u grcku na more
J

Joksa1986

pre 8 meseci

Dolazi David Brekalo, stoper, Slovenac, iz Norveskog Vikinga...
G

Ghost Riderrr

pre 8 meseci

Citaj.Prodat je Nantu jer je stigla ponuda koja se ne odbija od 3 000 000 evra...Ladno Terza ga izduvao kao i uvek kad treba da napravi iskorak i dovede krupnu ribu,a cenjka se kao na zelenjaku.Svaki put nam je tako, kad god treba da idemo stepenik napred mi se vratimo dva nazad.Ipak nas vodi Dr ekonomije. :) :) :)
G

Goust

pre 8 meseci

Sta je sa Spajicem? Trebao je od Marta da bude na terenu..
R

Realan Delija

pre 8 meseci

Za sve je kriva uprava što je prodala Erakovića u najgorem mogućem trenutku, sad imamo dva spora štopera u odbrani Degeneka i Dragovića. Uprava je morala da misli koga će angažovati kad proda Erakovića i da ima još jednu opciju ako ne bude mogla da dovede Drkušića. Ovako je po ko zna koji put pokazala krajnje neozbiljno poslovanje za klub koji igra u Ligi Šampiona, čist neprofesionalizam koji će nam se obiti o glavu.
W

W.W

pre 8 meseci

Drkusic je ozbiljan igrac vec sad,a moze da napreduje,odlican klizeci ima,brz je dovoljno,jak,odlican u skoku...Ne znam sta hoce uprava,da nam poklone takvog igraca??
D

Don Vito Corleone@Raša P

pre 8 meseci

@Raša P – je decidan “Sada dovedeni igrači će svoj maksimum pokazati tek u sledećoj sezoni”! Jeste, Olanjinka, Žan Filip, Kangva i Bukari će sledeće sezone da rasturaju po Evropi. Treba još samo malo da sazru! Ovo su činjenice koje će zauvek promeniti našu percepciju događaja! Evropa je već na nogama! Bliži se rasplet! Svi jedva čekaju da vide ove vanserijske igrače na delu, u sledećoj sezoni. Zapaliće se društvene mreže.To će biti prava rapsodija od njihove igre. “Raša P”, hvala ti na ovim rečima ohrabrenja! Tako da uopšte nije bitno što će ovi vanseriski majstori ove godine da sazrevaju i što ova godina sa njima da bude godina koju su pojeli skakavci. Čekaćemo ih dok sazru!

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Ovakav igrac nam treba. Snazan i brz. Pored iskusnog Degeneka i pametnog Dragovica neko mora i da oguli d..e. Da se ne bi lagali sa Mijailovicem i Rodicem koji to nisu(mogu da pokrpe kad treba). U tom slucaju nam trenutno ne bi bio neophodan zadnji vezni jer je tu Micko, pored naseg najveceg pojacanja Stamenica.Ali ako ima mogucnosti dovesti jednog pismenog DF. Sto se napadaca tice, videlo se protiv Vozdovca da bi nam dobro dosla jedna prava "devetka". Ne treba nam puno da budemo iole konkurentnu u evropi!
?

??

pre 8 meseci

Ja bi vise voleo micka da vidim na centralnom stoperu, a ovog i draga levo i desno. Micko je pravo otkrovenje na stoperu. Bolje mu ide nego zadnji vezni. Ima manje razmisljanja, pozrtvovan je, solidnu brzinu, bas je dobar sa 3 pozadi
C

Centarfora

pre 8 meseci

Alo, centarfora, alo

angry_chainsaw

pre 8 meseci

I napadač, naravno!!! Ali prioritet su štoper i zadnji vezni, pa napadač, tim redosledom baš, jer u ovom sistemu igre, a menjati ga nećemo, nam treba brz štoper i pored Stamenića (koji ne može da zatvara i centralno i levo i desno) - još jedan zadnji vezni, naravno o napadač - u 5om slučaju bi Olajinka bio na svojoj prirodnoj poziciji (levo), dok bi Kraso takođe bio ispred Ivanića (desetka)...
e

eh

pre 8 meseci

Biće isti finiš kao one prve godine u LŠ kad su došli Marin, Boaći i Čaušić. Sada samo dolaze Lavi, Drkušić i neki špic (predpostavljam Bedija ili tako neko)

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Iz tvojih reči u u naslovne strane svih medija!!! Ako se to desi imamo svi čemu da se nadamo!!! Ja bi prvi, u tom slučaju, častio sve oko sebe, prvo klinca, pa ženu, pa roditelje, pa kolege, pa komšije - koji navijaju za drugi klub ali se gotivimo!!!
а

армата

pre 8 meseci

Боље Милуновић да игра него овај. Ми штопера имамо довољно али немамо задњег везног и наравно да треба и робуснији нападач.
R

Rajko car

pre 8 meseci

Milunovic i Degenek,pa da budemo 7 u nasem prvenstvu..
T

Trlaja

pre 8 meseci

Kakav bre Drkusic , to nije pojacanje ne izmisljajte igrace , daj Spajica da igra momak sto vise , najpismeniji stoper zato je i doveden !
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Zvezdaš – kaže: ”treba pod hitno dovesti stopera i napadaca”. Pa, zar na početku prelaznog roka nisu govorili da su doveli dva napadača koje će upariti Olanjinku i Krasoa?! Na kraju su shvatili da ni Olanjinka ni Kraso nisu klasični napadači. Niko u stvari i ne zna šta ove dve gromade igraju! Opet su ih nasankali! Utakmica protiv mladih igrača Voždovca je pokazala svu nestručnost vođenja Zvezde od strane udarnog tandema Terzić/Mrkela! Nekoliko mladih igrača Zvezde, čija imena i ne znaju Terzić/Mrkela, je sada u Voždovcu. Mladi igrači Voždovca Burmaz i Teodorović (bivši omladinci Zvezde) su napadači kakve nema Zvezda sada! Oni su izmislili fudbal za Krasoa i Olajnjinku!
p

podesen

pre 8 meseci

2 prelazna roka vec dovode igrace na konto para lige sampiona i sad posle Vozdovca vide da im jos fali.Arizona pre 3 dana izjavi nikoga vise necemo dovoditi da se ovi nenaljute sto igraju.Dodju deca sa krova sa platom od 1000 evra i 2 obroka pocepaju ove milionere kao svinja mastan dzak.Sad kuku lele treba jos,sta vise treba.
@

@podesen

pre 8 meseci

Ако су ови нас поцепали са 3-2, шта су вама урадили Данци, којима ни име не могу да изговорим са 5-0?
?

??

pre 8 meseci

Dajte te pare za tog igraca i ne cepidlacite vise. Prodajte lekovica i tako ne dobija priliku uopse. Pa mi smo platili degeneka, kabica i glazera. Sve zajedno 2,5m i kao napadamo nesto u ls. Dobili smo olijanku, krasoa, stamenica za 0e, a odlicni su igraci. Moramo nekog i da platimo. Pa sta nam bog da. Oni pretrnuli sto ce malo dublje ruku u dzep da zavuku. Kako ovi bogati klubovi, 100m pa naprave kiks, al sta da se radi to je sve u neku ruku normalno. Ja verujem da ce ovaj stoper posle lige sampiona da kosta 5 minimum

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Bravo 👏 👏 👏 Drkušić i Nate Levi, ako Levi ne želi da dođe ili japanci traže puno, tu je Bakayoko koji može da igra i zadnjeg veznog)!!! I napadač za LŠ, preko potreban!!!
?

??

pre 8 meseci

Ma ne moze tu bog zna koliko na njemu da se izgubi. U dobrim je godinama, cak i da ne bude dobar uvek mogu da ga prodaju za 1,5m sigurno. Nekom krasnodaru, spartaku, turcima. A sve sto valja mora i da se plati. Na sve to on ce sigurno biti dobar, rekao je da mu je zvezda najdrazi klub sa ovih prostora, ima nas mentalitet, lako bi se uklopio. Platili smo motiku ne proverenog valjda 1.3m pukli na njemu svaki evro i nikom nista, za ovog se neckaju kao da je 100 dukata. Jos na njemu nema sanse da izgubimo koliko na motiki
C

Centarfora

pre 8 meseci

Alo centarfor nam treba, alo

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Treba nam napadač, svakako, klasičan napadač, ali nam treba i štoper i još jedan zadnji vezni za grupnu fazu Lige Šampiona!!!
?

??

pre 8 meseci

Eno ga vidic pici fudbalicu u splitu sa ceferinom, a gde je nas nedimovic? Sta on radi? S kim se druzi?
S

Svaštojed Plandište

pre 8 meseci

Daleko najbolji štoper u SLS je Kerkez, iz Spartaka! On je izmislio mesto štopera za sve Zvezdine štopere, ali jedina mana je što je Kerkez srpski igrač, a ko je od mozgova iz menadžmenta Zvezde čuo za jednog srpskog igrača! Oni žive u oblacima i samo su im puna usta stranaca. Uparirajte Kerkeza i mladog Đurića, koji se vratio sa pozajmice iz Slovenije, a uz to je i mladi reprezentativac Srbije!
b

brine

pre 8 meseci

Zašto se grobari brinu koliko će se potrošiti ili se potrošilo novca za pojačanja,bolje da brinu da li će imati struje
d

d. g.

pre 8 meseci

Dragović, Degenek, Mijailović, Rodić, Spajjić, Milunović, Leković, Đurić. Da nije malo mnogo. Nemamo ni jednog klasičnog špica. Ništa ne razumem.

angry_chainsaw

pre 8 meseci

A štopera, izuzev Mijailovića i Dragovića - nemamo za formaciju koju Barak uigrava - treba nam brz štoper, Degenek je spor i nije za LŠ niti Evropu, on je doveden za LŠ, Rodić nema kondicije da igra 99 minuta u Evropi ali i dalje je najbolja opcija za levog štopera, Spajić povređen i van ritma Leković se prodaje!!! Štoper, zadnji vezni i napadač!!!
?

??

pre 8 meseci

Mozemo da ih imamo i 10, ako jedan valja sta onada vrede ostalih 9
h

halo

pre 8 meseci

I od svih navedenih Dragović je jedini iole prihvatljivog kvaliteta za Evropu, ostali dalje od superlige bolje da ne mrdaju, a videli smo za vikend da i superligi znaju da se blamiraju.
R

Raša P

pre 8 meseci

Jel kršenje sankcija kada Francuski klub trguje sa Ruskim klubom. Ili to ne važi kada je u interesu nekih koji su moćniji?
?

??

pre 8 meseci

Pa ja ne znam kako oni svi kupuju i prodaju rusima, a uveli im sankcije.

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Posle Kasijere, Desers, Late Lata ode još jedno dobro pojačanje upravi, odnosno sportskom sektoru FKCZ... DOVEDITE štopera, zadnjeg veznog i napadača. Ako nemate dovoljno novca - prodajte Kangwu, Lekovića i Mitrovića (Olajinka na toj poziciji može da pruži svoj maksimum - leća strana bi trebalo da bude njegova... Imate Bakayoka - slibad igrač, iskusan igrač, igrao mnoštvo opasnih utakmica, samo 2 miliona, a Celzi je dao 40 milki za njega, Nate Levi, Hazizi, pa nije Drkušić jedini štoper na svetu. Videli ste i da Planic pruža odlične partije u Makabiju a videćete da Makabi prolazi večeras!!!
R

Raša P

pre 8 meseci

Kupili mi još 10 pojačanja za po 3 miliona opet bi bili u poziciji u kojoj smo sada. LŠ je NBA u fudbalu. Sa igračem od 3 miliona ne može se napraviti igrač koji će zaustaviti Halanda, Vinisijusa, Mbapea..... Sada dovedeni igrači će svoj maksimum pokazati tek u sledećoj sezoni. Zvezda je jednostavno podigla svoj nivo i redovno igranje u Evropi je prvi i osnovni cilj. Ako izbore 3.mesto super ako ne onda pokušavati svake naredne sezone ali kroz grupu LŠ jer ozbiljne pare su samo tu. Titula je prioritet. Zvezda je život sve ostalo su sitnice!!!!

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Vidiš nisi u pravu, fudbal je čudo... Zvezda ima odličan tim i konačno igra svoju igru, ali za Evropu nam pored zdravog Ivanića, Kange i Kataija koji može bar da menja Ivanića sa klupe zadnjih 20-30 minuta, Stamenić odličan, Bukari odličan, pokriva desnu u napadu ozbiljno, u odbrani malo tanji, ali zato tu imamo desnog štopera - Dragović ili Mijailović, koji to treba da zatvore, plus Stamenić i još jedan zadnji vezni (tipa Nate Levi), prednji vezni Ivanić i Kraso (desetka), Olajinka na levu stranu umesto Mitrovića, koji ne blista ni u našoj ligi (za sada), nadamo se da će se vratiti u formu, tu su i Kangwa, Kanga, Lučić - da popune zamenama sredinu terena!!! Treba nam brz štoper koji je igrao u ovoj formaciji i sa iskustvom u Evropi, još jedan zadnji vezni za LŠ, pored Stamenića i klasičan napadač, onda bi tim FKCZ u grupnoj fazi LŠ kada ide na pobedu trebao da izgleda ovako: Glazer, Dragović, Mijailović, pojačanje - štoper (npr Bakayoko, Drkušić), ispred njih Stamenić i još jedan zadnji vezni, (tipa Nate Levi) - pojačanje, desno Bukari, levo Olajinka ili Mitrović, ispred njih kao prednji vezni Ivanić i Kraso (kao desetka) i napadač - pojačanje (poput Late Lat, Desers, Kasijera itd.). Zamene: Rodić, Spajić, Nikolić, Katai, Kangwa, Kanga itd...
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Ovi iz uprave kada zagrizu za nekog igrača ne popuštaju sve da ima jednu nogu.Kao da je jedini na svetu.Ništa rezervna opcija samo on pa makar i za duple pare od realnih.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Kakav bre Drkusic, ko je ovaj? Jel nas neko zajebava?
V

VS VLADA

pre 8 meseci

Vidim pišu se pojačanja, pojačanja, zar Zvezda već nije potrošila nagradni fond Lige Šampiona onom pozajmicom, a i klub je svakako u ozbiljnom dugu
R

Rajko car

pre 8 meseci

Terza nece da plati ovakvog igraca 3mil,a prodao Azarova za te pare!? Erakovica za 8 mil.Dinamo placa 2 igraca iz njihove lige po 3 mil,ali ovoj lopurdi je vaznije da Kosta i Masa voze Porse i Ferari,da se kupuju stanovi,vila u Atini.Interes kluba samo iza njegovog i samo ako on ima proviziju.Realno prelazni rok katasrofalno odradjen,a dobili 30 mil od LŠ.Na zalost fudbalski klub Crvena Zvezda te pare nece videti..
L

Lazaros

pre 8 meseci

Данас је 29 ти ,имају још два дана да доведу играче за пријаву ЛШ !!! Почетак прелазног рока је био одличан ,али какав ће крај бити ……. Морају да се отворе и доведу озбиљне играче а не ……Сад ћемо видети јесу стварно искрени или нас возају !!!
N

Nenad32

pre 8 meseci

Druže, početak prelaznog roka je bio odličan čak i iznad očekivanja. I tada se znalo da roster nije kompletiran. Medjutim nakon Terzinog intervjua od pre par dana pa čak i pojedinih nadmenih izjava, deluje da su celo leto uprava, skauting i stručni štab bili dosta opušteni i sada ulaze u finiš prelaznog roka baš nepripremljeni. Pritom su neke utakmice samo napravile medvedju uslugu.Nakon dobrog početka prelaznog roka lako može da se isti katastrofalno završi i poništi sve šta je na početku dobro uradjeno. Očekujem da nas Terzić razuveri. U surptonom...
D

Dejani

pre 8 meseci

Pocetak prelaznog roka odličan kao nikada do sada. Zvezda ima igrače. Ako meko dodje vice dobro, ako ne onda nema veze. Jedino fali neko Da pokrpi mjesto za rezervu npr gdje je bio Azarov i možda još zadnji vezni. Dosta je, nije hitno da se mora..

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Bravo 👏 👏 👏!!! Mislim da je utakmica sa Voždovcem bio pravi šamar u pravo vreme ili treba da se dese još dva debakla pa da Terza onda dovede pojačanja koja neće moći da igraju u LŠ!!! Štoper (Bakayoko, Drkušić itd.), zadnji vezni (Nate Levi npr., siguran sam da bi pristao da uz Japana dođe u Zvezdu na poziv Baraka i igra LŠ) i napadač (ima ih, treba nam brz napadač, koji je u osnovi napadač i ništa drugo - Desers, Kasijera, Late Lat itd.), e onda Kraso može da se spusti na svoju poziciju, kao i Olajinka...
о

окнарб

pre 8 meseci

Смијали сте се и изјављивали да нам не треба Пијероиз Макабија,не треба Хазиза,не треба Кастањеда,да нам уопште не требају пјачања.Када изгубиимо још једну у првенству и све у лиги шампиона касно ће бити за довођење.Управа је безобразна,нећка се,неће да да 5 милона или доводи половњаке.Дркушић ништа није бољи од Дегенека ни овај напаач што се спомиње из Швајцарске
R

Rajko car

pre 8 meseci

Cuj nije bolji od Degeneka.Stoperi iz Surdulice su brzi i bolji od Degeneka kiksare.
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Ovo je izgovor ili da se opravda visoka cena za obeštećenje ili da se opravda nesposobnost da se igrač dovede. Videćemo ishod na kraju ali verujem da Drkušić od sledeće nedelje neće biti igrač Nanta!
a

ako tvorza nema procenat

pre 8 meseci

Verujem da hoce ;)
N

Niko1212

pre 8 meseci

za Terzu je mnogo i 1000e...sa ovom ekipom ubiće na svako...a Terzu bas briga, on se love namlatio...a i njegov gazda
D

Džimi Barka

pre 8 meseci

Imamo 30 miliona od LŠ i prodali igrače za još 12 a ne možemo da odvojimo 10m za transfere,pritom doveo si trojicu bez obeštećenja.Dobar igrač košta,ako si skautirao i ako misliš da takav igrač treba Zvezdi plati i gotovo.
V

VS Vlada

pre 8 meseci

Zar taj prihod nije već potrošen napred onom pozajmicom.

Sakur

pre 8 meseci

Naredna vest rusi su odbili nant za 3 miliona i prodali ga zvezdi za 500 000 kao sto su gruzijci iz cista mira poklonili procente za onog gruzina
b

benko90

pre 8 meseci

kupuj evo ga ko tajson jos brz.
J

Jesse Custer

pre 8 meseci

Terza bi da prodaje rezervne igrače za 3 miliona a da dovodi igrače za prvu postavu za 100 hiljada. Neće da može. A tako je dobro počeo prelazni rok. Mada je i bilo previše dobro da ga ne bi upropastili na kraju. Ja ne mogu da verujem da neko može na osnovu prijateljskih utakmica da donosi zaključke da nam ne trebaju pojačanja i da opet kao svake godine ostavlja kratere na pojedinim pozicijama. A tek idiotske priče da se ne dovode pojačanja da se neko ne bi naljutio. Eno Stouns se naljutio što je doveden Gvardiol. Kakva ljutnja, da li je taj čovek normalan. Pazi, neko se ljuti jer mu se dovodi konkurencija. Pa taj treba onda naglavačke da ide iz kluba ako očekuje da ima zagarantovano mesto kako god da igra.
D

Drvo

pre 8 meseci

Nije pitanje da li može tako. Mora tako. Naše godišnje karte nisu hiljadu evra, mi ne dobijamo desetine miliona za tv prava, a opet mora da se sastavi dobar tim za LŠ. Mora da prodaje igrače za 7m i da kupi iste takve za milion. Rizik, ali mora. I to sve vreme i radimo.
o

orsolini

pre 8 meseci

Sa jedne strane jesi u pravu, ali postoji mali problem. Mi para trenutno nemamo. Pare od učešća u LŠ dobijamo na kraju sezone, tako da su te pare za narednu sezonu, a za ovu su eventualna garancija da se potpišu neki igrači. Odnosno imaćemo da ih isplatimo na kraju sezone. Za sada zavisimo od prodaje, čeka se eventualna prodaja Lekovića. Dobra stvar u vezi Drkušića je što on ima veliku želju da dođe u Zvezdu, tako da će nas čekati do poslednjeg trenutku, a nažalost tada ćemo i dovesti igrače. U minut do 12. E sada, problemi. Problemi su što smo recimo potrošili skoro 2 miliona na Kabića i Degeneka. Degenek je problem jer očigledno nije kvalitet i otkad je tu mnogo je problema u odbrani. Bahar ga je hteo, okej, imaćemo ga na klupi. Znači i to valjda, širina. Kabić je problem jer na toj poziciji koju on igra u ovoj formacija, desetka/polu-špic mi imamo Krasso-a, Mijatovića, Lučića, Kataija i njega. Špica koji bi se menjao sa Olayinkom nemamo, fali nam za prvu postavu jedna šestica, znači ne za rotaciju, nega startna opcija. Fali nam levi bek za prvenstvo, jer Mitrovića čitaju kao knjigu i znaju unapred šta će da radi, pa ga prosečni bekovi ubijaju u pojam. Dečko igra samo protiv evropskih ekipa. E, tu je sada recimo još jedan problem. Vojvodina traži milion i po za Bukinca. Ne zato što on vredi toliko, nego zato što smo im uzeli Kabića, pa su malo digli nos. Znači, jeste Terza svakakav i neke kupovine su malo zbrzali, pa sada moraju pametnije, ali prosto tavko smo tržište. Ne isplati nam se da se istrošimo na igrače tek tako jer ćemo biti u debelom minusu. Nešto je naučio Terza iz prošlih sezona, a Boga mi i ovaj poraz protiv Voždovca nam je lepo došao. Da se spustimo malo na zemlju svi, a pogotovo naš Don.
3

3k33k

pre 8 meseci

Pa ako nam je skup sto ne trazimo dalje, ako mislimo da vredi plati nema trece sad samo mozemo da ga preplatimo , tako da vrlo losu transfer politiku imamo prodajes Erakovic za 8 po svaku cenu pa juris zamenu 2 meseca i ako si vec doveo Dwgeneka pored njega imas jos 6 opcija, nama je trenutno problem zadnji vezni stopera imamo za izvoz bez obzira sto su vecina spora prodaj ih pa kupuj a ne da placamo 7 stopera od kojih igraju 2 a neki put cak i 1 posto Rodic i Mijailovic nisu klasicni stoperi, zadnji vezni prioritet svih prioriteta dobra opcija Nikola Vukcevic dugo igrao po Spaniji i Portugal visok, jak, dobar na lopti nema klub bez obestecenje, sto se spica tice nena potrebe vise da dovodimo neke polupance Kataiji se vraca brzo on nam garantuje 20+ golova u Ligi,kad smo se pravili suntavi i kao ne vredi Ratkov za 3 miliona sad trazimo neke rage do 4 koja ce uzgred biti rezerva

Srbin Srbin

pre 8 meseci

дркушић оборио Северину😂
Z

Zvezdas...

pre 8 meseci

Sta su cekali do sad? treba pod hitno dovesti stopera i napadaca....
z

zjajtu

pre 8 meseci

Nema od njega nista, Terzic nece da odresi kesu vec da investira. Zato ce protiv Sitija, Reala, PSZa, Napolija i ostalih azdaja sa Mijailovicem, Degenekom i bez spica
Г

Гостиварски

pre 8 meseci

још један у низу играча који нам потпуно одговара али се нећкамо и чекамо да га узме неко други...свака част на неодлучности ту пре свега мислим на терзу и мркелу, шојићи модерног доба, воле да продају ал за куповину им се нешто све не да...видим ја биће паничне куповине пред крај прелазног рока а сви знамо како се то завршава....Кулибали
h

halo

pre 8 meseci

Znači ne dolazi, hvala na bespotrebnom trošenju vremena. I sad će za 5 dana do kraja prelaznog roka dovesti babu moju za štopera pošto im je otprilike samo to i ostalo kao opcija.
S

Sladajac

pre 8 meseci

A šta oće ovi iz Zvezde?,prodali Erakovića za 7-8m. a nejćeš da platiš 3 za boljeg,da se razumemo ja sam Veliki Zvezdaš ali ne volim mutljažu...
D

Drvo

pre 8 meseci

Nismo mi Manč Siti sine. Da je pljunuo 3 milke bilo bi "Terza kombinacija dao 3m za štopera kao da je našao naftu, pola ide Konstantinu" i slične mudrolije.