Komentari na vest

Zvezda ipak čeka Jermene, Didelanž poklonio dva gola Pjuniku i ispao

M

MANOL0

pre gotovo 2 godine

Koliko se putuje ovima na gostovanje ?
R

Radosav

pre gotovo 2 godine

Putu je se isto koliko ce i oni putovati.
A

Avionom

pre gotovo 2 godine

2sata
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Evo baš provjeravao, avion zbog rata u Ukrajini mora ići “okolo”, prvo na Tursku pa na Gruziju tek onda Kazahstan, . . https://www.24sata.hr/sport/put-bez-sna-letjet-cemo-cijelu-noc-jedva-smo-pronasli-avion-849332
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Ahahaha, momak Pjunik je iz Jeremenije a ne Kazahstana.
T

TORONTO ULTRAS CZV

pre gotovo 2 godine

Zbog nastavka kontinuiteta jakih koeficijenata, moramo ostvariti obe pobede maksimalno ozbiljnim pristupom. I u 1/2 i u play off-u. Juriti sve 4 pobede, ma ko bio preko puta. Mnogo vas je opreznih ali nema vise protivnika u kvalifikacijama protiv kojih ce se Zvezda stisnuti kao protiv Salcburga ili YB. Kvalitetan smo tim, dugo igraju igraci zajedno, jaka pojacanja su stigla, iskustva igranja kvalifikacija na pretek, trener naucio posao, hiljade urlika iza njihovih ledja... Sve su prilike da moramo biti oprezni i sa vsrom u Boga da imamo plan i znamo sta zelimo. Samo ozbiljno momci, samo ozbiljno i sportski agresivno!!! Sledeca stepenica je 1/4, 1/2 LE ili bar 3.mesto u grupi LŠ. To su ciljevi, tim je pojačan bar 30% od proslogodisnje 1/8 LE a žreb nikad bolji u kvalifikacijama. Zaro oprez i manite se hvale na račun Jermenskog fudbala, Zvezdi je mesto da se nadmece sa Realom, Man C... Ne zaboravite da je nas klub osvajac te iste LŠ.
n

niste osvajaci

pre gotovo 2 godine

te iste LS vec KES-a i nije vam prirodan habitus Real i Mancester, to je samo u vasim glavama. Za ceo svet ste vi totalni prosek, golje.
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Dete ne pitas se ti sa tvojom mastom nego UEFA ko je sampion Evrope a FIFA ko je sampion Sveta. Idi probaj da kazes Realu da ne vaze titule do 1993 ili Milanu,Juventusu itd. Znaci Juventus nikada nije bio prvak Evrope ili PSV? Vi ste patolosko-neuroticni ljudi posle 1991.
P

PenaltkoKurvics

pre gotovo 2 godine

Najveca bruka fudbala u Srbiji je bila pobeda Kroacije od 5:0 nad Partizanom. Neki i sju amneziju.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Iskreno pogledao mec i kao Zvezdas kazem ako ne prodjemo ove ne treba ni da igramo Evropu. Obe ekipe super limitirane i nije se znalo ko vise udara od zid. Da ne poklonise one golove pitanje ko bi prosao. Zvezda za tri koplja kvalitetnija i samo od naseg pristupa zavisi kakav ce biti rezultat. Ne ocekujem veliki broj golova ovi ce da prave opasan bunker pozadi i cekace sansu. Iskreno bio bih zadovoljan sa 2-0 u bgd. Danas je kroz iglene usi prosao Dinamo Z one polu amatere. Samo je bitno da se domognemo grupa bez kiksa.

Petran

pre gotovo 2 godine

Grobar sam, i mislim da bi jedan od najtežih protivnika zvezdi trenutno u plej ofu bio Plzen...
G

Gost11223344

pre gotovo 2 godine

Apsolutno najopasniji!
з

зики

pre gotovo 2 godine

Због очајног прелазног рока и одбране ,ако не испаднемо од Пјуника испадамо у 4 колу.Само ви такозвани новинари хвалите Звезду.Навијач сам ватрени Звезде,али реците ми кога је Звезда већег клуба избацила.Да није било правила гола у гостима питање је како би прошли у неким утакмицама.Једино сам задовољан против Милана у реваншу,иако смоо испали.Гобеља још игра
S

Santoro

pre gotovo 2 godine

Los prelazni rok ? Svasta covek moze da procita ovde
G

Gaginjo

pre gotovo 2 godine

Ti nisi vatreni navijač Zvezde.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Prosle godine je los prelazni rok ...ove samo cekamk tog desnog beka krstenog. Kangwa decko ubija, Bukari se lepo pokazuje, Pesic ima konstantnost za nase uslove, ako dodje Milun eto raznovrsnosti u igri. Zaboravio si koliki kvalitet ima Sanogo kao osigurac...kakav je Ohi napadac. Kangwa je ono sto nam je nedostajalo na sredini, Bukari je neko ko napokon Bena moze dostojno da odmeni na desnoj strani. Da ne treba golmana da kupimo? Ili umesto Ivanica, Kataija nekog?
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Ziki@ Pa nek i ispadnemo. Za nas je najbolja LE. LS donosi samo 10 miliona vise nego grupa LE preko plejofa LS. Ali LE donosi ogromne koeficijente,prolaz u prolece,donosi pobede u grupama i mogucnost da se takmicis i uzivas u utakmicama. U LS osim 4 mesta i 4-5 boda na koeficijent je maksimum sto se moze osvojiti. Opao bi koeficijent Zvezdi na 20 ako bi sada 5 puta zaredom igrala LS i zavrsila poslednja u grupi(4 boda za ucesce). A samo prosle sezone u LE je uzela 15 cistih bodova na licni koeficijent.
п

питање је сад

pre gotovo 2 godine

да ли се иза овог коментара крије "највећи звездаш икад" или "дон вито корлеоне" ... вечити душебрижници за Зездин буџет и не довођење играча по мери... само би волео да нам исти ти објасне ко то онда ,када не ваља ни тренер,ни играчи,ни управа,постави Звезду на 33. УЕФА место,ко онда игра и осваја првенства,купове,ко онда игра редовно ЛЕ и ЛШ и то са запаженим резултатом,поред свега тога финасијски апсолутно ликвидни,јер да нисмо не би ни били ту где смо, летеле би тужбе... Заиста би волео да нам господа вечито незадовољи пљувачи објасне,ако су пре 7,8,9,10.. година били незадовољни нашом Звездом,зашто су то данас,када имају све,загарантовану Европу,одличан тим који се не мења на годишњем нивоу,већ само надограђије у унапређује из године у годину,сређен стафион и инфраструктура,када нам не прети искључивање струје,воде,не туже нас играчи за плате,кад имамо систем који функционипе и самоодржив је апсолутно новцем од такмичења и продајом играча који нису за стартну поставу,а и сваки који је отишао на његово место је дошао бољи... Ајде стручњаци за ољување у даљ објасните ?!
v

van_basten

pre gotovo 2 godine

Loš prelazni rok??? Druže, pa nismo mi Siti ili PSŽ da možemo kupiti šta nam se prohte, i da imamo na svakoj poziciji po više vanserijskih igrača... Doveli smo ono što je po mnogima Zvezdi dugo falilo, a to su brzi igrači. Bukari i mali Mitrović kao na motoru, Kangva drastično ubrzao vezni red, uz vrhunske znalce Kataia i Ivanića, motora Kange, iskustvo Borjana i Dragovića, kvalitetom Erakovića, Rodića, Sanoga, sklopili smo veoma jaku i izbalansiranu ekipu čak i za evropske okvire, za našu ligu smo surovo dominantni... Jedino gde škripimo je pozicija desnog beka i donekle centralnog napadača (za evropske utakmice)
7

777

pre gotovo 2 godine

Malo je komplikovano ali pokusacu da vam objasnim posto je prosao Pjunik, Zvezdi je skracen spisak potencijalnih protivnika u plejofu. Jermenakski klubovi ne mogu da idu na Arzejbejdzanske klubove. Nisam siguran da li mogu na Turske. Tako da Zvezda nece moci u plejofu da ide na par Qarabak-Slovan/Ferencvaros a za Trabzon nisam siguran. Tako da Zvezda u plejofu moze na Bodo/Linfeld-Malmo/Zalgiris i na Plzen-Serif, za Trabzon nisam siguran ako neko zna neka kaze...
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Ali samo ako Qarabag sutra prodje Cirih. Sve zavisi od toga. Za sad jedino Ludogorec nece igrati sa Zvezdom jer igra u trecem kolu protiv Dinama koji je nosioc u cetvrtom kolu, Ludogorec ako ga prodje, zauzima njegovo mesto u cetvrtom kolu kao nosioc. U slucaju prolaska Qarabaga sutra, Zvezda skida sa vrata Ferencvaros ili Slovan B i Qarabag.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Nije Pjunik Metalac, pa da se krene sa slavljem, polako.
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Nije Metalac, ipak su oni drugoligasi, ovi su vise kao Javor ili Kolubara i to je cinjenica! Naravno ozbiljan pristup, bez potcenjivanja ali cemu to da pravimo od njih nesto sto ni izbliza nisu?!
a

auuu jbt

pre gotovo 2 godine

U kom svetu ti živiš kada mislis da bi Javor ili Kolubara mogla da izbaci Kluz kao Pjunik????
@

@Baxter88

pre gotovo 2 godine

Ti o fudbalu pojma nemas
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Mene samo strah Gobeljica mesara da nekom ne polomi nogu posto ima sjajan tajming,pa da krvarimo sa igracem manje...Zamisli najbitniji deo sezone i sezona kao takva tebi jedini desni bek Gobeljic,prvi naoadac Pavkov koga sere trenutno.Setite se kako je Pavkov igrao oreosle sezone da je Ben bio devetka pre Ohija
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Baš tako.... Gobeljić je strah i trepet, ali nas navijača.Neverovatno koliko uprava i Stanković svesno rizikuju sa njim ....strašno.
G

Gost da bre

pre gotovo 2 godine

i te priče istrpite Pavkova on je ovo on je ono...slažem se,odličan je ali samo i isključivo od 70min da uđe kad smo u problemu i bunarimo,sve ostalo je aut...a bre protiv nižerazrednih klubova se ne vidi na terenu,apsolutno antifudbalski izgleda na terenu...
A

Aman vise

pre gotovo 2 godine

Odakle vam ta izmisljotina da ce UEFA bilo kog da razdvaja????
A

Aman tebi

pre gotovo 2 godine

Otuda sto neki od nas prate doslovce svako pravilo UEFA-e. Eh sad meni je možda promaklo razdvajanje turskih i jermenskih klubova, to ne znam. Ali sigurno znam da su već mnogo godina razdvojeni klubovi i reprezentacije Rusije i Ukrajine, Gruzije i Rusije, Jermenije i Azerbejdžana, Srbije i ovih odozdo, Bosne i Hercegovine i ovih odozdo.
g

golst

pre gotovo 2 godine

Daj Dinamo zg u play offu i tačka , da dobiju po tamburi konačno
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Zvezda nece doci do play offa, tako da nece moci razbiti Dinamo.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

A za kada je zakazana ta trening utakmica sa Pjunikom 😂😂😂
D

Drogirani Perica

pre gotovo 2 godine

Ako odvajaju Jermene od Turaka i Azera onda to znači da ne možemo na Trabzon i Qarabag. Što znači da možemo samo na Plzen ili Malme. Ako ispadne sutra Olympiakos Plzen ide u nosioce a menja ga Haifa ili Apolon. Tako da sutra navijanje protiv Olympiakosa. Jbg.
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Хаифа незгоднија од Плзења
d

dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Turke Zvezda moze da dobije, jer oni mogu sa Jermenima i Azerbejdzancima, ali Jermeni i Azerbedzanci ne mogu zbog rata. Oni su ratovali pre 2 godine. Tako da bi Zvezda mogla izbeci Qarabag. jednog od najtezih protivnika ako prodje u 4 kolo, samim tim je izbegnut i Ferencvaros vs Slovan Bratislava koji ako prodju idu na Qarabag vs Cirih. Ali sve zavisi od toga hoce li Qarabag izbaciti Cirih. Zvezdi bi odgovaralo da Qarabag i Ferencvaros se sastanu u trecem kolu, jer Zvezda zbog meca sa Pjunikom ne moze na Qarabag, zato sto je zreb za 4 kolo pre odigravanja utakmica treceg kola.
@

@dragan 85

pre gotovo 2 godine

Možda si propustio jedan mali genocid Turaka nad Jermenima pre jedno 100 godina. Nešto sumnjam da odvajaju Azere a ne i Turke...
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Favoriti smo ali ,ali bez omalovažavanja i procenjivanja,oprezno i ne dozvoliti iznenađenje. Niko nije slučajno prvak svoje države. Ne poznajemo protivnika i ne možemo ostavljati neke komentare lako cemo.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Kad se sjetim da je nama Gobeljić desni bek nošta nije nemoguće... Ali nije on kriv što ne zna, nego ovi iz uprave što se igraju sa LŠ zbog 300-400.000e...
B

Bzvz

pre gotovo 2 godine

Jel moguće da je on još uvek prva opcija, kojeg je doveo Lalatović iz Kruševca, koji ide po principu dovodim igrače koje sam trenirao u prethodnom klubovima? Što i njega nije poveo u Banjaluku kao ostale igrače koji su ga svojim umećem izbacili iz Evrope.

MIJA

pre gotovo 2 godine

Delije ovim prolazom Pjunika ubili smo dve muve..jedna je lagan protivnik i100% prolaz u Pey Off LS a drugi je sto necemo biti u suzenom zrebu u ponedeljak sa Trabzonom..Uefa uvak razdvaja turske i ajzebedjanske klubove od Jermenski. Idemo Zvezdo..samo ih GAZI..
G

Gost 988

pre gotovo 2 godine

Je l to sigurno? Znam da iz tog razloga ne mozemo protiv Karabaga, ali su Turci popravili odnos sa Jermenima i msm da mogu jedni protiv drugih, da je bila neka prijateljska izmedju reprezentaciju...
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ali pey off,pa ahahahahaha
R

Ris

pre gotovo 2 godine

U playoffu nema razdvajanja!
D

DAL

pre gotovo 2 godine

Nije valjda, a mi smo mogli na Dinamo Zagreb?
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Didelanz daleko bolji tehnicki, ali su bukvalno poklonili Jermenima sve golove. Jermenci prilicno bezopasni, ni te njihove kontre nisu bile nista posebno, koliko im je Didelanz davao lopte da daju gol.
T

Tralala

pre gotovo 2 godine

Petarda na Rajku
M

Mile led

pre gotovo 2 godine

Evo na instagramu prenose objave i vesti iz Jermenije i kako se piše navijači Pjunika već vide sebe u sledećoj fazi takmičenja odnosno plej-ofu zbog stanja u srpskom fudbalu.
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Sine muceni,realni su Deda Maraz i Miki Maus no ovaj tvoj komentar,a koliko ste jadni i bedni uskoro ce te i u njih poceti da verujete!

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Na Marakani 3-0
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Nastavi niz giganata evropskog fudbala koji su rušili projekat 10 godina crvena zvezda; Kairat, Omonija, Šerif,..
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Ne bih o toj temi da sam na tvom mestu...
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Hocemo o onim pravim gigantima koji su srusili samo Partizan i nikoga vise? Flora, Petah Tikva, Samrok…nastavi niz
B

Brale

pre gotovo 2 godine

Fljamurtari, kroacia, Ael Limasol.....
J

James Bond

pre gotovo 2 godine

Cernomorec, Levadia Talin, Ekeren...
G

Gluposti

pre gotovo 2 godine

Radnicki Nis, Tsc,...
G

Gost765

pre gotovo 2 godine

Iste ovakve komentare smo citali kada smo saznali da ćemo igrati protiv Serifa... neki nikako da nauče..
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Gde je sad onaj skolovani geograficar sto se pravio pametan posle prve utakmice?Ne zaboravi da dopises malim slovom imena klubova.
I

Istoričar

pre gotovo 2 godine

Kaže se geograf.
Z

ZDj

pre gotovo 2 godine

Kalco ti li si?
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Arena prenosi utakmicu ekipa koje idu na Partizana u Ligi Evrope a ne prenosi utakmicu ekipa koje idu na Zvezdu u Ligi Sampiona, Zvezda je favorit u ovoj utakmici ali ko misli da cemo da im strpamo 5 komada kao da igramo protiv Kolubare taj nema veze sa fudbalom, daj boze ali sticajem okolnosti sam gledao utakmicu sa Kluzom kojeg su izbacili oni su i u Rumuniji i u Luksemburgu nadoknadili minus i prosli dalje a nemoj da zaboravimo da niko nije ocekivao uopste pre prve utakmice da prodje Didelanz nego Pjunik zato sto je izbacio Kluz kome Partizan na pripremama nije napravio jednu sansu izgubio 1-0
S

Svaka čast

pre gotovo 2 godine

Nisu oni Kolubara pa da se sklanjaju! Top Analiza!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Jos si zaboravio da napises samo da ni Kluz nije nista bolji bio protiv Partizana s'tim da je Partizanu falilo pola tima i igrali su igraci van svojih pozicija i jos neki od dece gde je primio gol iz glupe greske golmana gde je pritom bila prijateljska utakmica na pripremama.Kad vec toliko jedva cekate da pljujete po Partizanu bar napisite do kraja kako je bilo ali ne vasu istinu nego onu pravu sto pritom podrazumeva podsmevanje obema ekipa i neprestano favorizovanje Didelanza za kojeg sam i ja napisao da je opasan iz kontri ali da je Pjunik favorit a vi mi udarali minuse i pisali vase dobro naucene tekstove.Ipak mora da se pripremi teren za "ne daj boze",zar ne?
G

Gost za Vinija

pre gotovo 2 godine

Ispostavilo se da Partizan kada igra sa kompletnim timom i igračima na svojim mestima još više nema pojma,tako da,džaba ti pisanije.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

E ako je Partizan na pripremama neki parametar onda svaka ti čast.

markovrezina@gmail.com

pre gotovo 2 godine

brate jel si realan ti, pa koji su ti rumuni i koliko smo im dali proe godine, daj molim te rumunski timovi su u opasnom kanalu. Ako se plasimo pjunika onda ne znam sta, realno smo 2 klase iznad.
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Ni naša odbrana nije ništa bolja. Naša uprava hoće u L.Š. već treću godinu bez dva desna beka i jednog levog kao zamena za Rodića. Dve god. smo ispadali u 3.kolu i gubili po 10.mil.Evra. Sada ćemo možda proći Pjunika ali u plej ofu samo ako bismo imali sreće kao protiv Salzburga jer Gobeljić, pa to je tuga, a ako bi nekim čudom ušli u LŠ. nas bi kidali jaki klubovi po krilima i sve bi utakmice primali po 6-7 golova. Za 2.god Zvezda je izgubil 40.mil.Evra ne ulaskom u LŠ. a moguće da ćemo i sada još 20.mil. Da smo uzeli za 3.god. 60.mil. bili bi stalni učesnik LŠ. I neće dakupe bekove i zadnjeg veznog pa to ti je a gomilaju sredinu terena.
M

Misirac

pre gotovo 2 godine

evo ga još jedan stručnjak iz perioda 2006-2012. godina....
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...prvo, da je zvezda ulazila u LS broj osvojenih bodova bi bio daleko manji i ne bi bili ni blizu pozicije na kojoj smo sada i nikako nam pjunik ne bi bio protivnik u trecem kolu...onda, posle proslih liga sampiona nismo mogli da prodamo igraca dve godine i ozbiljno je pala cena celom timu, za razliku od LE gde su najzad ponovo pocele da se spominju malo ozbiljnije cifre za nase igrace, bilo je mnogo vise utakmica, samim tim je i zarada bila veca i najvaznije zvezda je postala pobednicki tim u evropskim okvirima i jaci ugovor gasproma je samo je samo jedna od stvari koje nam je to donelo...u sustini, sumnjam da je razlika tolika jer se solidno placaju pobede u LE i mozda smo gubili po 5-6 miliona po sezoni ali sve ostalo to nadoknadjuje...a da ne spominjem da od tih para od lige sampiona nista nije ulozeno u igrace a pare su nestale, kao sto uvek nestanu...da zakljucim, prethodne LE su nesto najbolje sto je zvezdi moglo da se desi...
G

Gostnaodmoru

pre gotovo 2 godine

Gospodo, ovde se neko ozbiljno opario naporaz luksemburga. Najvise odbrambeni igrači istog 😁
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Ponovo navijaci zvezde omalovazavaju protivnika koji je pre dudelanza izbacio i Kluz
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

A Kluz je jak kao Borusija Dortmund, tog istog Kluža je Zvezda lagano izbacila prošle godine.

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Ekipe poput Pjunika smo ranije prizeljkivali u uvodnim kolima,a sad zbog koeficijenta(koji smo sami zaradili),imamo sansu da preko njih osiguramo grupu LE.Ovo se mora proci,uz dozu ozbiljnosti,ali to se valjda i podrazumeva.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Ove resavamo vec u BG-u
a

arhitekt

pre gotovo 2 godine

4-1 u Beogradu i 3-1 tamo za nas
C

CzBg'45

pre gotovo 2 godine

Uvaliti 5 komada i prvim letom poslati za Jermeniju.
R

Rumenko sladoled

pre gotovo 2 godine

Samo oprezno, pametno I hrabro...... Napred Zvezda !
P

Pjer Karden

pre gotovo 2 godine

Gledao sam utakmicu,teren krompirište,fudbal seljački,obe ekipe skromne,Didelanž kriminalan u zadnjoj liniji,najveći problem će biti daleko putovanje,realno Zvezda ovo treba rutinski da odradi uz maksimalan respekt prema protivniku
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Sva sreca pa koliko mi putujemo do njih toliko i oni moraju do nas 😄
Č

Čileanac

pre gotovo 2 godine

Pero, i tvoje tipkanje je skromno. Da li si čuo za razmak posle zareza?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Bez i najmanje sumnje, prolazimo ove Jermene i idemo u play-off, Nadam se, iskreno se nadam, da je Stanković naučio lekciju, da neće pokušavati neke talijanske fore, nego da će napasti od prve sekunde, i da sa dve pobede lepo uđemo u play - off.
H

Holse

pre gotovo 2 godine

Moramo ove proci,nema nikakvog izgovora
s

severna armija!

pre gotovo 2 godine

Rešavamo ovo već na Marakani
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

7 komada i da u Jermeniju idemo samo turisticki
c

cirkus sa vama

pre gotovo 2 godine

Ono što je više nego očigledno jeste da će Crvena zvezda biti veliki favorit za prolazak u plej-of elitnog takmičenja. Pa vi ste pisali da Dudelanz sigurno prolazi???
:

:3

pre gotovo 2 godine

Ovo može da znači da ne možemo sa Trabzonom jer UEFA pre žreba odvaja Turke i Azere od Jermena.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Brate, IZ Tvojih usta u Božije uši.
p

pitanje

pre gotovo 2 godine

Odakle ti to?
:

:3

pre gotovo 2 godine

@pitanje, pa zbog situacije u Nagorno-Karabahu, velike nacionalne netrpeljivosti i nekih ranijih istorijsih okolnosti UEFA je uvek odvalaja turske ili azerbejdžanske klubove od Jermena. Isto važi i za reprezentacije. I mi imamo situaciju da se odvajaju timovi iz Srbije i BiH od samoproglašene države Kosovo.

rty

pre gotovo 2 godine

Mislim da to vise nije praksa. Pogotovo za playoff meceve
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Nije valjda da se plašiš Trabzona,ne treba ni da idu u Lš,ako je tako.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Jermenija ne moze samo protiv Azera da igra.Postoji samo jos 5 takvih zabrana Srbija,Rusija i BiH protiv tzv Kosova , Spanija protiv Gibraltara i Ukrajina protiv Rusije