Zvezda krunisana pred 35.000 ljudi: Marakana klicala Savićima, Borjanu, Radonjiću, Pešiću, Stojkoviću... (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 19:59

A zviždala Luki Adžiću

Šampioni Srbije su krunisani pred 35.000 ljudi na Marakani!

Od početka juna prošle godine, kada su krenuli put Zlatibora, igrači i stručni štab su maštali o večeri kad će im dobro popunjena Marakana odati priznanje za dominanto osvojeno prvenstvo. Tačnije, za 28. pehar najboljeg tima u državi koji su vratili u Ljutice Bogdana (mada je na majicama pisalo 29).

Izabrane vesti

Bila je to žurka za navijače kluba sa Marakane. A igrači, predvođeni trenerom Vladanom Milojevićem dobili su privilegiju da prođu kroz šampionski špalir i uživaju u pet minuta velike slave.

Krenulo je od od članova stručnog štaba i najmlađih braće Ilića i Dejana Joveljića. Temperatura na Marakani je dostigla tačku ključanja u trenucima kada je zvanični spiker Milan Kalinić počeo da čita imena Mičela Donalda i Damijena Le Taleka...

Sever je skandiranjem pozdravio Nemanju Radonjića, Filipa Stojkovića, Aleksandra Pešića, međutim, 19. maj 2018. ostaće večno urezan u sećanje Vujadinu Saviću. Pred naslednicima i ocem Dušanom dobro popunjena Marakana mu je skandirala ime. Baš kao i starijem članu fudbalske loze Savić.
Zvezdin supermen, dolazi pravo sa planete Kripton. Poklonite se čoveku koji je vratio titulu šampiona Srbije na Marakanu“, tim rečima je najavljen trener crveno-belih Vladan Milojević.

U šampionskom špaliru od Crvene zvezde i igrače karijere se oprostio Dušan Anđelković, a matičnom klubu doviđenja je rekao Luka Adžić... Bilo je onih koji mu nisu oprostili odlazak u Anderleht, pa su se čuli zvižduci.

Veliki pehar FSS kapitenu Nenadu Milijašu uručio je Dragiša Binić. Za erupciju oduševljenja, počasni krug i pesmu koju su sa razglasala predvodili Filip Stojković i Marko Gobeljić.

Žurka!

gallery

FOTO: MN Press, Star sport

 

 

 


tagovi

FK Crvena zvezdaTitulaProslava titule

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara