Radost fudbalera Zvezde (©Starsport)
Radost fudbalera Zvezde (©Starsport)

Zvezda nagrađuje najoriginalnije: Kreativnošću do druženja sa prvotimcima

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.23. | 15:29

Navijač sa najboljim crtežom će biti u prilici da poseti svlačionicu i upozna se sa igračima srpskog šampiona

Reprezentativna pauza bliži se kraju, Srbija će večerašnjom utakmicom sa Crnom Gorom u Podgorici zatvoriti prvi kvalifikacioni „prozor“ za Evropsko prvenstvo, a idućeg vikenda nastaviće se Mozzart Bet Superliga.

Crvena zvezda je, kako bi animirala najmlađe navijače, odlučila da napravi nagradnu igru tokom utakmice sa novosadskom Mladošću. Srpski šampion će u subotu od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“ ugostiti klub iz Novog Sada, a najkreativniji će biti u prilici da se druži sa Zvezdinim prvotimcima.

Izabrane vesti

U proteklom periodu su pristalice crveno-belih dolazile na stadion sa crtežima i porukama za igrače, pa su u klubu pripremili iznenađenje i doneli odluku da ih uključe u igru. Vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada moći će da se upozna sa igračima i poseti svlačionicu.

Šta je potrebno da navijači urade?

Svi koji na utakmicu protiv novosadske Mladosti dođu sa panoom ili crtežom, na ulazu na tribinu će dobiti broj. Na poluvremenu će biti proglašen pobednik i spiker će pročitati broj rada, a on će biti prikazan i na semaforu. Po završetku meča vlasnik rada koji je ostavio najjači utisak će se družiti sa Zvezdinim fudbalerima.



tagovi

FK Crvena zvezdastadion Rajko MitićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara