Zvezda ostaje bez velike želje? Da Silva dogovorio platu od 700.000 evra, ali...

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.06.18. | 09:35

Agenti trenutno otaljavaju posao zbog ponuda drugih klubova...

U danu kada je sportski direktor Mitar Mrkela najavio da od povratka Nemanje Milunivoića u Srbiju i dolaska u Crvenu zvezdu praktično nema ništa, sportski sektor je uveliko radio na potrazi za štoperom koji će ispuniti zacrtanu viziju generalnog direktora Zvezdana Terzića - da bude istih kvaliteta, ili čak bolji od dojučerašnjeg nosioca poslednje linije Damijena Le Taleka.

Slovo je palo bilo na prekaljenom defanzivcu Kaena Damijenu Da Silvi, za koga su oko bacili i Fenerbahče i Trabzon. Odgovorni na stadionu Rajko Mitić spremili su Da Silvi ponudu sa minimalnom platom od 600.000 evra godišnje, čime bi bile probijene sve klupske finansijske barijere, ali prema najavama iz Turske - nekadašnji omladinski reprezentativac Francuske dogovorio je saradnju sa Trabzonom trogodišnji ugovr na 700.000 evra po sezoni. 

Izabrane vesti

Da Silva, kome krajem meseca ističe ugovor sa Kaenom, je prema informacijama tamošnjih medija Milijeta i Sabaha već izabrao da karijeru nastavi u gradu na obali Crnog Mora, ali da posao otaljavaju agenti, koji su u međuvremenu dobili i nekoliko drugih ponuda. Između ostalog i onu iz Beograda!

Navodno, iz Trabzona su pozvali Da Silvu da što pre donese konačnu odluku gde želi da nastavi karijeru i da što pre reši problematiku sa svojim predstavnicima, ali on još nije odgovorio na njihove apele. Ipak, turski sajt Fotomač tvrdi da je Da Silvina želja jasna, da Trabzon nema alternativu i da nema dilemu gde želi da nastavi karijeru. 

Transfer je najavio i generalni sekretar Trabzona Omer Sagiroglu.
„Damijen je dogovorio uslove saradnje, ali neki klubovi su se umešali u operaciju. Sada radimo na tome da se to što pre reši. I dalje čekamo. Nemamo nikakvih informacija o tome da plata bude uvećana. Koliko znamo, Da Silva želi da dođe“, poručio Sagiroglu.

Takođe, novi sportski direktor Fenerbahčea Damijen Komoli priznao je poraz u trci sa Trabzonom.
„Koliko sam ja čuo, Da Silva se već rukovao sa ljudima iz uprave Trabzona“.

Ostaje da se vidi da li je Crvena zvezda spremna da napravi čudo u poslednji čas i adutom igranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona privuče Da Silvu, ili će potraga za štoperom krenuti u drugom smeru...

Foto: Action Imagest


tagovi

Damijan Da SilvaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara