Komentari na vest

Zvezda protiv Zenita baca u vatru trojicu klinaca

P

Potomak Tarabića

pre oko 1 mesec

To je samo da se Vlasi ne dosete! Kao ubacuju troje klinaca, a to je samo pokriće za budući ugovor koji se sprema zas ovog novog galaktikosa iz Afrike! Slepci koji vode Zvezdu nisu izvukli pouke iz debakla Zvezde, prošle godine u grupnoj fazim LE i ove godine u grupnoj fazi LŠ, kada su Afrikanci bili gro tima, pa i dalje koriste istu mantru o afričkim pojačanjima! Njima je najvažnije da se ugrade u ugovore ovih fudbalskih bukava, baš njih briga za Zvezdu, a puna su im usta Zvezde!
P

Pratim

pre oko 1 mesec

Gledam Graficar redovno, ovaj momak Ogbu zaista ima potencijal. Dosta je slican Djigi tako da po meni nismo morali da se resimo da platimo njega vec da uvedemo ovog momka koji je jos mladji. Isto tako, Vukicevic je prilicno zanimljiv stoper, treba mu dati ozbiljniju sansu. Naravno, u Grafosu najveci potencijal jeste Maksimovic, ostalo mislim da ne moze dogurati do prvog tima.
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Šta se dešava sa Lekovićem?! Guran je skoro do A reprezentacije i onda pozajmljen 2 timu Viljareala i svi ga zavoravili… Nije mi jasno, da li ima kvalitet ili je guran na silu?!
@

@)

pre oko 1 mesec

Prošlu utakmicu bio na klupi A tima, proguglaj, nije baš da je guran.
H

Hmm

pre oko 1 mesec

Ako nije guran na silu znači dalje se pričani piše o njemu kao novom Vidiću, budućnosti Zvezde i reprezentacije…ili su ga ipak svi zaboravili i sad su u planovima neke Ogne i slični, istih godina kao on
R

Rad

pre oko 1 mesec

Onda lose gledas tu je najveci pontecijal Curic
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Navijam sutra za Zenit protiv moje Zvezde, samo zato da se navijači još jednom uvere u svu bespredmetnost igranja afričkih galaktikosa, koji čine okosnicu ekipe, a sa kojima smo doživeli debajkl i osvojili poslednje 32. mesto u grupnim fazama LŠ, sa samo jednim osvojenim bodom! Der katastrofen! Podrška za Vidića! Uprava napolje! Hitna privatizacija!
S

Svetovid

pre oko 1 mesec

Mislite stavljaju ih u izlog jer ove matore/senatore ili africke galaktikose niko nece?
B

Burek

pre oko 1 mesec

Aston Vila i Njujork Siti se ne slažu sa tobom
P

Potomak Tarabića@Svetovid

pre oko 1 mesec

@Svetovid – ne samo to, najvažnije je promovisati novi projekat Zvezde i novgog galaktikosa Ogbu! Samo će Ogba sklopiti ugovor od svih pomenutih, prvo, jer je Afrikanac, a oni imaju prednost i drugo, budući galaktikos Ogbu je doveden za “dž” (samo troškovi malih oglasa u afričkim medijima) i prema tome Ogbu predstavlja idealnu priliku za ugradnju u njegov ugovor! Ali, verovatno niko nije obavestio slepce iz Zvezde, da sve što postoji ima i svoj vek trajanja! Doživeće oni i to!
H

Haha

pre oko 1 mesec

@burek Kako se ne slazu, doveli mlade Nedeljkovica i Mijatovica, nisu doveli nikog iz dve nabrojane grupe.