""
""

ZVEZDA - TIM ZA KELN: Milojević krije karte, Jovičić u ozbiljnoj konkurenciji! Konačno Pešić?

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.17. | 21:25

Trener crveno-belih rotirao igrače na poslednjem treningu uoči meča sa Kelnom

Odlučujuća utakmica i nova pravila Vladana Milojevića! Ni posle večerašnjeg treninga, poslednjeg uoči meča sa Kelnom, nije poznata startna postava Crvene zvezde.

Srpski šampion nema kadrovskih problema, ali upravo ta činjenica Vladanu Milojeviću je donela ozbiljne slatke muke. Tačnije, poznata su devetorica startera - još dvojica se traže.

Izabrane vesti

Moguće je da je namerno Milojević izveo taj trik kako bi Nemce ostavio bez kompletne informacije, ali je činjenica je da trener Crvene zvezde najveću dilemu ima na levom krilu. Posle povrede Nemanje Radonjića, Milojević je u BATE Borisovu koristio Nemanju Milića do 60.minuta. Potom je nekadašnji ofanzivac OFK Beograda mesto prepustio Aleksandru Pešiću.

Upravo su se Pešić i Milić rotirali na večerašnjem treningu. Moguće je da je poslednjim partijama i sjajnom ovosezonskom statistikom Aleksandar Pešić ubedio Milojevića da zaslužuje šansu u jednoj velikoj utakmici. A veća od ove teško će postojati u dogledno vreme.

Pored Milića, najbolji strelac crveno-belih se na poslednjem treningu rotirao i sa Slavoljubom Srnićem. Iz svega toga proizilazi da će neko iz trougla Milić, Pešić, Srnić morati da se preseli na klupu. Kako bilo pojavljivanje popularnog Šilje u startnoj postavi bio bi jasan signal da je Milojević spreman da rizikuje i  napadne Jarčeve od prvog minuta. I da provocira novu sjajnu saradnju Aleksandra Pešića i Ričmonda Boaćija kakvu smo videli u domaćim mečevima.

MOZZART KVOTE
(2,10) Crvena zvezda (3,30) Keln (3,70)

Pored standardnih Mičela Donalda i Gelora Kange traži se treći član veznog reda. Povreda iz duela sa Čukaričkim Nenada Krstičića je odvojila od terena sedam dana. Upravo u tom periodu zarasle su rane Branku Jovičiću. Iskusni zadnji vezni imaće svoju ulogu u sutrašnjem meču. Plan je bio da odigra 25 i možda koji minut više u drugom poluvremenu ukoliko Zvezda ima povoljan rezultat. Nekadašnji član Amkara se na večerašnjem treningu rotirao sa Nenadom Krstičićem, što je više nego jasan pokazatelj da Vladan Milojević nije prelomio. Ili jednostavno - nije želeo javno da prelomi.

Golman Milan Borjan se oporavio od lakše povrede zadnje lože i od njega se očekuje da bude predvodnik standardne defanzivne četvrorke u kojoj će biti Filip Stojković, Vujadin Savić, Damijan La Talek i Milan Rodić.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Pešić - Boaći.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga EvropeSrbijaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara