Zvezda tražila 7.000.000 evra za Bukarija, Turci odustali od pregovora

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 09:46

Brzi fudbaler iz Gane premašuje trenutni budžet Bešiktaša, tvrde tamošnji mediji

Generalni menadžer Bešiktaša Samet Ajbaba očigledno je punog teftera napustio 171. večiti, što potvređuju vesti iz turskih medija, a jedan od igrača za koje je pokazao interesovanje bio je i Osman Bukari.

Međutim, kako piše tamošnji portal Sporx, klub iz Istanbula je odustao od igrača nakon što su iz Crvene zvezde navodno poručili da je cena za reprezentativca Gane 7.000.000 evra, što premašuje trenutni budžet Bešiktaša.

Izabrane vesti

Osman Bukari nije morao da se dokazuje u okršaju s Partizanom, koji nije ni odigrao u skladu sa prethodnim partijama u ovoj sezoni. Na evropskoj pozornici se najbolje pokazao u mečevima Lige šampiona, gde je sa dva gola i dve asistencije na šest mečeva bio najproduktivniji igrač srpskog šampiona.

Brzonogi fudbaler crveno-belih ove sezone je odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima i postigao sedam golova, uz šest asistencija. U Crvenu zvezdu je stigao u julu 2022. godine za obeštećenje od 3.000.000 evra i pokazao se kao prava investicija kluba iz Ljutice Bogdana, što pokazuje i zainteresovanost klubova iz kvalitetnih evropskih liga. Nema sumnje da će Crvena zvezda ozbiljno profitirati od njegove prodaje.


tagovi

Osman BukariZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara