Komentari na vest

Zvezda vodila evrogolom Mituljikića, pa izgubila derbi! Brodarac otišao na plus pet

P

Putujuci cirkus

pre oko 3 godine

Se potuce gde god im ne odgovara rezultat jer zaboga drmaju ih kompleksi pa ne smeju da izgube
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Najviše muljanja ima u omladinskim školama. Odavno je poznato da uglavnom ne igraju najbolji. Da se na silu guraju tatini sinovi. Da menadžeri truju klince kako što pre treba da odu preko, kako bi menadžeri uzeli provizije. A uprave klubova nemaju ništa protiv toga, jer i oni imaju svoj deo kolača u tome. Svi pričaju kako naša omladinska škola radi mnogo dobro. Pa majstori gde su ti klinci u prvom timu Zvezde. Kako je moguće da omladinci koji su igrali dve LŠ da niko nije uspeo u prvom timu. Kako je moguće da se godinama nije pojavio mladi igrač svetske klase i igrao u prvom timu. Koga briga što zvezda osvaja prva mesta u omladinskim selekcija a kada nema igrača za prvi tim, kvalitetnih igrača. Koji je to klinac iz naše škole igrao u prvom timu i prodat za 20 plus miliona evra. Nije to baš toliko dobro kao što se priča. Omladinska škola bi trebala svake godine da izbaci bar 2 igrača koji će igrati standardno u prvom timu. Nažalost ni blizu toga.
G

Gostjsks

pre oko 3 godine

Ti misliš da je tako lako stvoriti igrača koji će doći sa 18 godina u A tim i koji će tu dominirati i biti prodat za 20m? Pa druže to može 2-3 kluba u čitavoj Evropi i to oni koji imaju najbolje skauting službe i skautiraju decu po celom svetu i to u mnogo jačim ligama, a pogotovo što je u Zvezdi pritisak rezultata i nema se ni malo strpljenja za mladog igrača, pogledaj prvi tim, sve igrači od 30ak godina i sad da dete sa 18-19 godina bude odjednom bolje od njih, možda može ali tek posle 2-3 godine provedene sa A timom i to ako je baš talenat
M

Ma šta kažeš

pre oko 3 godine

@Gostjsks. To može 2-3 kluba u evropi??? Daj ne rise. Mi nismo izbacili neko čudo od deteta iz omladinske škole 100 godina. Možda Luka Jović, ali on je kratko igrao u prvom timu. Kada neki mladi igrač ima kvalitet on i igra i donosi kvalitet na terenu.. Nema igrača iz škole za prvi tim. Gavrić i Nikolić su tu dve godine, i da nije pravilo bonus igrača ne bi ni igrali. Nepravimo vrhunske mlade igrače, to je poenta priče.
P

P

pre oko 3 godine

Slučajno da se ne pomene tuča Kokezinih i Terzinih mladih pulena na kraju utakmice, da su bili Partizanovi klinci u naslovu bi stajalo sramota, bruka, skandal (foto + video)
D

Drvo

pre oko 3 godine

Vazno da je Drkela ugurao svog sincica za skauta.
G

GSO

pre oko 3 godine

Jesu to oni sto im je sviran onaj penal protiv Partizana?