Marko Marin
Marko Marin

Zvezdaši da otvore šampanjac, rođendanski poklon za Marina - ugovor do 2021!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.19. | 20:07

Sve je dogovoreno, samo da se parafira

Informacija da će Aleksa Terzić karijeru nastaviti u Italiji učinila je da navijačima Crvene zvezde na trenutak pozli, ali momentalno stiže aspirin iz Ljutice Bogdana. MOZZART Sport ekskluzivno saznaje:  Marko Marin, ponajbolji igrač crveno-belih i magnet za publiku koja je počela da na “Marakanu“ dolazi zato što može da se divi njegovom potezu, dogovorio je ostanak u crveno-belom dresu!

Marinov aktuelni ugovor isticao je na leto 2020. što suštinski znači da bi crveno-beli morali da već ovog leta da razmišljaju o prodaji  kako ne bi rizikovali da ostanu bez takvog asa, ali i bez obeštećenja. Mada novac nije ovde presudan, jer ono što bi Zvezda mogla da izvuče na ime obeštećenja za Marina teško da bi bilo dovoljno da se u Beograd privoli neki drugi igrač takve klase. Prosto, retki su fudbaleri koji umeju tako da šarmiraju publiku.

Izabrane vesti

Novi ugovor će biti potpisan do juna 2021. što znači da će Zvezda dobiti malo vremena da se odmori i oko Marina izgradi ekipu za novi napad na grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Naravno, ima to i cenu. Preciznih informacija o Marinovoj plati još nema, ali kako je do sada godišnje zarađivao 600.000 evra jasno je da će po novom ugovoru primati nešto više, bliže sumi od 800.000 evra.

Učešće prvo u Ligi Evrope, pa u Ligi šampiona podiglo je lestvicu očekivanja u Ljutice Bogdana. Posledično, porasle su i plate. Ali ako crveno-beli misle da uspehe iz prethodne dve sezone nastave da ponavljaju i u budućnosti onda je investiranje u igrački kadar apsolutni imperativ.

Marko Marin je tu jedan od glavnih sastojaka. Ugovor će biti potpisan u sredu, 13. marta. Na Marinov 30. rođendan. Eto lepog poklona. I za njega. I za sve Zvezdine navijače.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara