Farli Rosa u društvu Rubena Sameda
Farli Rosa u društvu Rubena Sameda

Zvezdin novi pik - Brazilac iz Sportingove škole! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.04.18. | 17:10

Menadžer juče boravio na Marakani

Crvena zvezda još nije odustala od dovođenja Argentinca Giljermea iz Beneventa, ali srpski šampion ima još jednog pika kada je reč o poziciji ofanzivnog veziste. Grčka štampa piše da je lider Superlige zainteresovan za Brazilca iz redova Panatolikosa Farlija!

Da je priča u poodmakloj fazi govori i činjenica da je menadžer momka rođenog 1994.godine u Brazilu već boravio u Beogradu. I pohvalio se slikama na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Od 2014.godine Farli hleb zarađuje na Kipru i poslednjoj sezoni u Grčkoj. Sasvim dovoljno podataka za spoznaju da ga trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlično poznaje. A to je jako bitna činjenica. Uostalom, na insistiranje Vladana Milojevića Zvezda je dovela i El Fardu Bena.

Zvezdin pik je dešanjak, ali najbolje se snalazi na poziciji levog krila i centralnog veznog igrača. Iškolovan je u Portugalu, tačnije u velikanu Sportingu iz Lisabona. Ipak, profesionalnu karijeru je gradio u Sevastopolju, Apolonu iz Limasola, AEK-u iz Larnake i na posletku u Panatolikosu. Zanimljivo je da ga zastupa isti menadžer kao i Giljermea.

Ove sezone Brazilac je u svim takmičenjima odigrao 32 utakmice i postigao šest golova. Njegov menadžer je još juče bio na Marakani, a već danas se nalazi u Turskoj.

(Foto Action Images)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara