Zvezdin spisak za Trnavu - nema Milića, Joveljića i Milijaša

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 10:20

Vladan Milojević računa na 20 fudbalera za sutrašnji revanš sa Spartakom

Ekspedicija Crvene zvezde otputovala je na revanš meč trećeg kola kvlaifikacija za Lige šampiona u Slovačkoj protiv Spartaka iz Trnave. Posle beogradskih 1:1 iz prvog meča, šampion Srbije traži put do plej-ofa elitnog takmičenja, a na spisku putnika Vladana Milojevića našlo se 20 igrača.

Izabrane vesti

U ekspediciji crveno-belih nema iskusnog kapitena Nenada Milijaša i talentovanog napadača Dejana Joveljića koji su ostali u Beogradu, baš kao i Nemanja Milić, koji je u dosadašnjem toku kvalifikacija imao važnu ulogu. To verovatno znači da će Milan Pavkov, posle odlične igre protiv subotičkog Spartaka, dobiti šansu. Ne u prvoj postavu, jer je mesto „rezervisano“ za Stojiljkovića, ali ako bude bilo potrebe, jasno je da će se i Pavkov naći na terenu.

Kandidati za okršaj sa Spartakom u Trnavi su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Milan Pavkov, Nikola Stojiljković.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras u vreme odigravanja utakmice odraditi trening na stadionu Spartaka.

Revanš meč za plej-of Lige šampiona je u utorak od 20:30 časova.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Spartak Trnava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara