Screen shot, Youtube
Screen shot, Youtube

Zvezdina želja sve iznenadila: Najbolji strelac ruskog prvenstva prelazi u Krila Sovjetov za 1.350.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.22. | 12:12

Vladimir Sičevoj zaobišao ponudu srpskog šampiona, kao i interesovanje moskovske Lokomotive

Postojale su atraktivnije opcije, interesovanje ozbiljnih ruskih klubova, kao i ponuda Crvene zvezde, ali se najbolji strelac ruske Premijer lige Vladimir Sičevoj odlučio na iznenađujući korak i prelazak u Krila Sovjetov.

To je otkrio predsednik Orenburga Vasili Ermjakin, čijem će klubu pripasti 100.000.000 rubalja (oko 1.350.000 evra), koliko iznosi izlazna klauzula.

Izabrane vesti

"Svaki klub, uz Sičevojevu saglasnost, uplaćuje sredstva u blagajnu našeg kluba i može da preuzme igrača. Krila imaju čvrstu nameru da kupe Sičevoja. Juče sam razgovarao sa Vladimirom i rekao mi je da je napravio takav izbor za sebe, iako je imao druge opcije", poručio je Ermjakin za Match TV i dodao da nije nagovarao Sičevoja da ostane u klubu.

"Ne. Objasnio sam mu šta bi trebalo da uradi", dodao je prvi čovek Orenburga.

Ova odluka svakako predstavlja iznenađenje, s obzirom da je sam igrač ranije poručio da želi da pređe u klub sa višim "rangom", što Krila Sovjetov, ako se u obzir uzme plasman na tabeli (11. mesto), svakako nisu. Ranijih dana pored identične ponude Crvene zvezde pominjalo se i interesovanje moskovske Lokomotive, kojoj su neophodna pojačanja kako bi popravila plasman na tabeli i izašla iz opasne zone. Ipak, Sičevoj se odlučio za odlazak u Samaru.

Odlični napadač, koji je u Orenburg stigao na leto 2021. godine kao slobodan igrač, u ovoj sezoni je postigao 17 golova na 19 utakmica za Orenburg, uz dve asistencije.


tagovi

Vladimir Sičevoj

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara