Komentari na vest

Zvezdine oči na Gruzinu iz Šturma, već je ozbiljno skautiran! (VIDEO)

D

Don Vito Corleone*

pre 16 dana

“Zvezdine oči na Gruzinu iz Šturma, već je ozbiljno skautiran”! Ovo je tema za “Veselo veče”, nekada kultnu emisiju Radio Beograda. Ozbiljan skauting i Zvezda su isto što i realanživot i naučna fantastika! Setimo se samo onih “ozbiljnih” skautinga u vezi onih 60-tak gromada uglavnom afričkog porekla, koji su prošli samo kroz Zvezdinu blagajnu i posle toga dobili raskid ugovora!
K

Kobre

pre 16 dana

Živim u Beču živim u Beču i pratim ovu ligu ovde, koja je znatno bolje od naše seoske lige, on nije loš igrač ali isto tako mislim da ako malo više forsiramo malo vise malog Sljivića vraćamo klinci koji imamo na pozemicu a to je recimo mali Rus Prutsev... Pa čak i malog motiku koji pruža odlične partije u olimpiji, možemo da napredujemo....
N

Neznalica

pre 16 dana

Prestao sam da čitam tekst kada sam pročitao "vezni igrač". Besmisleno
Z

Zorkel@

pre 17 dana

A imaš malog Јегор Игоревич Пруцевa🇷🇺 koji je mlađi i bolji.. .ali ga držiš na pozajmicama
V

Vin

pre 17 dana

Kljucno je da mu ugovor istice na leto i da potencijaono moze da se dovede za DZ. Bek Korejac koji je trazen letos isto ima istek ugovora i isto potencijalno moze da se dovede za DZ. Sto ne probati?
Z

Zvlat BG@Vin

pre 16 dana

@Vin – to je bilo ključno i u ugovorima Olanjike i Stamenića i što smo dobili?! Dobili smo dva fudbalska bogalja! Čim prethodni klub ne želi da produži ugovor sa nekim igračem, i pušta ga po isteku ugovora, to je znak da se ne radi o igraču dobrog kvaliteta!
U

Umesto Kiteišvilija

pre 17 dana

Dobiće samo prvi deo😁
?

??

pre 17 dana

Pitace zemljaka azarova kakvo ima misljenje o zvezdi i ovaj ce da ga ubedi da dodje. Reci ce mu "ako igras dobro, sedeces na klupi jer je tu uvek neko gori od tebe da igra, odlicna sredina za tebe"
?

??

pre 17 dana

Kako su ga otkrili svaka im cast. Pa sturm osvaja ligu, igrace ligu sampiona, liga im je kvalitetnija od nase, jos sto razloga zasto da ne dodje u zvezdu
S

Sakasvili

pre 17 dana

Znaci jos jedan redovan prelazni rok, 17 novih ofanzivnih vezista i nijedan kvalitetan defanzivni igrac. O spicu da ne pricam.
Г

Горан Гоги

pre 17 dana

Не само бекови штопери... нама треба 11 правих играча и на свим позицијама тренутно имамо 3-4 играча који могу да играју остало су терзићеве комбинације....
S

SilverSurfer

pre 17 dana

Ista priča svake godine. U klubu uvek razmišljaju o dovođenju igrača koji po statistici deluju solidno a onda se potpišu igrači koji imaju prosek od 2 gola na 25 utakmica pa se svi nadaju da će baš u Zvezdi da eksplodiraju.
S

Svabo

pre 17 dana

Mozda neki bek da se dovede.. ?!?
A

ApsolutnoJa

pre 17 dana

Ako je uopste ovo istina, valjda kao alternativa Kangi, Hvang nece dobiti alternativu narednu deceniju ako ode. Kanga ima 34, hvala mu za sve, voleo sam ga mnogo kao igraca ali vreme je za rastanak, necemo ono zivi se od stare slave.
6

687

pre 17 dana

Zvezda mora više šansi da daje mladim igračima, umesto drugorazrednim igračima iz Afrike. Svake sezone dovedemo pun vagon Afrikanaca a nikakav doprinos nemaju. Imamo mi bolje igrače od tih velemajstora iz Afrike. Hoćemo Zvezdu sa domaćim igračima, a ne sa amaterima iz Afrike.
E

Evo ga ovaj

pre 17 dana

što svaki dan krade Zvezdaške Nikove i proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. Svaki dan na svakoj vesti o Zvezdi ostavi po 10ak komentara gde proziva Milojevića i Afrikance.
m

milisav kekez

pre 17 dana

@687 A kako je navijati za jsd klub koji punih 7 godina ne zna sta je to titula i koji LS igrao nije preko 20 godina, jel bolno i tesko?
m

milisav kekez

pre 17 dana

nema od toga ništo jer neće niko da dodže ovde da igra sklanjalice ida osvaju nameštene ritule naće niko da dodže da gleda kako vam sviraju penali na dvaes metri od gola i kako vam priznavaju golovi iz opsajd neće niko da dodže ovde da gleda kako vas punu i popravljaju go razliku svi u evrope ahahaha ahahaha jer znaju da ćete biti na triesdrugo mesto na tabelo nemožete bolje od toga ahahaha ke kvisi domlk i ovde u našoj ligu bi bili peti mesto na tabelo da vam se sve nesklanjaju

Неко реалан

pre 17 dana

Дај не лупај, јбт. Хоћеш да кажеш да Звезда није боља од Партизана ?!

Неко реалан

pre 17 dana

Хитно се враћај у први разред Основне школе ! Ако намерно пишеш овако, фора ти је нула.
@

@neko realan

pre 17 dana

Ne radi to namerno. Svaki dan ostavlja komentare. Ni jedan Zvezdaš ne bi toliko prozivao Zvezdu pa čak i da glumi nepismenog grobara. Ovo je klasičan grobar sa neke planinčuge, prva škola mu je bila na 15 kilometara pa ga je mrzelo da ide pešaka, opredelio se da čuva ovce i ostalu živinu.
h

hjj

pre 17 dana

Ti si bas ozbiljno nepismen a dao si sebi za pravo da nekoga komentarises i solis pamet!Bolje da dodjes ponovo u skolu umesto sto lupetas po portalima...bolje po tebe a i po nas!
A

AK10

pre 17 dana

Pratim gruzijski fudbal i gruzijske fudbalere bez sprdnje, ovaj momak je u najboljim igračkim godinama i bio bi bomba od pojačanja. Nerealno mi je da je ostao šest sezona u Šturmu. Još dok je bio u Dinamu iz Tbilisija predviđan mu je klub iz liga petica, zaista ne znam kako su uspeli da ga zadrže u Gracu toliko dugo, pogotovo što je svaku sezonu bio u Top3 igrača kluba, a evo sada su na korak da prekinu decenijsku dominaciju Salcburga i pri tom igraju finale Kupa i dupla kruna je realna.
N

Ne prolazi merenje

pre 15 dana

Verovatno je fizički slab za fudbal na najvišem nivou, u ozbiljnijim ligama klubovi paze na te stvari.
G

GABI GO

pre 17 dana

OVAJ GRUZKN JE DOBAR .PAR PUTA SAM GA GLEDO UZIVO .ZIVIM PREKO PUTA STADIONA ATURMA KAD IMAM VREMENA IDEM DA IH GLEDAM.TAKO DA NECE POGRESITI. AKO GA DOVEDU .

djole_95

pre 17 dana

gde bre ti zivis? ne znas Grac ni na karti da nadjes a prosipas ovde te fore
M

MilosBg

pre 17 dana

Budimo realni, mi ne mozemo da dovedemo igraca koji na 100 utakmica ima 35 asistencija i 25 golova, pogotovo iz austrijske lige. Takav igrac ide u srednje rangirane klubove lige petice, gde ce za vece pare igrati u 8 kola protiv ucesnika lige sampiona, 6-8 kola protiv ucesnika lige evrope itd, a mi mu nudimo dvoboj na raspaloj karaburmi i kup utakmicu u Babusnici gde ce imati zadatak da pece vola u drugom kolu kupa da nebi slomio nogu. I ozbiljno bi trebali da se sastanu rukovodioci svih superligaskih klubova, a najvise ove petorke koja ce se boriti za evropu. Ja zaista nemam nista protiv da zvezda, partizan, tsc, radnicki kragujevac, cukaricki ili vojvodina dobiju ravnopravno po 5 miliona za leto i da spremni udju u kvalifikacije. U suprotnom, sledi nam totalni bunar iz kog se necemo izvuci u narednih 15 godina.
G

Gost007

pre 17 dana

Prosto mi se dzigerica okrene kad u komentaru procitam...Mi pravi Zvezdasi znamo itd itd..
T

Trike

pre 17 dana

Zvezda pod hitno treba da otera MARKA MARINA i MRKELU prvo nemaju pojma koga dovedu ali se sigurno ugradjuju , drugo nasi mladi igraci dobice sansu na kasikicu i ZVEZDA i dalje ce biti tim samo za nasu BETON LIGU.
C

Comi81

pre 17 dana

Nama trebaju bekovi prije svega slepci!!! Jedan kršteni centaršut naši bekovi nisu napravili godinama!
P

Pobeda je resenje

pre 17 dana

Ima u Austrijskoj ligi dobrih igraca i pojacanja i za Partizan,Radnicki iz Nisa,Vojvodinu,Tsc iz Backe Topole,Radnicki iz Kragujevca,Novi Pazar,Cukaricki,Napredak iz Krusevca,Mladost iz Lucana,Spartak iz Subotice,Vozdovac,Javor iz Ivanjice,Zeleznicar iz Panceva,Imt Novi Beograd,Radnik iz Surdulice.Zvezda nije jedini klub u Srbiji i nije samo Zvezda Srbija.Sportski pozdrav.

Неко реалан

pre 17 dana

Неко ће аустријске лиге доћи у Лучане, нпр. Ма, важи !
K

Kako da ne

pre 17 dana

Evo pobiše se ti stranci da dođu u našu ligu. Pa igrači iz naše lige odlaze u estonske, litvanske, jermenske, uzbekistanske, kazahstanske, čak i u tadžikistansku ligu (za vreme korone osim beloruske jedino oni igrali prvenstvo a SK prenosio utakmice i bila su dva igrača iz Srbije). Inače naših igrača ima i u Aziji u tajlandskoj, singapurskoj, indonežanskoj... Da nepričam da igraju u rumunskoj, mađarskoj, češkoj, slovačkoj... ali u drugom rangu takmičenja i svi ti igrači su prodati max za 25.000 evra i manje cifre. Sve ovo možeš da proveriš na sajtu soccerway.com klikneš na ligu izaberi klub potom transfer. Sportski pozdrav.
P

Perociklopedija

pre 17 dana

Nije los - ali nista specijalno. Mali Knezevic Zidane za njega zivota mi
U

Uff

pre 17 dana

Kakvog spica pratim vec neko vreme. Louis Munteanu, 21god, igrac Fiorentine koja ga je pozajmila Farulu. Decko ubija, nema slabu tacku. Bas bih voleo da pokusamo pozajmicu sa pravom otkupa od Viole.
M

MM003

pre 17 dana

Bekali (vlasnik Steaue) je rekao da će on da ga dovodi tamo. Imaš u rumunskim vestima možeš da pročitaš.
N

Nenad1246

pre 17 dana

Džabe nam sve kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. Ako hoćemo da napredujemo moramo na leto oterati sve Afrikance i dovesti novog trenera.
D

Dragoo

pre 17 dana

Dosadan si vise sa istim komentarom na svakoj vijesti o Zvezdi. To je copy - paste , samo jedan te isti komentar. Jel' ne znas smisliti drugi?
S

Strucnjakk

pre 17 dana

Bukvalno više batali. Ubijaš u pojam koliko si dosadan!
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

Ukoliko osvoje titulu, direktno igraju Ligu Sampiona, iako mu niko ne ponudi bolji ugovor od nas, ne znam zasto ne bi ostao u Sturmu gde je svakako glavni igrac!? Sigurno moze da dobije 500-600 hiljada po sezoni, zivi u Gracu, solidna liga, dobri tereni... Ne znam da bi neko pre igrao u Lucanima nego u Becu, Lincu, Salzburgu...
E

Evo razloga

pre 17 dana

Igrati za veći klub, za klub koji je šampion Evrope i Sveta, sa milionima navijača.
h

halo

pre 17 dana

@Evo razloga I još će da traži da mu plata bude zakonski propisan minimalac pošto mu je dovoljna čast da uopšte igra za Zvezdu, stid bi ga bio još neku ozbiljnu platu da traži :)))
D

Dorcolac

pre 17 dana

Ne interesuje njih gde igraju i na kakvom terenu protiv kakvih klubova, njih interesuju samo pare. Najbolji dokaz za to je Saudijska liga gde su svi poceli (prvi nasi representativci) da idu a igraju u pustinji protiv neke al Ajde, Al fejete i Al Tawona. Samo pare su bitne sve ostalo su price za malu decu
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

To je razlog za tebe i mene, koji to osecamo od rodjenja, kako on to da oseca?? Cuo je za Zvezdu, video da igra u LS, veliki stadion, navijaci dobri. Onda pozove Azarovija i sta on kaze to je 70%, odluke.
D

Darjane darjane

pre 17 dana

Ne pisi vise o zvezdinim zeljama, molim te.
O

Ojo

pre 17 dana

Ako ga je Mita promašaj skautirao onda sigurno valja.
g

galegost123

pre 17 dana

i za mesec dana neko ce da ponudi jedno 5,5 miliona za ovoga i nece doci kao i mnogi i onda ona klasicna HTELI SMO DA GA DOVEDEMO.. pa tako mozetee i da probate sa dovedete Alabu,Mbapea...
N

Nemo prijatelju

pre 17 dana

U klubu 6 godina, sad kad mu ističe ugovor proigrao. Mrkelina trange frange politika.
d

d.g.

pre 17 dana

Sad može i moja pokojna baba da ga skautira...
D

Delija NBGD

pre 17 dana

Bekovi bekovi i bekovi. Ne zelim da gledam Rodica opet na jesen u Evropi kako ga svi vrte. NE ZELIM!
C

Citam

pre 17 dana

Da prodajemo mladog stopera Ogbu-a iz Graficara. Steta, delovao mi je da moze da bude dobar igrac kod nas, a cena od 750.000 evra je ipak mala za tako mladog igraca. Ajde sada neka prebace Alekseja Vukicevica u prvi tim, tehnicki jako pismen, pokretljiv i zasigurno veliki potencijal. Recimo kad ga uporedim sa Lekovicem deluje okretnije i tehnicki pismenije, samo je malo nizi.
K

Krupish

pre 17 dana

Da, treba nam ofanzivni vezni pored 0 bekova
S

Samo baksuziraju

pre 17 dana

Il neko iz uprave busi planove i prenosi novinarima zvezdine zelje ili struka hoce da pokaze kako eto ona nesto radi. Dokle vise. Veliki klubovi cute dok se nesto ne realizuje.
N

NoName1

pre 17 dana

Ma baš ćute....Evo o Realu i Mbapeu se ništa ne zna...i tako već dve godine
g

gost978

pre 17 dana

na poziciju centralnog vezjog ce doci unuk Gejlora Kange na poziciju levog beka sin Milana Rodica i naravno pocece da igraju kad pomenuta dvojica ne budu mogli vise da hodaju
G

Gostara

pre 17 dana

Opusteno do Evropskog ima jos mesec ipo, tamo kad se dokaze bice neki Frankfurt, Frajburg, pa posle ce opet ici prica da nece niko kod nas.
N

Nenad1246

pre 17 dana

Pa i neće. Što bi? Nemaju svi želju da splavare i da se seljače pa da im je BG primamljiv naspram uređenih sredina. Plus sa sportske strane da igraju na njivam i ruševinama. Oće boli ih paja.
r

rsczz

pre 17 dana

Bas sam skoro poceo pratiti austrijsku ligu i bas sam se pitao zasto ne dovodimo igrace iz te lige brdo tehnicki potkovanih fudbalera a gruzin je jedan od igraca koji su mi prvi zapali za oko. Bio bi odlicno pojacanje sigurno.
P

Piksi dobrinci

pre 17 dana

ljudi moji protiv Sity-a imao toliki radijus kretanja, jednostavno jedan od naših najboljih igrača...Velika šteta ako ode....
G

Gostyyy

pre 17 dana

Deluje jako interesantno, i dovoljno kvalitetno da podigne kvalitet veznog reda. Narocito mi deluje kao unapredjena verzija Hvanga, koga ja ne cenim toliko visoko kao vecina pratilaca i komentatora fudbala u nas. Nadam se da ne gresim u vezi ovog Gruzina, ali misljenje iznosim na osnovu ovog snimka iz teksta, a na tim snimcima bih i ja izgledao jako dobro. Kad smo vec kod Sturma i veznjaka, za njih igra Slovenac, Tomi Horvat, koga sam u komentarima spominjao jos dok je u Muri igrao. Mozda bi i na njega trebalo obratiti paznju. Interesantno kako ovi nasi iz Zvezde prate komentare da vide koga publika pljuje, a ne prate komentare da vide koji igraci se predlazu i da se na te igrace obrati paznja. Slazem se da mnogo ljudi lupa mnogo gluposti, ali ima tu i normalnih komentara iz kojih moze da se p napravi selekcija i izabere neko dobar.
d

duduk

pre 17 dana

a koga ti cenis? deda kanga i nepismeni rodic?
K

Kimmi

pre 17 dana

Ali ne cijeni mnogo Hwanga, pošto u našoj ligi ima toliko kvalitetnih pojedinaca, Hwang i nije baš nešto 😂
G

Gostyyy

pre 17 dana

Nije Hvang los, daleko od toga, ali nije ni toliko dobar koliko svi pricaju da jeste. Najbolji primer gde se to vidi je onaj njegov sut juce na kraju. Ima Bukarija koji istrcava 1 na 1 sa golmanom, i umesto da mu gurne loptu u prostor, on uzme da dribla i onda sutne izmedju 3 protivnicka igraca. I to je samo jedan u nizu primera gde pravi takve pogresne odluke, kako u poslednjoj trecini, tako i ispred naseg sesnaesterca. Samim tim, govori mi da nije sposoban da donosi dobre odluke, a od takvog igraca mora da se nadje bolji. I moze on da se trudi i trci koliko hoce kad sa dve pogresne odluke okrene utakmicu u pogresan smer. A vi, izvolite, dajte neki argument ako ga imate.
S

Sd

pre 17 dana

Evo cistog primera sa derbija gde je bilo 3-2 za zvezdu. Povezao je Bukarija sa golom u prvom poluvremenu, kada je doticni izasao sam na golmana i gadjao pravo u njega.U drugom poluvrmenu oduzeo loptu na sredini, ubacio Serifu u prostor i ovaj postigao gol.Iii na kraju proigrao Bukarija, isto lopta u prostor izmedju igraca, ovaj iznudio penal.. Eto toliko za sada...
K

Kimmi

pre 17 dana

Čuj dajte neki argument... Ti si tim arbitrarno izabranim, nereprezentativnim primjerom u najgorem mogućem slučaju pokazao da nije savršen igrač. Niti je ono juče jedina utakmica na kojoj je igrao, niti ima bilo kog igrača, a pogotovo ne nekog ko dođe da igra u Srbiji koji svaki dio svake utakmice odigra savršeno, niti ima ikakvih dodirnih tačaka sa realnošću dokazivati da je Hwang najbolji igrač ove lige, to je očigledno bukvalno svakome ko ima oči i ko ne pokušava da se pravi pametan. Ako ti ne znaš razliku između kvalitetan igrač i savršen igrač, to je već do tebe. Hwang je dominirao skoro svim utakmicama naše lige, bio konkurentan i u LS. Izmišljati sad nešto tipa 'nije dodao loptu na utakmici X' je prosto neozbiljno.
G

Gostyyy

pre 17 dana

Apsolutno ste promasili poentu. Nije poenta da li on ume da gurne loptu u prostor, ili da li to radi ili ne. Poenta je da jako cesto donese pogresnu odluku kad joj vreme nije, i da na taj nacin ili ne sticemo prednost u igri, sto dovodi do smanjenog broja sansi, golova, pa i rezultata, ili dovodi zadnju liniju u nepotreban rizik od primljenog gola, sto se opet reflektuje na tok i dinamiku utakmice, pa samim tim i na rezultat. Ja sam dao jedan primer, a ima ih na svakoj utakmici. Isto tako nisam rekao da je los igrac, daleko od toga. Ali da je toliko dobar da je sad neko ludilo kakvim se predstavlja, jednostavno nije. Jer da jeste, ne bi ni dosao do nas, posto veliki klubovi nisu slepi, pa da propuste takvog "supersonicnog" igraca.
@

@

pre 17 dana

kakve ste vi dijabole sto kucate ove romane i iznosite neka svoja misljenja tripujuci se da ste nesto bitno i pametno rekli.
d

duduk

pre 17 dana

pa dobro sve si u pravo ako tako kazes,onda ja bi preporucio da dovedemo Rodria iz Man city. happy
a

azeri

pre 17 dana

ako bude zvao Azarovoa za savet, nece doci ni u ludilu
A

AK10

pre 17 dana

Azarov je bukvalno oteran iz kluba. On je hteo da ostane i sviđalo mu se i u klubu i Beogradu. Maltene ga je Terzić protiv njegove volje terao iz kluba. Tako da, zavisi šta mu bude savetao, ako mu bude pričao o tome kako će neki poluigrači da igraju umesto njega, a da će on prvom prilikom da bude teran da se proda, onda je vrlo verovatno da neće doći..
D

Don Vito Corleone'

pre 17 dana

Džabe sve ako se prodaju najbolji igrači. Ozbiljan klub nikada ne bi prodao igrača koji donosi kvalitet posle samo godinu dana (Hvang) Može da dodje taj Gruzin ali umesto Kange. Hvang treba da ostane još jednu sezonu. Zvezda treba iz sezone u sezonu da bude sve jača i jača, a ne slabija.
@

@don vito

pre 17 dana

...prodali nedeljkovica i mijatovica posle 3 meseca. znas li ti sta je godinu dana? kao u nekom drugom klubu da provedes pola karijere.
K

Kimmi

pre 17 dana

To je lijepo, ali Hwang skoro sigurno ne bi ni dolazio da nije imao uvjeravanje da mu se neće praviti problem da pređe negdje.
D

Don Vito Corleone'

pre 17 dana

@@. Ok, ako se tako bude radilo onda će nam i dalje najveći uspeh biti četvrto mesto u ligi šampiona i prvo kolo proleća u ligi Evrope. Da bi išli korak dalje, moramo da zadržimo najbolje igrače i da dovodimo još bolje igrače. Mi iz trećeg šešira nismo uspeli da budemo treći u grupi lige šampiona, a zamisli kada budemo u četvrtom šeširu pa iz trećeg šešira dobijemo još jednu ekipu iz lige petice, o čemu pričamo. Da ne pričam i da u ligi Evrope možemo da budemo u grupi sa tri ekipe iz lige petice. Nekako mi se čini da olako shvatamo Evropu i da nam je glavni cilj smo učestvovati a ne otići korak dalje. Mi za Hvanga ne možemo da nadjemo dostojnu zamenu. Za Bukarija isto, koliko god on bio tehnički slab, on je jedini igrač kod nas koji ima brzinu nivoa lige šampiona, a nešto nisam baš siguran da Radonjić ima u planu da se vraća u Zvezdu. Teško i za Dragovića možemo da nadjemo zamenu. Itd itd itdddddd da sada još ne nabrajam, ako hoćemo da napredujemo u Evropi, moramo da zadržimo najbolje igrače i da dovedemo još par dosta dobrih pojačanja. Sve ostalo su prazne priče.
N

Nenad1246

pre 17 dana

Vito U kojoj grupi kad ih nema više?
D

Don Vito Corleone'

pre 17 dana

@Nenad1246. Nemoj da se praviš pametan, znaš o čemu pričam i šta mislim. Znaš poentu moje priče.
K

Kimmi

pre 17 dana

Pa to je sve super ali taj naredni korak je malo teze ostvariti. Mi smo, objektivno, pri vrhu onoga što klub Zvezdinih mogućnosti može. Može se, naravno, zalomiti bolja sezona, to može i sa ovim timom, pa i sa slabijim, ali ako pričamo o nekoj konzistentnosti na tom nivou - bojim se da to već nije realno. Možda ce postati malo realnije kada budemo proizvodili igrače koji se malo duše zadrže ali ono, teško da mi možemo računati na mnogo više od učešća u LS i nokaut faze LE.
S

Scout13

pre 17 dana

Ukoliko su već skautirali ekipu Sturma, trebali su zapaziti još jednog momka kom ističe ugovor. David Affengruber, štoper, 23 godine.
N

Nenad1246

pre 17 dana

Lud je da dolazi u Srbiju i da igra na njivama okruženim ruševinama.
G

Gostgost

pre 17 dana

Sve ce Austrijanac u Srbiju da dodje. Mozda kad nam liga bude na nivou Portugala, Belgije i Holandije.
S

Scout13

pre 17 dana

Ja delim svoj predlog, ne komentarišem terene i ostalo, na to nažalost ne mogu da utičem. Niko ne zna kako stoji u pregovorima, dok u pregovore ne uđe.
@

@NENAD 1246

pre 17 dana

Ubedljivo najveći pljuvač ovde, a stadiona u životu nije video. Samo pametuje na tastaturi. A glumi nekog navijača Zvezde. Lik je teški prevarant.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Ti znaš šta sam ja video,a šta nisam. Ja kad sam skakao na Marakani tata ti u planu nije bio.Bolje da izvučeš dupe iz kladionice nego što smaraš ovde.
E

Eseks

pre 17 dana

Nama fale desni bek,levi bek,zadnji vezni i top spic..U zavisnosti od Dragoviceve odluke,verovatno ce trebati i stoper..Ja bih doveo Ristica levo,Lazovica desno,Matica na zadnjeg veznog i nekog brzog spica..
I

IskoAlarkon

pre 17 dana

Svaka cast sve receno,matic je nerealan neki mladji fizikalac moze tu i stranac.
e

ehhh

pre 17 dana

top spic? posto spic koji daje tri gola na tri uzastopna derbija vam je los?
h

halo

pre 17 dana

@ehhh Možeš napisati i špic koji u superligi Srbije od septembra do maja ima 8 golova :)))
S

Serif nedaje

pre 17 dana

Nije los nego je ocajan
t

trolo

pre 17 dana

Jedan razgovor sa Iraklijem i blokiraće sve Terzine pozive i mejlove.
c

cv

pre 17 dana

manite se više stranaca to nas je ove godino uništilo.
X

XD

pre 17 dana

Šta je to tebe uništilo? Igrala je Zvezda sa svima, svakome dala gol, niko nas nije sabio u 16 kao ranijih godina i sprdao se sa nama. Šta više hoćeš? Da budemo egal sa Sitijem? Igrali smo protiv klubova čije kafe kuvarice imaju veća primanja od naših fudbalera. Moglo je malo bolje protiv Bojsa ali nije, to nije katastrofa nego sport. Svi biste vi bolje odradili i skauting i strategiju. Svaka vam čast. Zato smo tako uspešna zemlja jer smo prepuni vas pametnih i uspešnih... Za tuđi posao.
h

halo

pre 17 dana

Igrali smo protiv Šturma još pre 2 godine, tad su ga mogli videti i dovesti da su hteli, umesto toga sete ga se sad kad kao najbolji igrač Šturma njima donosi titulu i kada će ili tražiti transfer na zapad ili neće tražiti transfer uopšte budući da austrijski šampion za razliku od sprskog ima sigurno mesto u LŠ :)))
7

7500

pre 17 dana

Mator. Ne može da se preproda. Bolje platiti mlađeg kad ode da dobiješ obeštećenje i kupiš zamenu.
g

gost015

pre 17 dana

jao kakva slucajnost, najbolji igrac lige, Zvezda ga namirisala i plus istice ugovor. Bravo za skaute.
l

lol12

pre 17 dana

Prate igraca koji igra na jedinoj poziciji na kojoj nam nije potrebno pojacanje.Bravo jos jednom za sistemski rad uprave.To sto nam fale oba beka,stoper (ili 2 ako ode Drago),golman ako ode Glazer,oba krila (ako ode Bukari) i spic nema veze,daj jos nekog na poziji centralnog/ofanzivnog veznog.
d

dzaba vam sve

pre 17 dana

ne treba nam spic ma koliko vi pljuvali Endiaja planski
N

Nenad1246

pre 17 dana

Pored živih Rodića i Mijailovića ti kažeš da nam fale bekovi. Isto i pored Borjana da nam fali golman. Možda eventualno da vratimo Gobelju i Srninja i mi smo utegnuti jer su obojica univerzalci i trude se,a i uklapaju se u sistem glupo i bez veze pa šta se uradi napred.
Х

Хванг иде

pre 17 dana

Он може једино као замена за Хванга, али неће доћи свакако
K

Kokosovobulje011

pre 17 dana

Pa mi smo poznati po tome da igracima otkrijemo nove pozicije koje nisu igrali nikad u zivotu