©MN Press
©MN Press

Zvezdini klinci jači pred Evropu: Omladinski reprezentativac diriguje odbranom protiv Sitija

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.09.23. | 17:45

Dvojac bisera uz igrače Nenada Milijaša na evropskom putu

Nedelju dana ostalo je do ovosezonskog debija Crvene zvezde u Ligi šampiona i gostovanja Mančester Sitiju, a uvertiru u duel šampiona Mozzart Bet Superlige i Premijer lige predstavljaće utakmica juniora dva tima.

U okviru Lige šampiona za Mlade izabranici Nenada Milijaša krenuće svoj put protiv talenata Građana. Susret u Engleskoj predstavljaće priliku da se crveno-beli talenti predstave široj fudbalskoj javnosti, a konkurenciju u omladincima Crvene zvezde pred evropske susrete zaoštrili su Andrej Petrović i Aleksej Vukičević.

Izabrane vesti

Petrović, centralni vezista rođen 2006. godine ovog leta je prekomandovan u Grafičar i već na seniorskom debiju je postigao dva gola. Prve utakmice u Zvezdinoj filijali nagovestile su potencijal Kraljevčanina koji je vraćen među crveno-bele bisere kako bi pomogao u utakmicama protiv Sitija, Lajpciga i Jang Bojsa. Istovremeno, omladinski reprezentativac, Aleksej Vukićević će pojačati konkurtenciju u defanzivi kao igrač na dvojnoj registraciji.

Prekomanda igrača koji je na ovogodišnjem turniru Stevan Ćele Vilotić poneo ulogu važnog člana odbrane Orlića, još jedna je potvrda ozbiljnih namera crveno-belih u najprestižnijem klupskom takmičenju za juniore.

Podsetimo, Milijašu će takođe na raspolaganju biti i ostali biseri sa seniorskim stažom poput Jovana Mijatovića, Koste Nedeljkovića, Jovana Šljivića i Andrije Maksimovića.


tagovi

FK Crvena zvezdaomladinci crvene zvezdeLiga šampiona za mlade

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara