Komentari na vest

Zvezdini rivali: Bragina kovnica najboljih trenera, Ludogorec budi želju za osvetom, Midtjiland brine zbog odlazaka najboljih

V

Vasil Vasev

pre preko 2 godine

Jedna mala dopuna o LUDOGORCU. Imamo i sjajnog napadaca iz Spanije - Ihinjo Marin, ali dugo vreme je bio van igre, oporavljao se od povrede, pre nedelju dana je usao u tekmu, prvi put nakon 10 meseci, pa se nadam da ce se brzo vratiti u formi.
B

Baja Keca

pre preko 2 godine

Da Terza dodje u Bragu, to bi rasturio kao dete zvecku, sve sto je ovaj stvorio za 18 godina.
T

Tvoj gari

pre preko 2 godine

Jedino da zove Coknu da mu spremi tekmu. Mister dolar ne zna i odavno je procitan kao trener pocetnik. Pritom se kao palma povija odakle vetar duva. Vidi pod Pankov, Krstovic, Gobeljic... igraci iz izloga, kao škart roba koju niko nece ali se guraju na silu da se upeca neko iz Saudi Arabije, Emirata ili Azerbedzana, obzirom da su nas braća Kinezi izvalili odavno.
K

Kecabaja

pre preko 2 godine

Dve esencijalne reči kao misaona imenica u Srpskom sportu i svim sferama ekonomije: domaćinsko poslovanje. Tako blizu a tako daleko.
D

Dusmanin

pre preko 2 godine

Mi ovde mozemo imati 18 bodova, a mozemo imati i 0 bodova, kao i sve ostale ekipe. Najizjednacenija grupa u sva 3 takmicenja, gde ce milion sitnih stvari odluciti svaki bod. Tako da sam ja odusevljen ovom grupom i bice jako zanimljivo.
g

gunners

pre preko 2 godine

Ja mislim da ce Midtjiland biti prvi u grupi. Vrlo nezgodna ekipa, konstantno dobro igraju poslednjih godina. Bas teska grupa za tim naseg kvaliteta.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Mi izgleda namjeravamo sa 0 pojacanja da igramo grupnu fazu,a treba nam najmanje oba beka napadac i stoper.Upravaaaa....!
B

Bata123

pre preko 2 godine

Vrlo lepa analiza, svaka čast!
n

nebo

pre preko 2 godine

Zvezda nikad laksu grupu nije dobila i sve drugo osim prolaska u drugu fazu LE smatracu neuspehom i to sto Zvezda igracki stagnira nije moj problem nego uprave.Tacka!!!
R

RSB

pre preko 2 godine

Grupa uopste nije za zezanje svi timovi su ujednaceni I svaki rezultat je moguc...
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Punice vas Mitjiland

Sliks17

pre preko 2 godine

Lakse je igrati protiv zvucnih ekipa nego protiv ovakvih. Ovako ne znas ni sta da ocekujes. Vrlo teska i ujednacena grupa. Braga je favorit ostali svi imaju sanse
G

Gost123

pre preko 2 godine

Bravo za komentar!!! Koliko samo gluposti ljudi pisu, a ovo je sustinski odvratna grupa. Totalno neatraktivna, a svaki protivnik jako tezak za pobediti.....
C

CZBgd

pre preko 2 godine

Zvezda ako ovde bude treca, da skacemo od srece,mada cisto sumnjam
G

Gost e

pre preko 2 godine

Osvojicemo 10 bodova,a to je dovoljno za prolaz.Ne mogu ovi timovi igrati protiv Zvezde na Marakani.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Zvezda dobija 3 utakmice o dve igra nerešeno. Jednu gubimo sigurno. Sa ovakvom grupom, to je dovoljno za prvo mesto u grupi. Dve pobede na marakani i jedna u gostima. Još od dve u gostima i jedne kući, jedan poraz i dve nerešene. Ako dođe pojačanje na desnom krilu, možemo to i bolje.
S

Sport15

pre preko 2 godine

Najveca snaga Brage je trener Karlos Karvahal, igraju sjajan fudbal, prosle godine su cesto u derbijima bili bolji od velike trojke ali ipak gubili.Mnogo ce im faliti Franserzo, Al Musrati je najbolji igrac ekipe, Galeno veoma brz i nezgodan kao i Orta.Mario Gonzales je sjajan napadac, ne bi valjalo da udje u formu.Desni bek se kaze Ešgajo a ne Esžajo.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Igraju izuzetno brzo. Svakako u visoj brzini od Zvezde. Mi smo, kao sto svi znamo, izuzetno spora ekipa...
l

lool

pre preko 2 godine

Prvak Bugarske i prvak Danske...lak zreb!?!?Prvak Moldavije je prejak bio
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Braga je naj naj!
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Protiv Brage se treba posvetiti defanzivi i ovde i u Portugalu,napad im je najslabiji deo tima,a trener najjaci...Al Musrati i Orta su im najopasniji igraci i ako se oni zaustave bodovi su tu...Ludogorec je doveo solidna pojacanja koja se nisu za sada uklopila...brzina je najveci adut ovog tima i trebalo bi zaustaviti bekove i krila,trener im je odlican,stvorio je od HNK Gorice respektabilan sastav u Hrvatskoj...sto se tice Midtijlenda(kladionicarski receno:Mice) koliko god ih gotivim mogu reci da ce ovo biti najslabija sezona od kada je Englez vlasnik,los trener,lose odradjen transfer rok i mislim da bi morali da ih pobedimo u oba meca.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Dobro smo prosli..moze da se igra sa sva tri tima. Sad jeste istina da mozemo biti prvi, a i poslednji..zavisno od nas..valjda nece prodati Kataia..od njega sve u napadu zavisi. Mirko je tanak nesto za sada..nadam se da nije u onoj njegovoj minus fazi..u napadu je dekoncentrisan(ne sutira kad treba..cudno dodaje), bekovi su prosek stvarno..trce, ali nemaju centarsut uopste..Roda zna po zemlji..da ubaci visoko ne..Pavkova hoce gol..ali ne verujem da ce vecno..legao bi sada Norvezanin, kao i taj Risairo..kad vec Birmu propustismo..Marakana je nas adut..tu moramo sve tri pobediti. M'land ne verujem da je jak kao pre godinu, dve..kad je izgubio titulu od Brondbija..koliko smo izbegavali Ligu gde grobari upali, a ono samo 1 mil e u Le se vise dobija, a tamo prosek timovi..pa moze i da se osvoji(nece T'hemu i Romi ona biti prioritet). Valjda ce Deki da upakuje ekipu..srecno dalje.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa zato sto nisi usao iz plej ofa, imao bi sest miliona vise.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta da se osvoji,jesi ti pri sebi,tu ce jos da dodju i svi treci iz Le.
R

Rodjak iz Tiraspolja

pre preko 2 godine

Jel vi to stvarno pretite nekom? Nemojte da vam se vratim!
G

Gost75

pre preko 2 godine

Šta se sve moglo izvući i nije loše. Naravno, treba biti realan kada govorimo o nama. Za ovaj tim Zvezde i ovaj sastav grupe drugo mesto bi bilo veliki uspeh, treće mesto nešto što bi bilo manji uspeh (ali nikako neuspeh a uz to donosi baraž sa drugoplasiranim iz LK i još jedno evropsko proleće), dok ni četvrto mesto nam nije daleko. Jednostavno ni jedan od ovih protivnika nije neko sa kim možemo ni približno lako, čak ni na Mari. Za ovo drugo i treće mesto će trebati daleko bolja izdanja od onih u letnjim kvalifikacijama, i tu mislim da moramo bolje no protiv npr. Kluža u Beogradu. Pored huka Marakane (u te tri utakmice u Bgd leži ključ koji vodi do drugog ili trećeg mesta) treba dakle i bolja igra. Da li to možemo, ne znam, nadam se. Ono što me brine je sa kojim ćemo sastavom u sve ovo ući (bojim se kako odlazaka nekih, tako i dolazaka igrača), i mada znam da ne odlučuje ni o čemu, u tom svetlu transfer politike CZV a potpuno svestan finansija koje ostale bez projektovanih para bar od plejofa LŠ, citiram sportskog direktora Mrkelu koji sledeće izjavio i to danas 27.8.: "Zadovoljan sam igračkim kadrom, možemo mnogo....Ako se ukaže prilika - reagovaćemo." E moj SD, bolje da ti ne reaguješ ako boga znaš (a ni Terza) jer smo se nagledali reakcija. Ali ne pišem zbog reakcija našeg sportskog sektora, no zbog ovog da "ima vremena" - ima, na pretek - rok za registraciju igrača je 2. septembar do ponoći.
K

Koksi

pre preko 2 godine

Ovo su sve timovi 3 klasa evropskog fudbala...budimo realni!!
T

Tvoj gari

pre preko 2 godine

A koliko mister potpisuje? I sa kim igra u 16-ini finala? Jos Prijovic i Risario i pali se masina!
к

кол

pre preko 2 godine

Докле више да се бојимо. Слажем се да су све то озбиљне екипе и да смо сви негде изједначени мање више, али дај једном да пробамо да играмо без неког страха. Па добити Брагу из онаквог првог и Лудогорец из онаквог трећег шешира је лудачка срећа. Не може лакше но што је, оћемо да играмо озбиљна такмичења али се грчимо од свих? Па с ким да играмо? С Гибралтаром? Звезда мора да се уозбиљи и да почне да игра у гостима боље, јер ово досад је доста слабо. Океј јуче, велики резултат, подсвесно имаш то у глави и једноставно играш опуштеније, разумем. Али приступ и залагање ће морати бити 3 пута бољи него јуче да би то личило на нешто. Треба нам минимум минимума један играч до почетка група, треба нам брзина. Оно што ми упада у очи јесте један задњи везни и то Саного. Ја, који сам највећи 'хејтер' Његошевих игара од његовог појављивања у тиму сам почео да размишљам о томе да би можда на неки начин било добро да се упари са Саногом јер нам треба брзина и помоћ у дефанзиви, поготово против брзих екипа какве су вероватно Брага и Мидтјиланд. То Саного у вези са Иванићем и поготово Кангом не може да покрије, спори смо, троми, правимо фаулове и добијамо жуте јако брзо. Може и Крстичић, ко год, мада то изискује изостанак Канге или Иванића што је самоубисво, али некако нам фали неко позади да помогне Саногу и одбрани. Мора се јако ући у групе и мора да се гризе за макар то треће место, пролеће у оваквој групи је императив, иако је група изједначена. Маракана је велика предност и то морамо да се користи. Треба нам макар један брз играч који ће доћи до почетка да се продише јер нам је екипа спора до бола. Кондиција и брзина су нам два највећа проблема, кад би то некако санирали у некој мери могли би озбиљно да се тучемо са свима.
G

Gost Pp.

pre preko 2 godine

Ma tri stopera,tri def.vezna ,dva def. beka,golman i Velja kao centralni vezni,napadaca po mogućstvu neki jak kao Krstovic,ali da vise vremena provodi u odbrani zbog skoka.Evo sav sam se najezio od Ludogorec i Midtilanda.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

I prosle godine je Zvezda imala solidnu grupu, a na kraju lagano otisla kao druga. Ne treba da se plasimo drugih, vec da verujemo u sebe. Napisi kao Serif je slabiji od svih ovih su bezveze, taj Serif je lagano preslisao Dinamo bez da gol primi, a Zvezdi su dali oba gola neregularno, ali nema vajde od toga. Sve ovo moze da se prodje i dobije uz pravi pristup. Ako dodje sad Ohi, verujem u veoma efikasnu i razigranu Zvezdu. Sa jos jednim brzim krilom, ekipa bi bila top. Treba uzeti jedno od prva dva mesta i zagaranotvana je osmina finala u Evropi, a samim tim i popravka klupskog koeficijenta, sto ce opet doneti lakse protivnike dogodine.
5

5 titula i 2 LS

pre preko 2 godine

PUNA PODRSKA ZA DEKIJA,TERZU I UPRAVU U INAT SVIM DUSMANIMA!
s

skunipen

pre preko 2 godine

Mozemo da budem prvi, a mozemo da budemo i poslednji. Dosta ujednacena grupa, ako se ne pojacamo na obe bekovske pozicije, i ne dovede se napadac ili neki brz igrac, onda vrlo lako moze da se desi da nema nista od evropskog proleca.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Prilicno ujednacena grupa, naravno da ima favorita ali ne izrazitih.

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Možda budemo prvi a možda poslednji u grupi... Mislim da bi se većina složila da bi bilo idealno ako osojimo 8 do 10 bodova... A da li će tako i biti, videćemo. Jedino što teši je da Zvezda tradicionalno igra loše kvalifikacije ali se posle u grupi digne, pogotovo u LE, koja joj leži. Čak mislim da bi nam leglo i treće mesto pa u LK uz malo sreće da jurimo polufinale... U svakom slučaju ulazak u top 8 LE ili LK bi bio sasvim korektan uspeh. Naravno uz adekvatna pojačanja. Živeli :)
K

Korto Malteze

pre preko 2 godine

I Zvezda i Partizan su dobro prošli na žrebu, pri čemu pod "dobro" ne podrazumevam da su dobili lake rivale već da su zaista konkurentni u borbi za evropsko proleće. Ovo su odlični rezultati i sa finansijskog i "bodovnog" aspekta (potencijalno dva tima u kvalifikacijama za LŠ). Sportski pozdrav, ljubitelji fudbala i da u decembru komentarišemo moguće rivale u nokaut fazi! 😊
M

Mislim ne mislim

pre preko 2 godine

Biće gusto.Stvarno treba da se poklope sve kockice pa da prođemo bar kao drugi.Bitno je dobijati sve kući ako je moguće i to bi trebalo da bude dovoljno za prolaz.Dovesti Ohija ako nas Mrkela nije lagao i eventualno bekove da se odmene ovi naši rudari!Sigurno je da neće biti lako,dobre su ekipe,čak 2 prvaka zemlje koji dolaze iz kvalifikacija LŠ + Braga koja je uvek u top 4 Portugala. Videli ste Santa Klaru kako je namučila groblje bez pola ekipe!Videćemo...

ДинароидВојо

pre preko 2 godine

Ову групу ако не прођемо, нисмо ни за к
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Druze teze je igrat sa ovakima nego sa jakim ekipama. Kod evropskog krema se zna napadaju, a ovima je tesko naslutiti taktiku. Zato bi ovi bili kamen u cipeli i za jace klubove nego sto je Zvezda. Videcemo, imamo dobar tim, jos ako sreca bude malo na nasoj strani evropsko prolece je tu.
c

cisto da

pre preko 2 godine

razbijem par mitova priucenih strucnjaka sa mocart sporta. Mit br 1:Ludogorec je jaci od midtjilanda-ludogorec prosle godine najgora ekipa lige evrope zavrsili grupu sa 6 poraza,dok su danci igrali ligu sampiona.Pride konstantno gube derbije od cska sofije,prevedeno nisu ni senka onoga kad su dobijali srpske klubove. Mit br 2-Braga je rang porta benfike i sportinga.Da bi bila njihov rang mora nekad da igra ligu sampiona a to je prosecno jednom u7 godina.Sporting umalo uzeo ligu bez poraza,porto igra cetvrtfinale lige sampiona.Kad je braga bila prvak portugala?A onda kazu oni znalci igrala je finale lige evrope.Jeste igrala je i pukla od koga?Pa od Porta,znaci nije portov nivo ni u snovima.Portov nivo je visi od psz-ovog i sitijevog porto je tim sa osvojenom ls i dve lige evrope u 21 veku!!!!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Normalno da za normalan komentar pljugaš minuse. Ludogorec je ubedljivo najgora ekipa ove sezone u zadnjim rundama LŠ kvalifikacija. Problem je što ljudi ne gledaju fudbal i ne kapiraju da je ove godine Olimpijakos teška truba. Braga je jaka ekipa ali im je par ključnih igrača na bolovanju do daljnjeg.
p

pa to i

pre preko 2 godine

kazem brate,ali ovde cim dobronamerno oces da poducis neznalice dobijes minuse,sto je najjace navijam za zvezdu ali samo zelim da ih uputim u stanje u grupi :D
a

amnezija...

pre preko 2 godine

ko je bre lud ovde....mucili smo se od losijih rivala...ispali od Serifa....a ova tri tima su jedno pet puta jaci od Serifa...Braga samo ko ne prati fudbal reci ce los tim..godinama u vrhu Portugalije igra neverovaran fudbal..sto nije vise puta prvak..pitajte crnu trojku u Portugaliji...Midtjylland neverovatna fizicka ekipa...a svi znamo za Ludogorec sa jedno 58 stranaca sa sve navijacima..
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Realno nama najteza grupa, sa Ludogorecom cemo nekako moci a nk partizanu najlaksa kao i uvek.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

drugar, koja najteza grupa... prosle god egal sa milanom sad da se plasimo ovih
T

TzT

pre preko 2 godine

Najgora varijanta je da budemo treci i odemo u LK.
3

3x3

pre preko 2 godine

Vidi ovde ima dosta optimista kako Zvezdinih tako i Partizanovih al ste zaboravili jednu veoma bitnu stvar da takvi ljudi sede u obe uprave da ne samo da nećete dobiti pojačanja već će iz oba kluba otići bar po 2 igrača i to oni što vrede naravno Gobeljić i Miljković će da ostanu.
G

Gns021

pre preko 2 godine

Tvoja ga je vec dobila a jer tvoja bolesna kada mojoj ostavljas
h

hlok

pre preko 2 godine

Braga skuplja nego Gent,Soci,Flora,Klara i Anortozis i Streda zajedno.Sta sada kazu komsije na to?
G

Gns021

pre preko 2 godine

Sta da ti kazemo nego .i. To je dovoljno
P

Pa rpa lra

pre preko 2 godine

I Serif 5 puta jeftiniji po transfermarktu od vas pa pade cas iznenadjnece.
T

Toliko!!!

pre preko 2 godine

Serif u Ls , a jsd u kupu Marinka Rokvica.
@

@Gns021

pre preko 2 godine

Ne vredjaj roditelja.
@

@Gns021

pre preko 2 godine

Ostavljam to onoj koja te na svet donela
u

upamekano

pre preko 2 godine

Bice opet pukni zoro protiv bugara..
X

XD

pre preko 2 godine

Realan poredak prema snazi timova Mitjiland, Braga, Zvezda, Ludogorec. Nadam se da možemo da se pobijemo i izguramo do drugog mesta.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Nadam se da ce prva tekma biti protiv brage tamo...iz prostog razloga sto bi 99% znacilo da u 2 i 3 kolu kuci cekamo ludogorec i midjuland i te dve utakmice treba shvatiti preozbiljno i ukoliko dobijemo otvara nam se sansa za prolaz. Ne kapiram komentare pojedinih pristalica zvezde i partizana...grupa lagana, bicemo prvi, jel to partizan i zvezda imaju galaktikose? Previse smo mi srbi umislili da smo neki ku... a ustvari smo obicne banane kojima se ceo svet smeje....vecito se mi busamo. Jel nam mozda fudbal u zadnjih 20 godina na top nivou da mozemo da podcenjujemo timove iz portugala, danske, belgije? Oni placaju igrace koliko zvezda i partizan nikada nisu.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Dobro da se busaju neki to stoji ali bas da smo banana u Evropskim okvirima malo ga pretera Zvezda ima titulu prvaka Evrope finale Kupa Uefa nekoliko polufinala u Evropi od sankcija na ovamo imamo 2 ucesca u Ligi Evrope do 2010 dva ucesca u Ligi sampiona i sad 5 sezona zaredom u Evropi od toga 2 puta smo igrali u nokaut fazi ne kazem ja da smo velesila ali sto se tice Zvezde pretera ga i sa pricom o banan ipak smo sada 41 na rang listi Uefa to je ne racunajuci 1992 kada smo bili 3. posle sankcija najbolji plasman nekog kluba iz Srbije u istoriji.i
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Ne volim nikako da krenemo grupu sa porazom mada smo prosle godine dobro zavrsili posle prvog poraza al nekako te tera uz zid i moranje u drugoj i trecoj
S

Sta znaju

pre preko 2 godine

deca sta je tastatura,jednostavno namlate svasta pa se stekne utisak da je neko ozbiljan.

Cz

pre preko 2 godine

Nasi navijaci kao da zaboravljaju nase epizode u kvalifikacijama sa duplo gorim timovima od svakog iz nase grupe. Jasno je vec svima da mi skauting sluzbu nemamo. To ce nam otezati dosta u pripremi utakmica. Budemo li igrali priblizno kao sa kraja prosle godine mi nemamo o cemu da brinemo, tj prolazimo grupu. Budemo li igrali kao u par utakmica, sto u prvenstvu sto u kvalifikacijama, ove sezone, mozemo da se molimo Bogu i da nas pogleda neka sreca da odemo u tu ligu konferencija pa tamo da se pokidamo za play off.
R

Romper

pre preko 2 godine

Sve cestitke mojim prijateljima Zvezdasima i Partizanu na velikom uspehu. Da nas u ovim teskim vremenima predstavljaju u Evropi. Puno srece Zvezdi i Partizanu, malo vise srece Partizanu u prvenstvu. :) Sportski pozdrav
G

GUKE

pre preko 2 godine

Mnogo zanimljiva i izjednacena grupa. Ovde vec vidim dosta remija mada mislim da Zvezda prolazi ako ozbiljno shvati i odigra utakmice protiv bugara i danaca.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Znači prvi smo u grupi lagano. Samo da se dovede još jedan napadač i meni je to tip top za ovaj rang takmičenja i za našu ligu tj za duplu krunu.
M

Mislim ne mislim

pre preko 2 godine

Napadač je tu.Mita je obećao da Ohi dolazi,prema tome...
G

Gost554

pre preko 2 godine

Sta pisu ovi novinari i gde uce. Sada mi treba da citamo Braginu istoriju i ovih drugih. Napisi covece cinjenice za sadasnje timove ,karakterise i formu, da procitamo u cugu i da nam bude sve jasno,a ne tekst koji sam i zaboravio kad sam poceo da ga citam.
G

Gostgost

pre preko 2 godine

Prekopiraju sa wikipedije ono sto i sami mozemo da nadjemo.
M

Miladin Sa

pre preko 2 godine

Avel Mabil je korenima iz Juznog Sudana a ne iz Kenije.Dosao kao izbeglica u Australiju :)
M

Miladin Sa

pre preko 2 godine

Avel Mabil je korenima iz Juznog Sudana a ne iz Kenije.Dosao kao izbeglica u Australiju :)
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Oće nas sreća. Bragini najbolji igrači povredjeni. Ludogorec najgora ekipa iz zadnje runde LŠ. Danci možda najopasniji zbog stila igre. Sve u svemu nismo mogli poželeti bolje.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

danci ni blizu proslogodisnjoj ekipi, bugari klasa ispod, portugalci jedino fizicki bolji
7

777

pre preko 2 godine

Dobra grupa, a Bugare ima da uneredimo u to sam ubedjen.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Uopste ne volim ovakve ekipe... Lidogorec izbacio oly ove god, oly ima odlicnu ekipu, mitiland igrao prosle ligu sampiona, danci igraju bolji fudbal od nas, i braga koja je u rangu sportinga i porta i benfike.... Bolje imena jaca da su dosla nego ove ekipe....
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ne znam samo kom rangu Benfike i ostalih, Braga je klasu ispod svih
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pogledaj poneku utakmicu uživo. Olimpijakos nikad gori u zadnjih 15-20 godina. Ne mogu s loptom da se sastave.
l

ljudi

pre preko 2 godine

aj batalite me vise sa tim braga rang porta i benfike.Jel vama dobro porto izbacio juve ove godine svake godine u nokaut fazi lige sampiona braga ne pamti kad je zadnji put igrala grupu ls,sporting je zadnjih godinu dana pobedjuje prosecno jednom mesecno

Boris Novkovic

pre preko 2 godine

Grupa sličnog kvaliteta.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Najtanji smo na poziciji trenera i direktora!
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Када излази распоред мечева?
N

Nba

pre preko 2 godine

sta vi opisujete ove ekipe , pa ovo je najlaksa grupa svih vremena , ovde prvi da ne budes to je katastrofa a ovi ce biti 4 jasno.
X

XD

pre preko 2 godine

U vašoj grupi fali Surdulica da pojača konkurenciju za prvo mesto u grupi.
m

miile

pre preko 2 godine

Braga na bagru